tiistai 29. marraskuuta 2011

Joululahjoja :)

On hirveän vaikea keksiä ihmisille jouluna lahjoja ja varsinkin kun budjetti on aika minimaallinen. Päätin kuitenkin, että tekisin itse muutaman lahjan. Niistä tuli tämän näköisiä:
Eli pussukoita, johon saa laitettua vaikka meikkejä :) Itse täytän ne ennen antamista varmaan karkeilla, jotta pussukat toisivat paremmin esille kokonsa. Idean sain koulusta, kun teimme harjoitus työnä pussukoita. Nyt tein niistä enemmän omannäköisen mutta silti vetoketjujen väreillä toin lahjan saajan värimieltymystä esille :) Hermot silti meinasi mennä noita tehdessä kun ompelukoneeni päätti tehdä nurjalle puolelle tikistä ihan kamalan näköistä. En saanut sitä vikaa edes korjattua kunnolla tai ehkä se on käyttäjässä vika :D Pitä perehtyä paremmin!
Seuraavia lahjoja olen jo suunitellut mutta ennen tekemistä pitäisi päästä kangas kauppaan, jotta saisi materiaalit niihin. Laitan niistäkin tänne kuvan, jos vain onnistuvat :)
Tänään olisi tiedossa kaupungille meno, ostamaan niitä kankaita ja muutenkin vähän kiertelemään. Veljeni tulee hakemaan minut neljän aikaa, josta menemme hänen luokseen. Lupasin korjata hänen housujaan, jotka hän oli juuri tilannut netistä mutta eivät olleet ihan sopivat. Siitä sitten ajalemme pikkusiskomme neljä vuotis synymäpäiville :) Juhlat siis tiedossa!

Hyvää päivän jatkoa!

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sitä sun tätä!

Viikko on kulunut jälleen huimaa vauhtia. Joulukin on kiitänyt kauheeta vauhtia lähemmäs ja kolkuttelee jo pian oven takana :) Itse pidän hurjasti joulusta ja siihen liittyvästä tunnelmasta. Ainostaan joululahjojen hankinta stressaa joka vuosi. Tänä vuonna ajattelin tehdä itse joitakin lahjoja. Vielä ei ole taitoni huipussa mutta jotain pientä osaan jo tehdä itse :) Lunta saisi kyllä jo tulla! Sitä on odotettu jo pitkään ja hartaasti mutta silti vieläkin mittarini näyttää plus kuutta astetta. Huoh, mahtaako tulla valkeeta joulua tänä vuonna ollenkaan :S
Kävimme tämän viikon torstaina kiipeilemässä kiipeilypalatsissa mieheni ja veljeni kanssa. Voi, että se oli kivaa taas pitkästä aikaa :) Viime kerrasta oli vierähtänyt melkeen vuosi! Sitä ennen me kiipeiltiin todella usein. Kerran viikossa taisi olla silloin tahti :) Viime keväänä/ kesänä innostuimme Flowparkista niin paljon, että kaikki muu kiipeily jäi. Ensi kesänä taas uudestaan flowparkeilemaan :D

Haluaisin esitellä teille kotona tekemäni viitan sekä hameen jonka ostin kolmella eurolla kirpparilta ja tuunasin sitä oman näköiseksi :) Eli vähän ompeluksia!

Ensin voisin esitellä viittani. Materiaalina olen käyttnyt mustan/liilaa taftia. Kuvan perusteella viitta ei tuo hyvin näkyviin oikeeta väriä mutta luonnossa siinä näkyy valon taitaessa oikeasta suunnasta selkeästi liilaa ja mustaa. Viittaan on tehty suuri huppu, koska itse tykkään muhkeista hupuista. Leveyttä löytyy myös runsaasti, jotta alle voi pistää runsaamminkin vaatteita. Tafti on itsessään todella kylmä kangas, joten se ei juurikaan lämmitä ihoa. Kiinnitykseksi laitoin viitan etuosaan soljen. Itse olen oikein tyytyväinen lopputulokseen!


Hame jonka ostin kirpparilta oli täysin perus musta hame, joka ylettyi runsaasti polvien yli. Minusta mitta oli jotenkin tylsä, tai pikemminkin siitä sai vähän vanhahtavan kuvan. Joten päätin lyhentää hametta runsaalla 11cm, joten siitä tuli pituudeltaa polvien yläpuolelle ylettyvä. Laitoin satiini vinonauhaa hihoihin, kaula-aukkoon sekä helmaan. Lopuksi viimeistelin hameen hihoihin tulevalla pitsilisäyksellä  :) Pienet lisäykset minusta piristivät tätät hametta huomattavasti :) Odotan jo innolla, että saan sen päälleni maanantaina! Lopputulos näytti tältä:


Loppuun vielä muutamat ostokset :)
Eilen kävin ostamassa pikkusiskolleni lahjaa kaupungilta ja sammalla reisulla nappasin Cypershpista tällaisen täysin valkoisen puuterin, jota tarvitsen koulussa järjestettävään avoimienovien päivään. Siellä olisi tarkoitus olla pukunäytös, johon pääsin mukaan. Pukunäytöksen on suunitellut kakkosvuosiluokka. Heiltä on myös meikki ja hius suunitelmat tulleet. En kerro näytöksestä vielä sen enempää, koska teen siitä oman postauksen kun näytös on ohi :)
Saimme mieheni kanssa hänen vanhemmiltaan ihanan isot suklaakalenterit,
joista minun oli pakko ottaa kuva ja laittaa tänne  :D
Tulee ihan jouluinen olo kun katsoo noita suklaakalentereita. Odotan jo, että pääsen avaamaan ensimmäisen luukun :)Illalla olisi tarkoitus mennä Mynämäen joulukauden avajaisiin mieheni kanssa :) Luvassa on ilmeisesti laulu esityksiä, myyntikojuja, paraati, joulukuusen valojen päälle laitto ja tietysti joulupukki, jolle saa mennä kertomaan joululahja toiveita! Arvatkaa ketä kiitää joulupukin luo ensimmäisenä kertomaan toivelistaansa :D?

