tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesäinen lauantai :)

Viime lauantaina oli mitä hienoin päivä! Sen ja koko päivän menojen takia päätin pistää itseni myös oikein kesäisen näköiseksi. Tältä siis näytin:
Aikomuksemme oli mennä lauantaina ensin bändi treeneihin ja sieltä jokirantaan istuskelemaan muutamaksi tunniksi ja vielä myöhemmin illalla elokuviin katsomaan Dark Shadows :)

Bändi treeni menivät normaaliin tapaan äänitys juttujen parissa. Oli oikein mukavaa, vaikka välillä kaipaankin niitä perus bändi treenejä, joissa saa vain laulaa ilman, että jokainen äänähdys menee nauhalle. Mutta en valita, kivaa on ollut :)

Bändi treenejen jälkeen suuntasimme mieheni kanssa jokirantaan nauttimaan auringosta ja tietysti toistemme seurasta <3 Kävimme matkalla myös hakemassa jätskit. Oih, näitä hetkiä olen kaivannut kesässä:
Minä ja vanilijalauku jätski :)
Rakkaani kera vanilijasuklaa jätskin :)
Hetken istuskelun jälkeen lähdimme kohti Kinopalatsia. Tiedossa oli siis uusi Tim Burtonin elokuva Dark Shadows, jossa pääosaa näyttelee Johnny Depp. Täytyy kyllä sanoa, että elokuva oli hyvä, mutta ei ihmeellinen. Odotin, jotain vielä huimempaa ja upeampaa, koska yleensä Tim Burtonin elokuvat ovat suurenmoisia. En siltikään voi missään nimessä sano, että elokuva olisi ollut huono, päinvastoin hyvä ja hienosti tehty mutta ei mitenkään yllättävä. Johnny Depp veti roolinsa jälleen oikein hienosti, samoin kaikki muutkin näyttelijät :) Kannattaa käydä katsomassa, jos vähänkin kiinnostaa tummanpuhuvat tyylit ja aiheet elokuvissa!

Elokuvista suuntasimme nopeasti kotiin katsomaan euroviisuja. Vaikka euroviisut eivät minulle olekaan mitenkään tärkeät, niin finaali on silti aina pakko katsoa :D Tänä vuonna minusta oikea ehdokas voitti! Voittaja maa oli ruotsi!

Tällaista tällä kertaa :) Mukavaa iltaa kaikille!

perjantai 25. toukokuuta 2012

Korsetti projekti (osa 3)

Viime kerralla lupasin kertoa seuraavassa korsetti projekti postauksessa korsettiin tarvittavista materiaaleista. Nyt toteutan lupaukseni ja kerron omaan korsettiin valitsemistani tarvikkeista :)

Aloitetaan ihan aluksi kankaista. Korsettiin tarvitaan kaksi kangas kerrosta. Toinen on ulospäin näkyvä kangas (pääkangas) ja toinen on ihoa vasten tuleva kangas. Molempien kankaiden tulee olla mahdollisimman jämäkkää ja kiristystä kestävää materiaalia. Mieluiten cutilia! Itse päädyin tilaamaan oman kankaani Belle Modestesta ja toisen kankaan ostin koulusta, joka oli myös ostettu alun perin Belle Modestesta :D Tässä niistä kuva:
Jacquard-kudottu kuviollinen coutili, joka tulee korsetin päälikankaaksi eli näkyväksi kankaaksi :) Kangas on mustaa, jossa on tuollaista kukka kuosia. Valokuva, ei anna ihan oikeata kuvaa väristä :S Tätä kangasta tarvitsin puoli metriä.

Seuraavana sisäpuolelle tuleva kangas, joka on siis ihoa vasten:
Tämä kuva on otettu täältä
Itselläni on tätä samaa kangasta mutta mustana. Tässä kankaassa on käytetty kalanruotosidosta, joka tekee kankaasta erityisen vahvan. Tätä kangasta tarvitsin puoli metriä.

