perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ihana päivä!

Eilen oli kerrassaan ihana päivä! Meillä oli koulusta vapaata, joten sai nukkua mukavan pitkään. Tarkoitus oli kuitenkin nousta suht ajoissa, koska olin päättänyt mennä kaupunkiin kiertelemään kauppoihin. Etenkin odotin näkeväni Hansaan avatun Azzessorize liikkeen. Mutta ennen kuin alan höpöttää kaikesta muusta, haluaisin esitellä teille päivän asuni:

Mikä ilme :D

Kuva on pikkuisen tärähtänyt :(
Kädet ovat tässä kuvassa vähän hassusti :)

Päästyäni kaupungille suuntasin heti ensimmäisenä Accessorizeen :) Ulkoa päin kauppa näyttää ihanan rönsyilevältä. Olin jo aikaisemmin katsonut netistä kyseisen liikkeen nettisivuja ja miettinyt mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyisikään. Kaiken lisäksi liikkeessä oli kaikki tuotteet avajaisten kunniaksi -30%. Pettymyksekseni, huomasin, että tähän liikkeeseen ei ollut tullut yhtään ihanaa hattua tai hiuskorua, joita olin katsellut aikaisemmin :( Eikä ole kuulemma jatkossakaan todennäköisesti tulossa. Täytyy siis käydä joskus Skanssissa katsomassa onko siellä valikoima parempi.Tyhjin käsin en kuitenkaan sieltä lähtenyt, vaan löysin kahdet ihanat alusvaatteet <3

Kiertelin kaupungilla ristiin rastiin eri liikkeissä ja ostin vain välttämättömimpiä, eli sukkia ja sukkahousuja. Molemmista on ollut nyt lähiaikoina huutava pula. Ainoastaan Glitteristä ostin sellaista tavaraa mikä ei olisi ollut välttämätöntä. Sieltä löytyi tämän näköisiä hiuspinnejä:

Nämäkin olivat tarjouksessa ota kolme maksa kaksi!  Itse tykästyin näihin heti <3

Puoli kolmeen asti pyörin kaupungilla, jonka jälkeen lähdin kaverin luokse geelikynsien laittoon. Siitä onkin jo vierähtänyt muutama kuukausi kun viimeksi on ollut geelikynnet. Aloitimme tosiaan tekemään kynsiä kolmelta. Kaverini teki minulle ensin kynnet ja sitten minä tein kaverilleni. Aikaa meni yhteensä noin kuusi tuntia. Kello oli yhdeksän kun lähdin kotiin päin ajamaan. Eli kyllä kynsien tekemisessä saa aikaa mukavasti vierähtämään! Aika lennähti kuitenkin ihan äärettömän nopeasti. Ja oli hirmu hauskaa :) Ja kynnet onnistuivat todella hyvin. Itse olen hyvin tyytyväin lopputulokseen :) Kiitos siitä kaverilleni! Tässä kuvia minun kynsistäni: 


Eli minulla on noissa kynsissä mustaa geeliä pohjana ja kärjissä tummansininen kimalle kruunu :) Päätin tällä kertaa ottaa itselleni tumman sinisen kärjen, koska jostain syystä se on ollut nyt muutaman viikon ajan lähellä sydäntäni. Vaikka, eihän lilaa voita mikään :D

Seuraavana kuvia kaverini kynsistä, jotka minä tein hänelle:

Kaverilleni tuli punaista geeliä sekä punaista metallinhohtoista kynsilakkaa, johon päälle tuli pitsi kuviota. Itse tykästyin kovin tuohon pitsi kuvioon ja tekniikkaan, jolla noita tehdään. Kynsilakan ja pitsikuvion päälle tulee vielä läpinäkyvä geelikerros, jotta värit ja kuvio ei pääsisi haalistumaan :) Minun silmääni kynnet ovat ihanat <3 Uskon, että kaverinikin piti niistä :)

Sellainen oli minun päivä eilen! Nyt sitten odottelemaan Vappua :) Itselläni ei ole tänä vuonna ollenkaan suunnitelmia vapuksi, joka on omalla tavalla todella harmi. Mutta todennäköisesti menemme miehen kanssa Turkuun kuudelta lakitukseen ja skumppa pullon poksauttamaan. Katsotaan sitten mitä keksitään! Onko teillä lukijoilla, jotain isoja suunnitelmia vapuksi :)?

Ps: Kaikille uusille ja vähän vanhemmillekin lukijoille tervetuloa lukemaan blogiani :) Ihanaa kun teitä on jo näin paljon <3


Sunshine award!

 

Sain tämän ihanan palkinnon  Katzulta ja Nizurethilta, kiitos heille molemmille :)

Liitä postaukseen award-kuva ja linkitä se henkilö joka antoi sinulle palkinnon
Vastaa sitten kymmeneen kysymykseen
Anna palkinto kymmenelle tai useammalle bloggaajalle. 

Lempiväri: musta ja lila
Lempieläin: Kissa
Lempinumero: Ehdottomasti 10 ja 12
Paras alkoholiton juoma: hmmm.... aikas paha kysymys mutta luulen, että Pepsi vie voiton :)
Facebook tai Twitter: Facebook, koska mulla ei ole Twitteriä
Intohimoni: Laulaminen, elokuvat, ompelu ja musiikin kuuntelu
Lahjojen saaminen tai antaminen: Kummatkin ovat mukavia, mutta mä tykkään kuitenkin enemmän antamisesta, koska itse tekeminen ja ostaminen on hurjan mukavaa!
Lempikuvio: Hmm... en kyl osaa sanoa...
Viikon paras päivä: Ehdottomasti perjantai ja lauantai!
Lempikukka: Ruusu

Luulenpa, että en jaa tätä palkintoa enää kenellekkään tietyille, vaan täältä saa tulla lukijat hakemaan Sunshine Award -palkinnon, jos sitä ei ole vielä saanut :)