Hyvää pikkujoulua kaikille!

tiistai 22. marraskuuta 2011

Matelijat 2

Viime kerralla aloin kertoa rakkaista eläimistämme ja nyt ajattelin jatkaa käärmeiden osalta :) Aluksi haluaisin kertoa, että ennen käärmeiden tuloa mulla oli kauhea pelko näitä luikertelevia eläimiä kohtaan. En olisi voinut kuvittellakkaan kolmisen vuotta taaksepäin, että mulla olisi käärmeitä kotona! Mieheni oli kyllä monta kertaa puhunut haluavansa käärmeen, mutta niin kuin totesin äsken en todellakaan pystynyt elää samassa huushollista niiden kanssa. No mutta toisin kävi :D Lähdettiin yksi päivä mieheni kanssa erääseen Turussa sijaitsevaan eläinkauppaan, joka oli silloin lopettamassa. Olimme hakemassa liskoille tarvikkeita ja ruokaa varastoon, koska kaupassa oli suuret alennus myynnit. Kiersimme kauppaa ja kävimme katsomassa myynnisä olevia eläimiä, jotka olivat myös alennettu. No mieheni kipitti tietysti samantien katsomaan käärmeitä :D Ja sieltä löytyi ihan pieni viljakäärme vauva, joka oli todella pienessä purkissa kerällä. Mieheni sydän suli heti ja pakko se on myöntää, että kyllä se  minunkin mielestäni oli  ihanan suloinen käärö. Siinä me sitten tönötettiin ja katsottiin käärmettä ja toisiamme vuoron perään :D Lopulta päädyimme ostamaan pienen vauvan uuteen kotiin. Meillä ei ollut entuudestaan mitään käärmeelle sopivia tavaroita, joten kerässimme tavarat tuosta lopettavasta liikkeestä  :) Saimme kaiken tarpeellisen mukaan ja suuntasimme kotiin kokoamaan kotia käärmeelle! Nämä kuvat on otettu myöhemmin, joten käärme on jo isopi näissä kuvissa :)

Tyr Von Hiss
Tyr Von Hiss
Tyr Von Hiss

Käärme sai nimeksi Tyr, viikinkijumalien mukaan :) Loppuosa nimestä on mieheni keksimä. Tyr on väritykseltään normaali. Ihastuimme käärmeen kauniiseen kuvioon ja kauniin punaiseen väriin :) Tyr on ollut todella hyvä ensimmäinen käärme, koska sillä ei ole ollut mitään ongelmia syönnin tai nahaluonnin kanssa. Olemme saaneet siitä täysin käsikesyn, joten jos nahanluonnin kanssa tulisi ongelmia pystyy häntä käsittelemään ja auttamaan ilman, että tarvisi pelätä puraisua. Tällä hetkellä Tyr asuu yksin terraariossaan mutta kun toinen käärmeistämme kasvaa aikuiseksi pääsevät he todennäköisesti samaan terraarioon :) Luonteeltaan Tyr on aika rauhallinen herra. Tykkää seurata terraarion ulkopuolella tapahtuvia asioita ja siksi on usein terraarion etuosassa katselemassa maailmaa :) Tällä hetkellä ikää löytyy kaksi vuotta! Käärme pelkoni loppui kuin seinään tähän ihanuuten totuttua. Aluksi kävin kyllä kokeilemassa terraarion ovia kymmeneen kertaan, että ne on varmasti kiinni :D

Ensimmäisen käärmeen hankittuamme emme ihan heti lähtenee etsimään seuraavaan vaan halusimme oppia hoitamaan käärmettä hyvin ennen kuin tulisi lisää asukkaita. Reippaan vuoden päästä Tyrin tulosta päätimme lähteä Helsingin eläinmessuille katselemaan :) Tiesimme, että sielä olisi myyjänä liskojemme kasvattaja, joten häneltä on hyvä ostaa ruokaa ja tarvikkeita :) Siellä sitten sydämmemme sulatti ihana rusehtava viljakäärmeen poikanen :) Hän oli ehdottomasti kaikkein kaunein näistä myynnissä olleista käärme vauveleista. Onneksi tällä keraa meillä oli kotona valmiina, vähän ennen messuja, huuto.netistä ostettu terraario. Tavaroitakin oli kertynyt kotiin jo mukavasti, joten meidän ei tarvinnut ostaa kaikkia tavaroita messuilta :D Tässä olisi kuvia tytöstä:

                                                                        Nanna neiti
Nanna neiti
Käärme tyttönen sai nimeksi Nanna, joka on viikinkijuomalan vaimon nimi. Väritykseltään Nanna on caramel het motley. Iältään tyttönen on reilun yhden vuoden. Luonteeltaan Nanna on utelias, tykkää seurailla terraarion ulkopuolisia tapahtumia, mutta on aina todella varuillaan. Jos tilanne näyttää tytön mielestä vähänkin uhkaavalta hän unohtaa uteliaisuudeen ja painautuu korin pohjalle pienelle kerälle tai pujahtaa kannon sisään piiloon. Nanna on kuitenkin kiltti, eikä ole koskaan purrut tai iskenyt kädelle. On siis täysin käsikesy. Hauska ilmiö tällä pikkuisella on hännä väristely, vähän kuin kalkkarolla. Viljakäärmeellä ei tietenkään ole samanlaista helistintä hännässä mutta Nanna on oppinut rummuttamaan häntäänsä esim. ruokinta laatikon pohjaan :D Jännän kuuloista! Tällä hetkellä suunnitelmissa olisi uuden isomman terraarion osto Nannalle. Tyttö on kasvanut niin hurjaa vauhtia, että meidän silmissä tuo terra jää kohta liian pieneksi, joten haluamme hänelle ison trerraarion :D Otan uudesta terrasta kuvia heti kun se on ostettu ja on valmiiksi sisustettu :)

Luulempa , että tässä olisi kaikki tärkeimmät tiedot rakkasita lemmikeisämme :) Sen verran haluan vielä sanoa, että uusi ihastuksemme on lemmikkisiilit! Saa nähdä tuleeko meille sellainen vipeltäjä tänne ilahduttamaan päiviämme :) Mutta siitäkin kerron tarkemmin kun asia on ajankohtaista  :)

Iloista päivän jatkoa :)

lauantai 19. marraskuuta 2011

Tutustumista ja shoppailua!

Eilen oli todella erikoinen päivä koulussa, tai itse asiassa emme olleet koulussa. Lähdimme eilen aamulla kaverini kanssa ajamaan Turkuun tutustumispäivän vuoksi. Tarkoituksena oli mennä hypistelemään eri kankaita ja miettimään niiden materiaaleja :) No aloitimme ensin Eurokankaasta, jossa piti tehdä tehtävä. Meille annettiin kuva, joka sijoittui hyvin kauas taakseppäin. Kuvassa oli monta naista joilla oli vanhanajan puvut päällä. Meidän tehtävä oli kiertää kauppaa ja hypistellä kankaita ja miettiä mitä kankaita kuvan naisten mekoissa on käytetty. No löysimme vähän saman tapaista mutta erinväristä kangasta mutta se kelpasi kuitenkin tehtävän suorittamiseen :) Kävimme tutustumassa erinlaisiin pikku putiikkeihin, jossa myytiin ompelu tarvikkeita. Paljon tuli uusia paikkoja joissa ei ole ennen käynyt katselemassa. Tässä välissä kävimme syömässä kasviskeitaassa, jossa oli nimensä mukaisesti kasvis ruokaa. Ja täytyy sanoa, että itse ainakin pidin paikasta! Seuraava vierailu kohde oli Turun nuoreniteatterin puvustamo. En osaa sanoin kuvailla tätä paratiisia :D Pukuja oli ihan älyttömästi. Olisin niin mielelläni halunut sovittaa useaa pukua tai jäädä sinne vielä katselemaan mitä ihanuuksia löytyy :D Siitä paikasta tuli sellainen olo, että tänne haluan töihin!
Seuraava paikka oli eräänlainen pikkuputiikki myös mutta ideana siellä oli, että kaikki aloittelevat suunnittelijat ja ompelijat saavat tuoda omia töitään sinne esille, josta ihmiset voivat tulla sitten sinun tuotteesi pongaamaan ja näin oma suunittelemat vaatteet voivat nousta ihmisten suosioon :) Hieno idea tuolla putiikilla!
Lopukksi menimme pukuvuokraamoon tutustumaan! Ja oih, sielläkin oli mitä ihanimpia pukuja. Ja taas mun näpit syhysivät koittamaan näitä upeita luomuksia :D
No tutustumis päivän jälkeen jäimme vielä kiertelemään kahden luokkalaiseni kanssa kaupungille. Ensin suuntasimme Uff iin ja voi onnea löysin ihanat talvipopot sieltä :D tässä olisi kuva niistä:
Näissä kengissä on mukavan paksu korko, joten liukkaalla ei ihan heti kaadu mutta korkoa kuitenkin on, joka on minulle aika tärkeää kengissä :D Sisältä noi kengät olivat lämpimän oloiset joten uskon, että pärjään näillä hyvin talvella :) Hintaa kengillä oli 13 euroa, mikä ei minusta ollut ollenkaan paha hinta, koska kenkien pinnassa ei ollut mitään naarmuja tai muutenkaan mitään käytön jälkiä :)
Siiten suuntasimme Cypershoppiin vielä etsimään tekoripsiä. Ja sieltä lähti tällaiset mukaan:
Itse tykkään käyttää tekoripsiä mutta niiden laitossa mulla on vielä vähän harjoittelemisen varaa :D Viimeksi tiputin tekoripsien mukana tulleen lasisen liima putellin lavuaariin ja tuhannen päreiksi sehän meni :( Harmitti siinä kohtaa monesta syystä! Siihen meni kaikki liimat, joten en saa enää sen kerran jälkeen ripsiä laitettua ja meidän lavuaari oli liimassa ja pienissä lasin palasissa. No mutta nyt on uusi liima, joka on muovi tuubissa ja uudet ihanat ripset :D
En ehtinyt esitellä viikolla ostamiani tuotteita, joten ne tulevat tässä vielä:

Olen tykännyt kovin tuosta KC tuote merkistä. On toiminut hyvin minun hiuksiini. Päädyin siis ostamaan tältä merkiltä myöskin hoitoaineen hiuksiin ja nyt olen sitä jo muutaman kerran käyttänyt ja sekin tuntuu oikeen mukavalta. Suosittelen siis kokeilemaan :) Ostin myös uuden ripsivärin Isadoralta. Tämä oli uusi ripsiväri Isadoralta, jossa on jätti harja :D Ja on kyllä toiminut hyvin!
Sitten ostin nuo kynnet, joita olin kuolannut pitkään. Hyvin on pysynyt kynnet sormissa! Muutama trassi on tipahtanut kynnestä pois mutta itseäni se ei haittaa kun noista timanteista en muutenkaan kauhesti perusta.
Siinä taisi olla kaikki tällä kertaa :) Hyvää viikonloppua!

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Matelijat!

Ajattelin tehdä postauksen tällä kertaa rakkaista lemmikeistämme :) Perheeseemme kuuluu viisi liskoa, kaksi käärmettä ja akvaario. Keskityn tässä postauksessa liskoihin. Teen myöhemmin postauksen käärmeitämme :) Ihan ensimmäisenä päätimme poikaystäväni kanssa ottaa akvaarion. Muutaman vuoden sitä hoidettuamme aloimme miettimään, jotain vähän  lemmikkieläin tyylisempää eläintä :) Esteenä oli vain mieheni allergia kaikkiin karvaisiin eläimiin, joten valikoima pieneni roimasti. Muutaman kerran ehdotin liskoa mutta aina suunittelu jäi ajatus tasolle. Vieri jälleen vuosi eteenpäin. Viimein istumme alas ja aloimme suunittelemaan seuraavaa lemmikkiä kunnolla. Päätimme, että se on lisko. Lisko vaihtoehtoja oli paljon mutta sydämmemme vei leopardigekko, joka näytti todella suloiselta kuvissa. Kaiken lisäksi lisko oli luokiteltu hyväksi ensi mateliaksi. No kävimme ostamassa terraarion, luolat, koristeet, kasvit, ruuat, vitamiinit, lamput ym valmiikksi uutta tulokasta varten :) Sitten alkoi kova etsiminen! Mistä löytää se meidän oma ensimminen lisko. Olimme lukeneet ahkerasti tietoa lemmikistä ja todenneet monen kannattaneen ostoa kasvattajalta, joten emme haluneet ostaa leopardigekkoa eläinkapasta. Löysimme matelioden oman nettisivun nimelta: Herppi.net, josta löysimmekin todella hyvän kasvattajan, jolle oli kuin tilauksesta juuri tullut leopardigekon poikasia. Ihastuimmen heti kahteen siskokseen :) Eikä pystytty päättämään kumpi otetaan, joten molemmat lähtivät uuteen kotiin :) Onneksi olimme ostanee isomman terraarion! Tässä kuvia tytöistä:

                                                          Molemmat tytöt

                                                                 Artemis

                                                          Athene

   
                                                         Artemis

Tyttöt ovat näissä kuvissa jo isompia. Juuri tulleina he olivat paljon pienempiä :) Molemmat ovat aivan ihania ja  luonteet ovat täysin erinlaisia. Athene on vilkas ja kovin kiinostunut terraarion ulkopuolella olevasta maailmasta.Tykkää suunnattomasti tulla kädelle ja loikoilla sylissä. Toki uteliaisuus monesti vie  voiton kun loikoilua on ollut tarppeksi. Uudet tutkimus matkat ovat Athenelle mitä mieluisempia :) Artemis on taas  paljon varautuneempi. Katselee usein siskonsa takaata mitä tuleman pitää. Tulee kädelle kun hetken antaa käden olla hänen edessä ja saa rauhssa haistella onko turvallista. Hän on usein todella rauhallinen sylissä. Molemmista tytöistä löytyy sisäinen linssilude, joten kuvailu on heistä oikein mieluistaa :D Tytöillä ikää tällä hetkellä 1,5 vuotta.Väritykseltään tyttöt ovat Tremper albinoja.

Tyttöjen tulon jälkeen matelia kuumeemme nousi huippuun :D Rakastuimme näihin ihaniin veijareihin niin kovin, että jo muutaman kuukauden tyttöjen tulon jälkeen, löysimme Herppi.netin sivuilta ilmoituksen, jossa eräs nainen myi omaa poika liskoaan, Lisko oli silloin yhden vuoden vanha. Tämän komistuksen mukana myytiin terraario sekä kalusteet. Tartuimme heti tilaisuuteen ja kävimme hakemassa pojan kotiin :) Tässä kuva hänestä:

                                                          Apollon

                                                           Apollon

Apollon on komean kokoinen poika :D Hänellä on kunnon kokoinen häntä, josta huomaa, että ruoka on aina maittanut ja vähän ylimääräistäkin mieluusti söisi. Luonteeltaan Apollon on maailman rauhallisin lisko herra :D Hän voi maata lämpömaton päällä tai kädessä monta tunti liikauttamatta häntäänsäkään. Välillä on katsottava ihan kaulan liikkeitä, että onko enää elossa kun ei mitään tapahdu! Väritykseltään Apollon on Bell albiino. Tällä hetkellä Hurmuri on 2,5 vuotias.