Näiden kahden kankaan väliin tulee liimaharsoa. Liimaharson avulla saadaan kankaat liimattua yhteen. Näin korsetista tulee vielä vahvempi! Tältä se näyttää:
Liimaharso on kokonaan liimaa, joten kun sen laittaa kankaiden väliin ja kankaat laitetaa prässiin, niin liima muuttuu täysin "löysäksi", jonka jälkeen se kovettuu. Jos ei ole mahdollisuutta käyttää prässiä niin saman asian ajaa silitysrauta :) Tätä materiaalia tarvitaan myös puoli metriä.

Siinä taitaakin olla kaikki kangas materiaalit, joita tarvitaan korsetin tekoon :) Seuraavaksi muita materiaaleja. Aloitetaan luukujista. Niissä käytetään yleensä paksua puuvilla nauhaa (twill nauhaa), joka näyttää tältä:
Tämä nauha kestää kiristyksen kuin kiristyksen :D Enpä osaa sanoa, kuinka paljon laitoin tätä nauhaa korsettiini mutta se riippuu ihan korsetin mallista ja luukujien määrästä kuinka paljon sitä tarvitsee. Tätä samaista nauhaa voi käyttää myös vyötärönauhana, joka tulee antamaan tukea vyötärön kohdalle :)

Seuraavaksi luut ja plansetti! Itse käytin tässä korsetissa kahdenlaisia luita, spiraaliluita ja metalliluita. Plansetiksi valitsin tavallisen suoran lastikan. Tässä kuva niistä:
Eli alhaalta/vasemmalta aloittaen on metalliluu, spiraaliluu ja plansetti. Metalliluita tarvitsin 6kpl, spiraaliluita 10kpl ja yhden plansetin.

Nyöritystä varten tarvitaan reijät ja niihin sirkat. Sirkat näyttävät tältä:
Tässä kuvassa näkyykin kaikki sirkkojen kiinnittämiseen tarvittavat työvälineet. Mutta itse sirkat ovat kuvan vasemmassa reunassa alhaalla.  Ne ovat tuollaisia metallisia rinkuloita. Kuvassa on sirkan molemmat osat eli osa joka näkyy ja osa joka tulee ihoa vasten.

Sitten tarvitaan nyöriä, jolla kiristää korsettia:
Kuva on otettu täältä
Nyörin täytyy olla todella vahvaa ja mieluiten melko paksua.  Nyöriä tarvitaan paljon! Joten varaa sitä tarpeeksi!

Vinonauhaa tarvitaan korsetin reunojen viimeistelyyn:
Kuva on otettu täältä
Vinonauhaa löytyy vaikka missä väreissä! Joten tämänkin avulla saa kivan yksityiskohdan tehtyä korsettiin. Vinonauhaa on puuvillaisena ja satiinisena, joten senkin suhteen on valinnan varaa haluaako kiiltävänpinnan vai mattapinnan :)

Ja viimeisenä korsettiin tulevat koristeet :) Itse pistän koristeeksi pitsiä ala- sekä yläreunaa, joka näyttää tältä:
Korsettiin voi laittaa vaikka minkä laisia koristeita esim: pitsiä, helmiä, kirjailua, rusetteja, ruusuja ym. Vain taivas on rajana tässäkin :)

Ja itsestään selvyytenä korsetin tekoon tarvitaan lankaa, jolla ommella korsetti kokoon :D! Siitä en viitsi enää laittaa kuvaa sentään :D

Mahtaisiko siinä olla jo kaikki korsettiin tarvittavat materiaalit! Jos unohdin, jonkun niin lisään sen kyllä tähän jatkoksi mutta nyt minulla ei ainakaan tule mieleen enää mitään mikä puuttuisi.

Hyvää viikonloppua kaikille!

