torstai 29. maaliskuuta 2012

Liebster Blog


 Kiitos ihanalle Goottipäiväkirjan pitäjälle Nizurethille, tästä mukavasta tunnustuksesta :)

 
 
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikki blogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hiuskoristeet!

Tässä taannoin tein postauksen koruistani ja lupailin siinä samassa tehdä jutun myös suosikki hiuskoristeistani :) Nyt olisi sitten aika esitellä ne! Aloitetaanpa ihan perus hainhampaista:
Käytän hain hampaita oikeastaan vaan kotona :) Niillä saa helposti ja nopeasti hiukset laitettua pois silmien edestä. En osaa kuitenkaan hainhampailla laittaa mitään siistiä kampausta, joten kodin ulkopuolelle lähden hyvin harvoin näissä hiuskoristuksissa :)

Minisilinterihatut ja muut minihatut ovat ehdottomasti pidetyimpiä hiuskoristeitani <3
Ehdoton suosikki hattuni on tuo isoin tuolla ylhäällä :) Olenkin käyttänyt sitä todella paljon! Käytän hattuja usein nutturan rinnalla eli hiukset laitettuina :) Minusta se tuo lisää särmää pukeutumiseen :)

Ruusuponnarit ja -pinnit ovat myös ihania hiuksissa!
Kukkaset ovat aina kaunis lisä hiuksissa ja ne tuovat kampaukseen juhlallisuutta. Ne tuovat myös piristettä asukokonaisuuteen. Eniten olen käyttänyt varmaan tuota isoa mustaa ruusua. Laitan sen usein juhliin nutturan ympärille.

Rusetit, pinnit ja ponnarit ovat kivoja pieni yksityiskohtia hiuksissa :)
Näillä härpäkkeillä saa kivoja eri tyylisiä kampauksia tehtyä. Sen verran olen kyllä laiskistunut, että kouluun en useinkaan jaksa mitään ihmeellistä pistää. Inspiraation isketessä voin kouluunkin hiuksia laitella mutta aika usein siinä käy niin, että joko ne ovat vapaana tai sitten jollain pinnillä kiinni takana. Enemmän sitten laittelen ulos lähtiessä tai jos on tiedossa joku kiva tapahtuma :)

Yksi suosikki hiuskoristeista on tämän näköinen:
Koristeen toisella puolella on kaksi hiuskampaa joiden avulla kaikki hiukset pistetään tuolla kiinni :) Kukka on aika iso ja todella näyttävä kampauksessa <3 Ostin tämän puoli vuotta sitten messuilta :) Kaverini osti samanlaisen ja jos oikein olen ymmärtänyt hän on myöskin pitänyt tästä koristeesta. Todella nopea laittaa ja hiukset pysyvät siinä hyvin :)

Viimeisenä haluaisin esitellä aarteeni :) Eli luinen hiuspiikki:
Olen ostanut tämän ihanuuden keskiajanmarkkinoilta vuosi sitten :) Paljon en ole sitä uskaltanut käyttää, koska se luiskahtaa helposti hiuksista pois. Tarkkaa hintaa en muista mutta hintaa oli paljon, koska kävin katsomassa tätä kolmena päivänä ja viimeisenä päivänä päätin ostaa sen kalliista hinnasta huolimatta :)

Siinä taisi olla kaikki käytetyimmät hiuskoristeet :) En tuonut tähänkään postaukseen niitä hiuskoristeita, joita en käytä juuri lainkaan. Niitä löytyy korillinen kaapin pohjalta :D Olen säästänyt jopa kaikki ala-asteen aikaiset hiuskoristeeni. Niitä vasta hauska onkin katsoa ja naureskella mitä on tullut käytettyä :D Suurin osa sattuu olemaan vielä vaaleanpunaisia!

Hyvää illan jatkoa!

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa!Kevät tekee jo kovin tuloaan, sen huomaa hyvin sulavista lumista (märkää ja loskaa joka puolella), huomattavasti lämpimämpiä päiviä (yhtenä päivänä oli +9 astetta), aamulla on valoisaa ja illalla on valoisaa pidempään, linnut laulavat täyttä kurkkua ikkunan alla aamuisin, stressiä pukkaa koulun osalta (kyllä, se on kevään merkki :D), voisin jatkaa luetteloa vaikka kuinka pitkään mutta viimeisenä haluaisin mainita lemmikkien ihana käytös keväisin :)
Olenkin kertonut täällä blogissa ihan alku vaiheessa, että omistan poikaystäväni kanssa liskoja, käärmeitä ja kaloja. No kaloissa en kyllä huomaa minkään näköistä muutosta oli sitten kevät, kesä, syksy tai talvi mutta liskoissa sitäkin enemmän :)
Näistä ihanista otuksista tulee keväisin huomattavasti pirteämpiä ja menevämpiä. Kolme nuorinta tyttö liskoa asuvat samassa terraariossa, jossa ne juoksentelevat ympäriinsä iloisesti :) Heistä kaksi (siskokset) ovat todella rohkeita ja kuopivat ikkunaa päivittäin päästäkseen katsomaan telkkaria kanssamme <3 Usein otammekin heidät sohvalle seuraksemme. Uskon, että maiseman vaihto terraariosta piristää heidänkin päiväänsä huomattavasti :)
Vanhempi tyttö lisko (Megaira) asustaa yksin syksyisin ja talvisin, samoin kuin meidän poika lisko (Apollon). Keväällä kuitenkin päästämme Megairan ja Apollonin suureen yhteiseen terraan. Ja voi sitä riemua :D Apollon alkaa "tanssia", joka on aivan ihanan näköistä, Tanssin jälkeen alkaa kauhea hännän tärisyttäminen :D Megaira ottaa aluksi rauhallisen arvokkaasti mutta hymy nousee myös tämän tytön huulille kun näkee kumppanin ja ihanan ison terraarion :)

Viime vuonna pariskunta oli ensimmäisen kerran yhdessä ja kaikki meni hyvin. Megaira sai kahdeksan pientä munaa, joista noin puolet oli hedelmöittyneitä. Suruksemme kuitenkaan yksikään muna ei selvinnyt kuoriutumiseen saakka :( Munat tarvitsevat todella tarkan lämpötilan ja kosteuspitoisuuden ja vaikka kuinka yritimme koti konstein saada homman toimimaan niin munat eivät selviytyneet. Tänä vuonna konstit ovat toiset! Nimittäin posti toi meille kaksi päivää sitten tämän näköisen vekottimen :)

Se on hautomo, jota käytetään vain liskojen ja käärmeiden munien hautomiseen. Hautomo ei siis ole iso vaan sopivan pienen kokoinen, jotta sitä voi säilyttää kotona. Tuon laitteen avulla pystyy säätämään lämmön ja kosteuden sen mukaiseksi kuin itse haluaa. Jotta kaikki ei menisi liian helpoksi niin tämä uusi laite sanoi sopimuksen irti heti ensimmäisenä päivänä :/ Onneksi laitteessa on takuu ja saamme muutamassa viikossa tilalle samanlaisen uuden. Onneksi ensimmäisten munien tuloonkin menee vielä aikaa varmaankin viikosta kahteen, joten eipä hätää :) Toivotaan, että tänä vuonna kaikki menisi hyvin! Nauttikaapa tekin rakkaat lukijat keväästä samoin kuin liskosemme :)
Hyvää viikonloppua!