Seuraava lisko tulikin vähän myöhemmin mutta ei siinäkään välissä aikaa tainnut olla kuin alle vuosi. Tämä lisko tyttö löydettiin eläinliikkeestä. Olimme alusta asti sitä mieltä, että lemmikkieläinliikkeestä ei osteta liskoa, koska ne ovat usein sressaantuneita ja pelokkaita. Usein näkee myös eläinliikkeiden liskoilta puuttuvan häntä, koska ne ovat sressaantuneena pudottaneet sen tai pelästyneet jotain. No mutta tämä lisko tyttö vei sydämmen! Hänellä oli aivan ihanan isot silmät ja ihanan tumma väritys. Erottui selkeesti muista. Pakkohan se oli saada! Ostimme samalla uuden terran ja muutaman muun tarvikkeen. Loput tavaroita meillä olikin entuudestaan :) Tässä kuva neidosta pitämässä puuta pystyssä:

                                                          Megaira

                                    Megairan ja Apollonin ensitreffit :D

Megaira on luonteeltaan pelokas. Ehkä juuri eläinkapasta tulleena luonne on jäänyt pelokkaaksi, vaikka kädelle hänet on totutettu, jotta voidaan katsoa onko nahanluonti onnistunut :) Tämä tyttönen oli kaksi vuotias kun se ostettiin eläinkaupasta. Useampi kuukausi kului kun Megaira totutteli uuteen kotiinsa. Kun tyttö oli sinut meidän käsittelyyn ja kotiinsa, aloimme totuttamaan sitä Apollonin kanssa. Apollon oli onnensa kukkuloilla saadessaan tytön kainaloon kun taas Megaira aluksi oli kauhuissaan herrasta :D No pienten tutustumis hetkien jälkeen heistä tuli pariskunta <3 Munia Megaira pyöräytti kahdeksan. Harmiksemme ensimmäiset munat olivat hedelmöittymättömiä ja kahdessa viimeisessä oli pienet liskot sisällä mutta munat menivät huonoksi, joten liskovauvat kuolivat :( Katsotaan miten ensikeväänä käy! Megaira on väritykseltään normaali.


Viimeisen meille on tullut liskotyttönen, johon silmämme kiinnittyivät Herppi.netissä. Tämä lisko tyttö on samalta kasvattajalta kuin Athene ja Artemis. Olimme tuossa vaiheessa päättäneet jo, että lisää ei hankita tähän eläintarhaan mutta minkäs sille voi kun liskot ovat ihania :D Joten tällainen kaunokainen tuli kotiimme:


                                                          Hekate

Hekate on luonteeltaan iloinen höpsö, joka jahtaa usein häntäänsä :D Hännän jahtaus johtuu enigma syntroomasta, joka kuuluu hänen värimuodon jalostus virheeseen. Syntrooman huomaa Hekatesta todella hyvin käytöksessä. Hännän jahtaus, ruokaan huono osuminen ja siihen liittyvä turhautuminen. Vauhtia tästä liskosta ei puutu. Tätä tyttöä ei niin vaan sylissä pidetä, koska hänellä on tapana tehdä kamikatze hyppyjä :D Värimuodoltaan Hekate on Dreamsicle ja iltään yhden vuoden.


Voisin kirjoittaa liskoista vaikka kuinka paljon tekstiä mutta ehkä tähän on hyvä lopettaa. Kerron heistä yleisesti varmasti vielä monet kerrat :) Seuraava postaus tuleekin sitten meidän kahdesta käärmeestä. Saan varmaan heistäkin kauhean innostuksen kirjoittaa :D Toivottavasti pidätte!

Hyvää illan jatkoa kaikille!

tiistai 15. marraskuuta 2011

Niitä näitä :)

Melkeen viikko hurahtanut viimeisestä blogikirjotuksesta, aika menee ihan hurjaa vauhtia! Monesti sitä miettiii mitä kaikkea pitäisi tehdä päivien aikana mutta puolet jää tekemättä kun tunnit eivät riitä vuorokaudessa :D Nyt suurimman ajan päivästä vie koulu ja kotiin päästyäni olen tehnyt viittaa :) Se edistyy aika kivaa vauhtia! Enää pitäisi kiinnittää huppu ja laittaa soljet kiinni viitan reunoihin. Aloitan nyt myös koulussa tekemään viittaa, josta tulee huomattavasti moni mutkaisempi kirjonnanvuoksi :) Molemmista viitoista tulee tänne kuvaa heti kun ovat valmiita.

Ostoksia en ole juurikaan päässyt tällä viikolla tekemään ajan takia ja rahan puutteen vuoksi. Nyt se todellisuus alkaa pikku hiljaa iskemään. Ei sitä pystykkään enää ostamaan kaikkea mitä haluaa. Koulu on muutenkin vienyt nyt todella paljon rahaa kankaiden oston osalta. Olenkin miettinyt, että pitäisikö sitä hakea töitä koulun oheelle. Varmasti olisi helpompaa kun rahaa tulisi edes vähän tilille.