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ulkokuvia ja jälleen kirppis löytöjä :D

Oltiin miehen kanssa tuossa edellisenä päivänä ulkosalla ottamassa muutamia kuvia :) Oikeastaan ulos lähdettiin alunperin nauttimaan ihanasta säästä sekä jätskistä mutta päädyimme lopulta kuvailemaan. Oli kyllä hirmuisen mukavaa :) Kiitos rakkaalleni kuvista! Tässä muutama otos minusta niityllä:
Tässä hän niitä sitten olikin :) Nauttisin suuresti ulkona kuvaamisesta! Täytyy kesällä ehdottomasti ottaa enemmän kuvia ulkosalla :)

Sitten muutama kirppis löytö jälleen :D Nyt on ollut kyllä ihan mahdottoman hyvä tuuri kirppis kierroksilla. Löytynyt paljon kaikkea kivaa vähän ajan sisällä. Mutta ensiksi haluaisin esitellä ihanat Funtasman kengät jotka löysin:
Täysin uudet Funtasman kengät, joissa oli pohja täysin kulumaton ja laput vielä kiinni :D Ja näillä oli hintaa vain 5 euroa! Olin kyllä ihan mielettömän onnellinen nämä löydettyäni <3  Varmasti tulee käytettyä paljon kesällä!

Toinen hauska löytö oli tällainen musta liivi:
En omista entuudestaan yhtään liiviä ja siksi mietinkin tuleeko minun ikinä tällaista pidettyä. Kuitenkin keksi hetkessä monta paitaa, jonka kanssa liivi sopisi, joten se lähti uuteen kotiin. Tällä liivillä oli hintaa 4 euroa. Liivi onkin päällä noissa ulkokuvissa :) Olen käyttänyt sitä jo muutamaan otteeseen ja olen kyllä todella tyytyväinen, että ostin sen!

Huomenna olenkin lähdössä Helsinkiin luokan kanssa :) Tarkoituksena olisi käydä Helsingin oopperan puvustuksessa tutustumassa sekä muutamassa muussa paikassa. Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa :) Nyt suuntaan bändi treeneihin. Hauskaa iltaa kaikille!


maanantai 21. toukokuuta 2012

Korsettikynnet

Oltiin viime viikonloppuna mieheni siskon ja veljen luona katsomassa MM- jääkiekko ottelua. Meidän lisäksi paikalle tuli mieheni siskon mies ja mieheni veljen kaveri, joten lopulta meillä oli ihan mukavan kokoinen kisakatsomo kasassa :D Olimme varautunut päivään kaikenlaisilla ihanilla herkuilla ja iloisella mielellä... kunnes Suomi meni ja hävisi, no ei vaiskaan :D Totta kai tuo harmitti mutta eipä se maailmaa kaada.

Enpä ole tänne aikaisemmin maininnut mutta mieheni sisko on valtavan hyvä kynsien laittaja. Hän loihtii vapaalla kädellä maalaten, vaikka minkälaisia kynsiä. Itse asiassa hän (nimimerkki Tyu) pitää itsekin blogia, jonka nimi on Just nails. Tällä kertaa minä pääsin hänen laitettavaksi :) Jääkiekko pelin jälkeen menimme nauttimaan ulos ihanasta ilmasta ja samalla aloimme suunnittelemaan millaiset kynnet minulle laitettaisiin. Annoin hänelle vapaat kädet tehdä ihan mitä vain kynsiini mutta Tyu halusi ehdottomasti, että minä kerron mitä haluan ja mistä tykkään. Hetken pohtimisen jälkeen hän avasi netistä ihanien korsettikynsien kuvia ja siinä samassa minä olin myyty! Juuri sellaiset kynnet minäkin ehdottomasti haluaisin. Seuraavaksi piti miettiä värit, joita käytettäisiin kynsissä. No se oli aika helppo päätös: mustaa, viininpunaista ja hopeaa <3 Väri päätösten jälkeen, voitiin aloittaa kynsienlaitto. Siinä sitten parin tunnin ajan katsoin silmät pyöreänä hänen tekemistään! En osaa sanoa muuta kuin, että ihan mielettömän hienosti hän osasi tehdä ne! Vähän reilu kahden tunnin laittamisen jälkeen kynnet olivat valmiit ja lopputulos näytti tältä:
Eikös ole upeat? Itse tykkään näistä ihan hurjasti <3 Kynsissä on ensimmäisenä läpinäkyvä vahvistava lakka, jonka päälle on laitettu viininpunainen kynsilakkakerros. Punaisen päälle on tehty mustalla lakalla korsetin reunat. Nauhojen pujotus kohdat on laitettu hopealla. Ja vielä lopuksi on pistetty vahvistavaa läpinäkyvää lakkaa :) Suurempaakin suuremmat kiitokset vielä Tyu:lle! Odotan jo innolla seuraavaa kynsienlaitto kertaa :)


Hyvää illanjatkoa kaikille!

perjantai 18. toukokuuta 2012

Keskiviikko!

Tämän viikon keskiviikko oli puuhaa täynnä heti aamusta alkaen :) Minun aamuni alkoi klo: 6.00 suihkun merkeissä. Koulu alkoi klo: 8.30 ja kesti 16.00 asti, jonka jälkeen kiiruhdin kotia kohti. Kotiin päästessäni alkoi nopea meikkaus tuokio sekä vaatteiden valinta iltaa varten. Kun kello kilahti varttia yli viisi oli aika lähteä bändi treeneihin :)

Bändi treeneissä meni oikein mukavasti, äänitysharjoitusten parissa. Ainut miinus oli mikrofonini ärsyttävä äänten kerääminen nauhoitus vaiheessa. Tai oikeastaan se keräsi vain rumpuja, jotka tietenkin kuuluvat voimakkaimmin. No onneksi rakas bändi porukkani keksi hyvän idean! Siirretään laulaja ihan toiseen nurkkaan niin on tarpeeksi kaukana muista soittimista :D Tältä se sitten näytti:
Laulajathan pärjäävät ihan itsekseen :D Nurkassa on hyvä paikka! Pääasia kuitenkin oli, että saatiin äänitys jutut lopulta toimimaan! Taas ollaan lähempänä oikeita äänityksiä. Suuren kiitoksen ansaitsee kyllä koko bändimme soittajat, jotka ovat kaikki ahkerasti jaksaneet hioa biisejä kerrasta toiseen :) Suurempaakin suuremmat kiitokset vielä bändimme rumpalille, joka on hoitanut mahtavasti teknisen puolen äänityksissä!

Bändi treenejen jälkeen suuntasimme noin kello puoli yhdeksän Turun klubille kuuntelemaan kolmea metalli bändiä. Ensimmäisenä lavalle nousi Dreamtale niminen metalli bändi. Oli kyllä mielettömän hyvä veto tältä bändiltä. Sai ihmiset hienosti mukaan! Valitettavasti minulla ei ole tästä bändistä yhtään kuvaa :(

Seuraavana lavalle nousi Italialainen Spellblast niminen bändi. Tämä bändi otti myös hienosti yleisön mukaan :) Keikka oli minusta mahdottoman hyvä! Tämä bändi sai jopa ihmiset tanssimaan peikkotanssia lavan eteen :D Tässä muutama kuva bändistä sekä biisi heiltä:

 

Tämä bändi oli ehdottomasti oma suosikkini :) Suosittelen kuuntelemaan, jos vähänkään metalli musiikki kolahtaa itseenne!

Viimeisenä esiintyi Suomalainen Force Majeure metalli bändi. Tämäkin bändi veti keikkansa uskomattomalla energialla. Minuun ei vain ihan kolahtanut heidän musiikki yhtä kovin kuin kahdessa edellisessä bändissä :) Ei silti mitään valittamista tästäkään bändistä!