Sitten haluaisin kertoa todella järkyttävästä unesta tai mikä ikinä se olikin! Pari yötä sitten "heräsin"(tai ainakin se tuntui niin todelliselta) tunteeseen, että joku kuristaa minua. Mä näin eteen päin mutta mitään ei näkynyt mun edessä mutta tunne huristuksesta oli todella voimakas. Yritin liikkua mutta en saanut mitään raajaa nousemaan tai liikutettua. Yritin huutaa poikaystävälleni, joka nukkui vieressäni mutta ei mulla lähtenyt ääntä. Se oli todella ahdistavaa! Ja tunne kauheasta kuoleman pelosta oli hirveä. Tämä tila ei kuitenkaan jatkunut pitkään vaan säpsähdin hereille ja pääsin taas liikkumaan, eikä kaulassani ollut enää kuristavaa tunnetta.  En pystynyt nukkumaan moneen tuntiin sen jälkeen, koska pelkäsin niin käyvän uudestaan. No lopulta sain unta. Seuraavassa unessa näinkin unta, että kaulassani oli kauheat jäljet kuristuksesta! No tästä unesta herätessäni, en laittanut enää silmiä kiinni vaan nousin ja katsoin kaulan, jossa ei ollut mitään. En kyllä pystynyt nukkumaankaan tämän jälkeen! Seuraavat yöt ovatkin mennyt normaalisti :) En tiedä mitä nuo unet olivat mutta kyllä pelotti!
Sitten voisin vielä kertoa bändimme tämän hetkiset kuulumiset :) Keikka meni muutama viikko sitten oikeen mukavasti. Harmiksemme kuitenkin kuvia ei olla löydetty, koska ihmiset jotka meitä oli kuvannut juhlissa olivat täysin tuntemattomia meille, emmekä ole saanett heihin yhteyttä pyytääksemme kuvia  :(  Jos kuvia saadaan hyppysiimme laitan niitä tänne myös näytille :) Tällä hetkellä suunitemissa olisi uusien kappaleiden teko, niitä meillä onkin jonkun verran mutta sanoituksien kanssa on usein hankaluuksia. Olen aika kriittinen itselleni sanojen teossa. Mikään ei koskaan kuulosta tarpeeksi hyvältä :D Siksi avopuolisoni/ bändimme kosketinsoittaja tekee biisit ja sanoituksetkin pitkälti itse :) Minä sitten sovitan sanat kappaleeseen. Kun kappaleet ovat valmiit olemme ajatelleet tehdä ensimmäisen demon :) En malta odottaa! Saa nähdä mitä siitä tulee :D
Tähän loppuun Kamelotin kappale Ghost opera:
Iloista päivän jatkoa kaikille!
Ps. Tervetuloa kaikki uudet lukijat lukemaan blogiani :)!!!

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Päivän kuulumiset!

Tämä aamu alkoi ankeasti, en saanut millään yöllä unta ja aamulla olin aivan poikki. Kouluun lähdin laahustamaan kahdeksan aikoihin. Ilokseni huomasin, että aamu oli ensimmäistä kertaa kylmempi mitä lähi aikoina on ollut. Ajatus ensi-lumen tulosta pujahti heti mieleen.
Aika mateli hitaasti  koulussa, eikä keskittymiskykyä ollut yhtään koko päivänä. Koulusta päästessä oli ulkona todella sankka sumu. Eteenpäin katsoessa ei näkynyt kahta valotolppaa pidemmälle! Minusta se oli todella mielenkiintoista, koska yleensä sumua on aamuisin mutta nyt oli aamu täysin kirkas ja päivällä kahden aikaan oli todella sankka sumu.
Kotiin päästessä väsytti kahta kauheammin! No mutta ei auttanut muuta kuin syödä nopeasti ja olla lähtö valmis! Lähdimme poikaystäväni kanssa kaupunkiin, koska minun piti mennä eurokankaaseen ostamaan tulevaan viittaan kankaat :) Odotan jo innolla sen tekemistä!  No päädyin ostamaan kolmea kangasta, mustaa morsius-satiinia, syvän vihreää taftia ja tumman liilaa/ mustaa tafti. Meinasin hypätä pyrstölleni kun kuulin hinnan 109 euroa :O Olin kyllä vähän laskenut hintoja mielessä mutta uskottelin itselleni pääsevän alle satasen. Nyt siis alkaa kaurapuuro linja! Kävin hakemassa viitaan vielä soljen kiinnitykseksi eteen. Onneksi se ei sentään enää maksanut paljon :D
Matka jatkui siitä Levykauppa ÄX sään, josta haimme lippumme tuleviin Nightwishin ja Emilie Autumnin keikoille. Oi, riemua kun ne lipu oli kädessä! Miten maltan odottaa vielä melkein puoli vuotta!
Levykaupassa käytyä matka jatkuikin bändi treeneihin, jotka kestivät pari tuntia :) Nyt vihdoin kotona, nautin tee kupillisen ja kuuntelen Nightwishin uutta storytime kappaletta yhä uudestaa ja uudestaan!

 Hurmaavaa illan jatkoa kaikille!

maanantai 7. marraskuuta 2011

Storytime!