Kotona olimme noin kahden aikaa yöllä ja täytyy kyllä sanoa, että siinä vaiheessa väsy painoi jo silmiä :) Silti, en olisi vaihtanut tuota päivää mistään hinnasta pois! Tällaisia päiviä pitäisi olla huomattavasti useamminkin :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Viime viikon asukuva ja muutama kirppislöytö

Viime viikon perjantaina pääsin vihdoin ja viimein kauan odottamalle kampaajalle. Viimeisestä kampaaja reissusta onkin jo kulunut kahdeksan kuukautta, joten viime kerralla laitetuista raidoista ei ollut enää mitään jäljellä :D Syy miksi en ole käynyt kampaajalla on yksinkertaisesti huono raha tilanne. Tälläkin kampaaja reissulla meni 90 euroa :/ Ymmärrän kyllä, että hiukseni ovat pitkät, joten väriä menee paljon ja toisaalta hiuksiini laitettiin kolmea eri väriä, joten värin menekki on aika suuri ja siitä syystä hinta on noin korkea. Värjäyksen lisäksi hiusten latvoista leikattiin huonot pois.

Syy miksi en värjää koko hiuksia yhdellä värillä on se, että sitten joutuisin värjäämään juuri kasvua tasaisin väliajoin. Ja tätä hiuspohjani ei kestä. Olen herkistynyt muutama vuosi sitten mustalle värille. Jonka seurauksena hiuspohja meni huonoon kuntoon ja hiuksia lähti aivan tuhottomasti. Eipä ollut muuta vaihtoehtoa kuin kasvattaa musta väri silloin pois hiuksista. En voinut ottaa värinpoistoa, koska minulta olis lähtenyt siinä kohtaa loputkin hiukset kampaajan ja lääkärin mukaan. Nyt on kulunut noin kolme vuotta siitä kun viimeksi olen värjännyt hiuksia mustaksi. Ja olen saanut kasvatettua oman hiusvärini takaisin sekä hiuspohja että hiukset ovat jälleen hyvässä kunnossa :) Ja tosiaan olen uskaltanut ottaa nyt kahdesti raitoja. Raitoina olen ottanut punaista, tummaa ja vaaleaa väriä, joten juurikasvu ei ole kauhean selkeä kun se alkaa kasvamaan. Mustalle herkistyminen teki alkusi vielä senkin, että en pystynyt käyttämään mustaa ripsiväriä, enkä mustaa kajaalia, koska silmät kirvelivät ja kutisivat ihan hirveästi :/ Noin puoli vuotta käytin ruskeaa meikkiä, jonka jälkeen lähdin uudestaan kokeilemaan mustaa. Ja pikku hiljaa aloin käyttämään jälleen kokonaan mustaa meikkiä, eikä enää ole tullut mitään oireita :) Joten kaikki hyvin lopulta! Toisaalta välillä harmittaa hirveästi, että en saa enää mustia hiuksia, joita rakasti ihan äärettömästi <3 Mutta minkäs teet. Olen silti tyytyväinen, että minulla on hiukset tuon kokemuksen jälkeen :)

Mutta sitten niihin asukuviin ja uusiin hiuksiin :D Kuvissa ei nyt kauhean hyvin näy nuo minun uudet hiukset mutta eipä tuo mitään. Tältä näytin:

Lopuksi haluaisin näyttää kaksi mukavaa kirppis löytöä perjantailta :) Ensimmäisenä pitkä musta hame:

Maksoi vaan 3 euroa, joten mukaan se lähti heti! Näitä ei meinaan ole koskaan liikaa :D Toisena löytönä oli tällainen ihana kesämekko:

Mekko maksoi vaivaiset 2 euroa! Ajattelin käyttää tätä mekkoa rannalle mentäessä. On äärimmäisen helppo sujauttaa uikkareiden päälle ja pois :) Tulee varmasti paljon käytettyä kesällä!

Siinä olikin kaikki tällä kertaa :) Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

maanantai 14. toukokuuta 2012

Haaste 2

Elikäs sain uudestaan tämän yhdentoista kysymyksen haasteen, tällä kertaa Shady Overloadilta, kiitos hänelle!

Saamani kysymykset:

1. Mikä on suhtautumisesi näihin blogeissa pyöriviin haasteisiin/awardeihin?
- Itse tykkään todella paljon näistä haasteista ja awardeista :) Minusta on mukava vasttailla kysymyksiin sekä lukea muiden vastauksia. En itse ainakaan pidä näitä mitenkään huonona juttuna :)

2. Esterin auto datsun gee hitaasti etenee vai esko aho diggaa golfia halonen ei?
- Ööö... nyt mä en kyl ymmärrä :D

3. Viimeisin lukemasi kirja?
- Hmmm.... vähään aikaan en ole ehtinyt lukea mitään kunnon kirjaa mutta viimeisin taisi olla Twilight saga :D

4. Koetko olevasi turhamainen?
- Kyllä mä luulen, että itsestäni löytyy jonkin sortin turhamaisuutta :D

5. Ärsyttääkö MM-jääkiekkohabitus?
- No eipä tuo kauheasti ärsytä. Poikaystäväni tykkää katsoa MM-jääkiekkoa ja siinä sivussa itsekkin tulee sitä katseltua :)

6. Lemppari tv-meteorologi?
- Ehdottomasti Petri Takala :D

7. Kuinka usein käyt kirjastossa?
- Liian harvoin!

8. Onko sinulla jokin keräilyharrastus?
- Hmmm... ei varsinaisesti mutta Nemi sarjakuvahahmon kovakantiset kirjat minulla on kaikki ja joka vuosi ostan uuden painoksen :)

9. Viihdytkö paremmin kameran edessä (kuvattavana) vai takana (kuvaajana)?
- Tää on vaikea kysymys, koska tykkään hirmuisesti olla kuvattavana vaikka se on minusta todella vaikeaa :) Toisaalta kuvaaminenkin on hauskaa! Blogin aloittamisen jälkeen kuvaamisesta on minulle tullut päivä päivältä tärkeämpää. Viime viikolla kuvailin Kohlean hovissa blogin pitäjää  <3, jolloin innostuin ihan hurjasti kuvaamisesta :) Oli hauska huomata miten paljon erinlaiset rekvisiitat, esim: viuhka tai ruusu vaikuttavat kuvien tunnelmaan!

10. Suositko suomalaista?
- No kyllä sitä aina pyrkii valitsemaan suomalaista mutta en voi väittää, että en käyttäisi ollenkaan ulkolaisia tuotteita :)

11. Mitä odotat eniten alkavassa kesässä?
-Hmmm... keskiajanmarkinoita :) Mutta myös uimista ja ranta löhöilyä :) Tänä vuonna en valitettavasti pääse menemään mihinkään festareille, vaikka joka vuosi niissä on aikaisemmin tullut käytyä :(

En laita tätä haastetta enää eteenpäin, koska olen tehnyt jo aikaisemmin tämän saman haasteen vain toisilla kysymyksillä. Joten kaikki lukijat, jotka haluavat tehdä tämän, saavat vapaasti napata haasteen itsellensä :)

lauantai 12. toukokuuta 2012

Black garden!

Tämä viikko oli koulun osalta todella työn täyteläinen ja stressaava. Sillä meillä oli koulussa tällä viikolla kolmen päivän näyttö ja neljäntenä päivänä oli arvioivat keskustelut. Saimme tietää tästä näyttötyöstä jo hyvissä ajoin, noin pari- kolme viikkoa aikaisemmin. Aiheena oli kaikilla tehdä pukupussi, johon tehtäisiin jotain tämän vuoden aikana oppimaamme käsityötekniikkaa.