Tämä aamu alkoi mukavasti kovalla odotuksella. Ja tiedäte varmasti mitä odottaen :D Nightwishin uusi kappale julkaistiin Radio Rockissa ensimmäistä ketaa aamulla  klo: 9.00. Oltiin aikaisemmin puhuttu lukkakaverini kanssa, että kuuntelemme kappaleen hänen kännykällään koulussa. Joka onnistuikin todella hyvin, vaikka tunti oli kesken ja opettaja piti luentoa, saimme kuulokkeilla hyvin kuunneltua kappleen :) Iso kiitos siitä luokkakaverilleni!
Yllätyin positiivisesti kappaleesta, koska pelkäsin tämänkin kappaleen olevan samanlainen kuin Dark passion playlta ensimmäisenä julkaistu Eva kappale! Uusi kappale kuulosti hyvinkin mukaansa tempaavalta! Vähän jäin miettimään, että oliko kappale liian nopea Anetelle lausuttavaksi, koska jotkut sanat tuntuvat jäävän puoli tiehen hirmuisen nopean tahdin takia. No odotan, että pääsen vielä uudemman kerran kuuntelemaan kappaleen, jotta voin paremmin sanoa mielipiteeni kappaleesta :)
Varasimme poikaystäväni kanssa tänään liput Nightwishin Helsingin keikalle ja Emilie Autumnin Tampereen keikalle :) Voi, kuinka odotan,että pääsen keskiviikkona hakemaan ne Turusta. En varmaan pysty päästämään niistä ollenkaan irti :D Odotan molempia jo innolla!

Ennen kuin lopetan höpötyksen ajattelin esitellä muutamat kengät, jotka olen ostanut syksyllä mutta en ole vielä kumpaakaan paria kertaakaan ehtinyt käyttämään. Eli ensimmäisenä nämä kaunokaiset :) Merkiltään nämä kengät ovat Pleaserit ja korkoa on noin 12 cm. Kerran olen kokeillut näitä jalkaan ja eteisessä kävellyt :D Totesin vain, että en voi pistää kouluun, koska ompelukoneen käyttö olisi hankalaa. Tietysti ne voi ottaa jalasta pois mutta sen verran usein tarvisi kenkiä edes takas laittaa, että päätin käyttää niitä vapaa ajalla :D


Tämän toisen kenkäparin ostin talvea ajatellen :) Niissä on mukavasti korkoa mutta ei liikaa liukkaiden kelien takia. Materiaali on ihanan pehmeä ja lämmin. Tosin ei nuo kyllä lämmitä paukkupakkasilla, mutta siihen tarkoitukseen minulla on viime vuoden kengät. Odotan jo pääseväni tepastelemaan näillä lumen peittämään mahaan! No ehkä sitä saan vielä odottaa :)

Siinä taisi olla kaikki tällä kertaa! Nyt taidan mennä lueskelemaan lehteä ja nauttimaan tuosta karkkipussista, jonka kävin tänää hakemassa kaupasta :) Täytyy sitä viikollakin nauttia!  Hyvää illanjatkoa kaikille!


                                                       

lauantai 5. marraskuuta 2011

Lisää ostoksia :)

Pieni postaus tämän viikon ostoksista :) Eli ensimmäisen olisi tällainen rannekoru, jonka löysin gina tricosta:
Minusta tämä oli jotenkin niin kaunis! Varsinkin nuo ristit :) Pääkalloissa nuo timantti silmät minua alkuun häiritsi, mutta muuten koru oli omaa silmää mielyttävä niin pakko se oli ostaa :D Entuudestaan minulla ei ole juurikaan rannekoruja, koska en osaa niitä käyttää. Toivottavasti tämä rannekoru muuttaisi tilanteen!


                           Koruliike Ninjasta tuli ostettua korvakorut ja hiussolki :)


Näitä molempia kävin katsomassa jo aikaisemmin alkuviikosta mutta päätin miettiä vielä. Kuitenkin korut jäivät kalvaamaan mieltä, joten päätin hakea ne uuteen kotiin. Enkä ole yhtään katunut osto päätöstä. Olen tykännyt molemmista koruista ihan hurjasti! En ole aikaisemmin tiennyt, että Turkuun on tullut Ninja :O? Olin ihan yllättynyt kun huomasin kaupungilla tämän liikkeen :) Aikaisemmin olen nähnyt Ninjan vain Lahdessa ja Helsingissä.


Kävin samana päivänä myös eurokankaassa etsimässä kaavoja viitan tekoon :) Ja kyllä sieltä löytyikin juuri sellaisen viitan ohje, jota hain. Koulussa on tällä hetkellä menossa käsityö tekniikat niminen kurssi ja siihen olisi tarkoius tehdä kurssinpäätteeksi, jokin työ johon on käyttänyt jotain näistä ksityö tekniikoista, joita on opetettu :) Itse keksin tehdä viitan johon tulee helmaan tai selkäosaan kirjailua. Ihastuin näihin kaavoihin kuitenkin niin paljon, että taidan tehdä kotonakin ihan perus viitan, johon ei tule kirjailua. Kankaana voisi käyttää Taftia, jolloin viitasta tulisi kauniin värinen. Tafteja löytyy niin monena vrinä, että varmasti löytyisi, joku silmää miellyttävä :) Toisaalta tämä kangas on todella kylmän tuntuinen ihoa vasten, ellei tekisi siihen jonkin näköistä vuorta. Yksi hyvä vaihtoehto olisi sametti, josta tulisi lämmin ja mielyttävän tuntuinen, mutta hintaa kertyy todella paljon :/ Tai sitten satiini, joka laskeutuisi hyvin ja on näyttävän näköinen mutta on vaikea käsiteltävä ommellesa. Hmmm... todella vaikea päättää :) Olisiko teillä ideoita?