Itse pukupussin tekemiseen saimme ohjeet, joita piti noudattaa. Käsityötekniikoiden kohdalla valikoima oli todella laaja, joten valikoiminen oli todella hankalaa. Päädyin kuitenkin virkkaukseen. Virkkasin 18 lilaa kukkasta pukupussin miehustaan. Joidenkin kukkasten taakse tuli satiini rusetti elävöittämään kokonaisuutta. Lopuksi päätin vielä, ommella kukkasten keskelle kristallihelmet viimeistelemään kokonaisuuden. Sain pukupussin kaksi tunti ennen palautus hetkeä valmiiksi, joka oli todella hyvissä ajoin siihen nähden miten palautukseni yleensä menevät, ihan viimeiselle minuutille :D Tällä kertaa otin varman päälle, koska oli kuitenkin ensimmäisestä näyttö tehtävästä kyse.

Kolmen päivän aikana kaksi opettajaamme ja työelämän arvioitsija kiertelivät luokassamme ja katsoivat työskentelyämme. Samalla he esittivät kysymyksiä. Kysymykset olivat laidasta laitaan liittyen pukupussin materiaaliin, virkkaukseen, pukupussin kokoamiseen, laiteosaamiseen ym. Kokonaisuudessaan todella stressaava mutta kuitenkin hirmu opettavainen kokemus. Seuraavalla kerralla en usko, että jännitys on enää näin suuri mitä se nyt oli tai ainakin niin toivon :D Tässä kuvia valmiista pukupussistani:
Materiaalina käytin pukupussissa paksua puuvilla kangasta, jossa on teflon pinta. Eli toisin sanoen pukupussi hylkii vettä ja likaa. Virkattuihin kukkiin käytin mohairlankaa. Tästä langasta saa mukavan pehmeitä ja pörröisiä kukkia. Kristallihelmet olen ostanut messuilta helmientalo nimisestä liikkeestä. Satiini nauhoissa käytin kahta eri kokoa. Keskellä on levein ja sivuissa on kapeampaa nauhaa. Satiinirusettien päät on poltettu, jotta eivät lähtisi purkaantumaan.

Kokonaisuudessa koko näyttö meni hyvin ja arviointi meni myös oikein mukavasti. Tästä on sitten hyvä jatkaa opintoja eteenpäin! Koulua on enää kaksi viikkoa jäljellä, joten alkaa loppu rutistus korsetin teon kanssa sekä laukun teon kanssa. Mutta niistä enemmän sitten muissa postauksissa :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

torstai 10. toukokuuta 2012

Haaste!

Sain tämän kivan haasteen Roosalta, kiitos hänelle paljon!
Haaste menee näin:

Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their
"tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and
link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag
to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you

Haastan seuraavat blogit:

Kohlea hovissa
Black bird
Goottipäiväkirja
Chimera
Kuudes piiri
Nora`s Never Never Land
Polyvinyylikloridi
Satiinitaivas
Shady Overload
Part of Banshee`s life
Lady In The Shadows

Valituille annan nämä kysymykset:

1. Mikä oli päiväsi kohokohta?
2. Olisitko mielummin kuuro vai sokea?
3. Kumpi olet, aamuvirkku vai yökyöpeli?
4. Jos saisit olla joku muu, kuka olisit (saa olla myös fiktiivinenhahmo)?
5. Suosikki näyttelijäsi?
6. Millainen oli viimeksi näkemäsi uni?
7. Millainen/ mikä olisi unelmiesi työpaikka?
8. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
9. Minne lähtisit häämatkalle?
10. Hame vai housut?
11. Suosikki vuodenaikasi?

Saamani kysymykset:

1. Miltä nyt tuntuu?
- Oikein hyvältä :) Koulun näyttötyö on nyt ohi ja arvosteltu. Voin siis nauttia kiireettömästä illasta ja ottaa lasillisen punaviiniä :)

2. Kissa vai koira?
- Kissa :) Olen aina ollut enemmän kissa ihmisiä, vaikka tykkään hurjasti myös koiristakin <3

3. Mikä oli ensimmäinen bändi mitä aloit ns. kuuntelemaan?
- Nightwish! Sama bändi on edelleen suosikki bändini <3

4. Päivän iloinen asia?
- Koulun näyttötyöstä tuli kiitettävä :)

5. Jos saisit muuttaa yhden asian Suomessa, mikä se olisi?
-Hmm... opiskelijoiden opintotuki suuremmaksi! Tällä hetkellä sillä hädin tuskin pärjää :/