Hyvää Pyhäipivä iltaa kaikille!

torstai 3. marraskuuta 2011

Korsetti!

Tänään oli ensimmäinen koulupäivä tällä viikolla. Ja koko päivä meni ihan hujaukselta ohi. Kotona odotti kirje postista. Ilahduin ihan hurjasti nähdessäni pienen paperilappusen, koska tiesin sen olevan huuto.netistä ostamani korsetti :D Riensin heti hakemaan sitä postista!  Korsetti on juuri sellainen ellei vielä kauniimpi mitä odotin. Siinä on edelleen kaikki laput kiinni, joten sitä ei ole käytetty kertaakaan. Myyjä olikin pistänyt tietoa tästä ihanuudesta sen verran, että häneltä löytyy samanlainen korsetti hieman toisen värisenä, joten ei ollut koskaan käyttänyt tätä korsettia :) Tältä se näyttää:
En olle aikasemmin ostanut huuto.netistä korsetteja, joten vähän jännitti mitä mahtaa tulla. Koon tietysti tiesin, koska korsetteja löytyy entuudestaa mutta jotenkin silti huoletti tilata ilman, että on saanut soviittaa. Hyvin kävi kuitenkin :) Ehkä jatkossakin uskalla tilata korsetteja huuto.netistä :)
Ilokseni huomasin tänään kaupassa myös uuden Suurikäsityö lehden ilmestyneen! Toivon, että sieltä löytyisi joku kiva kaava, jota voisin muuttaa oman tyylisemmäksi ja ommella. Kannen perusteella paljon on jouluompeluksia lehdessä mutta aina on hyvä toivoa, että sieltä löytyisi jotain kivaakin :)
Hyvää illanjatkoa kaikille!

tiistai 1. marraskuuta 2011

Kaipaus!

Kuulostaa varmaan niin oudolta aina kun sanon, että odotan koulupäiviä. Ja voin jälleen sanoa odottavani niitä. On todella puuduttavaa istua kotona yksin ja odottaa poikaystävää kotiin koulusta. Tälläkin viikolla meillä on koulusta kolme vapaa päivää, vasta torstaina on tämän viikon ensimmäinen koulupäivä. Tekemisen puutetta ei olisi, jos voisin käyttää autoa ja lähte Turkuun tai ajaa vanhempien luokse. Mutta meillä on vain yksi auto, jota käyttää poikaystäväni, koska hänen koulumatkansa 60 km suunta eli 120 km molempiin suuntiin yhteensä. Itselläni koulu matka on kilometri joten kävelen sen matkan. Bussia voisi käyttää vapaa päivinä matkaamiseen mutta kun se on niin kallista, yhteen suuntaa maksaa 6,90 e ja takaisin sama hinta :/ Kaipaan niin takaisin Turkuun asumaan. Vielä pitäisi ainakin kolme vuotta asua täällä, sitten pääsen takaisin kotikaupunkiini :)
No mutta kaipauksista mukavampiin aiheisiin! Kävin eilen illalla pikkuveljeni kanssa shoppailemassa hänelle uusia kuteita tuleville keikoille, joita hän oli menossa katsomaan. Todella huonosti oli liikkeissä mitään kivoja vaatteita :/ Melkeen kaikki vaatteet ovat nyt villapaitoja ja muita perusvaatteita. Ja eihän ne veljelleni käynyt, kun edustaa myöskin metalli/ hevy tyyliä. Päädyimme suosiolla meneemään veljeni kämpille ja katsomaan netistä sopivia vaatteita. No sieltä alkoikin sitten löytyä oikeanlaista pukinetta. Rahaa paloi paljon mutta saatin todella hieno asukokonaisuus hänelle tilattua, kumpa nyt olisivat vielä oikean kokoisia :)
Ostin itse kaupungilta nämä hius- ja meikkituotteet:
Ihastuin näihin hiustuotteihin kampaajalla käydessäni. Hän kertoi, että tästä lakasta on poistettu kymmenen haitallista ainesosaa, joten sen pitäisi olla iho ja hiusystävällisempi. Kampaaja kertoi myös, että näiden tuotteiden asiosta kampauksia voi tehdä monta päivässä eikä ota henkeen niin pahasti kuin muiden lakkojen kohdalla :) Ja täytyy sanoa, että kampaajalla tehty keikka kampaukseni pysyi tällä lakalla mainiosti. Jopa niin hyvin, että nukuin sen kanssa yön yli ja pidin kampausta viellä suraavankin päivän :D Ostin myös sarjaan kuuluvan suihkutettavan hiushoitoaineen , jota en ole ehtinyt vielä testaamaan. Jos suihke on hyvä voisin kuvitella ostavani myös sarjaan kuuluvan shampoon :) Voin kertoa mielipiteeni täällä jossain vaiheessa.  Meikkien puolelta ostin maybelinen rajausgeelin, joka on pitkään kiahtonut minua. Nyt sitten päätin kokeilla sitä. Saa nähdä osaanko käyttää sitä ollenkaan :D

Loppuun ajattelin pistää itsestäni vielä pari kuvaa. Kuvat on otettu eilen ennen kaupungille lähtöä :) Asua ei nyt kovinkaan hyvin näy mutta yritän seuraavaksi ottaa vähän selkeempiä kuvia vaatetuksesta :)  Kiitos poikaystävälleni kuvauksesta!

Hyvää illanjatkoa!