6. Paras elokuva?
- Taru Sormusten Herrasta trilogia

7. Pelastaisitko palavasta talosta koiranpennun vai ihmisvauvan? :D
- Luulenpa, että pelastaisin vauvan, mutta en mä kyl pystyis jättämään pentuakaan sinne :D

8. Minne haluaisit matkustaa nyt?
- Ehdottomasti Skotlantiin

9. Jos voittaisit lotossa 10 miljoonaa euroa, aikoisitko jatkaa opiskeluja/töitä?
-Kyllä ehdottomasti jatkaisin :) Tykkään tämän hetkisestä koulustani todella paljon ja haluan tehdä sitä vielä työksenikin.

10. Pitäisikö kaikki torrent -sivustot sulkea ja estää kaikki mahdolliset tavat ladata elokuvia/musiikkia ilmaiseksi?
- Ei, vaikka ymmärrän kyllä, että niiden käyttö ei ole laillista!

11. Oletko tyytyväinen itseesi?
- Kyllä mä olen tyytyväinen itseeni vaikka varmasti elämästä löytyy hetkiä, joista ei niin ylpeä olekkaan :D

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Päivän asu!

Ajattelin tehdä tällaisen todella lyhyen postauksen tällä kertaa, jossa esittelen vain päivän asuni :) Tältä näytin tänään:

Siinä olikin aikamoinen pläjäys kuvia tänäisestä asustani :) Loppuun vielä kappale Emilie Autumnilta, joka on soinut päässäni tänää useaan otteeseen:


Hyvää illanjatkoa!

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Mustaa ja liilaa!

Voisinpa esitellä teille muutaman ihanan löydön ja yhden ihanan lahjuksen, jonka sain äidiltäni :) Aloitetaan vaikka äitini antamasta, ihanasta kynttilästä. Ihastuin tähän upeaan kynttilään jo ensimmäisellä kynttiläkutsulla, joilla olin mutta päätin silloin vielä antaa sen jäädä. Seuraavilla kutsuilla en pystynyt enää jättämään sitä, vaan päätin ostaa kynttilän itselleni. No rakas äiti tiesi, että opiskelijana minulla ei ole kauheasti ylimääräistä, joten hän auttoi minua sen ostossa :) Tämän näköinen kynttilä meidän pöytää nyt koristaa:
Kynttiläsomiste näyttää ihan puuterirasialta :) Itse kynttilän pystyy vaihtamaan tuohon rasiaan, mikä on minusta todella hyvä asia! Valitsin rasiaan liilan kynttilän, joka on tuoksultaan Lumoava luumu <3

Sitten olisi vielä muutama löytö. Kävin eilen pikaisesti kipparilla ja sieltä osui silmään tällainen ihana laukku, jolle oli pakko antaa uusi koti :)
Tässä kuvassa näyttää siltä, että soljet olisivat pronssiset, mutta ne ovat oikeasti hopean väriset. Ihastuin heti noihin solkiin <3

Löysin eilen kaupungilta itselleni uudet aurinkolasit. Olin todella yllättynyt valintaani, koska en ole koskaan aikaisemmin pitänyt isoista laseista mutta nyt nämä iski silmääni heti. Johtuen varmaan siitäkin, että lasien reunat ovat mustat ja linssiosa on liila. Ovat siis täysin minun väriset! Mieheni sanoi minulle, että näytän näillä ihan kärpäseltä mutta eipä tuo mitään :D Tässä kuva niistä:
Loppu kevennykseksi vielä kuva minusta näiden aurinkolasien kanssa. Voin itsekin todeta, että taidan tosiaan vähän näyttää kärpäseltä :D
Kärpäsneiti :D
Hyvää illanjatkoa kaikille!