torstai 30. elokuuta 2012

Syksyisiäkuvia!

Oltiin muutama päivä sitten mieheni kanssa geokätköilemässä ja samalla reissulla mieheni otti minusta liudan ulkokuvia :) Ajattelinkin tässä postauksessa olla höpisemättä mitään sen suurempia, vaan annan kuvien olla tämän postauksen pää juttu :) Olkaapa hyvät:
Taide kuva :D Pakko oli laittaa hassusta asennosta huolimatta :D
Tällaisia tällä kertaa :) Ihanaa iltaa kaikille!

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Syysmorsian!

Ensimmäisen kouluviikon perjantaina olimme koko vaatetuspuolen opiskelijoiden ja opettajien kanssa Hirvilammella Kakskerrassa. Päivän tarkoitus oli oppia hiukan tuntemaan uusia ensimmäisen vuoden opiskelijoita sekä "vanhoja" kolmas luokan opiskelijoita.

Minun aamu alkoi klo: 8.00 koulun pihalta, josta lähdimme osan porukan kanssa tilatulla bussilla kohti Kakskertaa. Matka kesti puolitoista tuntia, koska nappasimme matkalta loput vaatetusalanopiskelijat kyytiin.

Perille päästyämme kävelimme lyhkäisen matkan laavulle, jossa meillä oli muutama nimi leikki alkuun. Tämän jälkeen meidät jaettiin neljän hengen ryhmiin ja jaettiin tehtävä. Tehtävän anto kuului näin: Meidän piti suunnitella ja toteuttaa metsän antimista syysmorsiamelle puku! Ainoastaan sammaletta ja jäkälää ei saanut käyttää. Aikaa annettiin 10.00- 14.30. Ruokailu oli tietysti myös tuossa välissä. Tarvikkeina jokaiselle ryhmälle annettiin pakki, jossa oli oksasakset, perus sakset, leikkurit, teippiä ym. Muita tarvikkeita löytyi paljon yleiseen käyttöön, joita lainattiin vuorotelleen muiden ryhmien kanssa. Meille yksi tärkeimmistä tarvikkeista oli kana verkko, josta teimme ala- ja yläosan.

Lähdimme toteuttamaan pukuamme siten, että aluksi istuimme suunnittelemaan pukua paperille ja jaoimme työt jokaisen kesken. Omaan työhöni kuuluin materiaalien haku metsästä. Materiaalina käytimme syysmorsiamella alaosaan saniaista sekä yksityiskohtana liloja kanervia. Yläosaan tuli isoja lehtiä (en millään muista kasvin nimeä) sekä kaulakoruun puolukoita, jotka myöhemmin spreijattiin pronssin väriseksi :) Sillä välin kun minä ja eräs kolmas luokkalainen keräsimme materiaaleja, kaksi muuta ryhmäläistämme tekivät ylä- ja alaosaa kanaverkosta. Materiaali hakujen jälkeen me liityimme myös tekemään pukua. Minä ja kaksi muuta luokkaliastamme teimme syysmorsiamen alaosan ja yksi ryhmäläisistä väsäsi yläosaa. Alaosaan kului aikaa tuhottomasti, koska koko kanaverkko piti saada pois näkyvistä, joten saniaisia tuosta puvusta löytyy paljon! En haluaisi edes kuvitella kuinka raskaalta tuo puku tuntisi päällä :D Kertaalleen siirsimme puvun arvosteltavaksi ja siinäkin kannossa meitä oli kolme. Olisi pukua pystynyt varmasti yksin tai kaksinkin siirtämään mutta pelkäsimme laahuksen menevän täysin hajalle, joten varmistimme asian ja kannoimme puvun yhdessä :)

Ensimmäiset pari tuntia ruokailuun saakka menivät niin nopeasti, että pohdimme ryhmämme kanssa, miten ikinä saamme puvun valmiiksi puoli kolmeen mennessä mutta loput kaksi tuntia teimme niin tehokkaasti töitä, että saimme kuin saimmekin puvun oikeaan aikaan valmiiksi :)

Pakko kertoa tähän väliin, että meitä kyllä hemmoteltiin tuon reissun aikana, koska ruoka tuli itse tältä paikalta, jossa olimme. Hirvilampi on todella suosittu häiden vietto paikka, joten paikalla on itsellään pitopalvelu. Ruoka oli kyllä valtavan hyvää!  Ruokia oli monta eri lajia, samoin salaatteja. Jälki ruuaksi meille oli leivottu kaksi isoa täytekakkua :D Oli kyllä ihan eri luokkaa tuo ruoka verrattuna koulun ruokaan!

Pidemmittä puheitta haluaisin esitellä teille meidän syysmorsiamen puvun:
Tässä on kuva kaikista syysmorsian puvuista :)
Lopuksi oli äänestys 1. Näyttävimmästä puvusta 2. Parhaiten ohjeiden antoa noudattaneesta puvusta (syysteema) ja 3. Materiaalin käyttö puvussa!

Oma pukumme voitti näyttävimmän puvun palkinnon ja täytyy sanoa, että olimme ääreistä iloisia ja onnellisia tästä voitosta :) Päivä oli mielettömän mukava! Tällaisia päiviä pitäisi olla enemmän :) Tällaisina päivinä pääsee toteuttamaan itseä todella hauskalla tavalla, tutustuu uusiin ihmisiin ja mikä hauskinta, oppii luovaksi myös erilaisilla materiaaleilla, eikä pelkästään kankailla :)

Päivän päätteeksi pakkasimme kaikki puvut bussiin ja veimme ne kouluun esittelyyn. Useimmat puvut kyllä kärsivät todella paljon matkasta :( Ja tällä hetkellä ne ovat täysin erin näköisiä, koska kasvit ovat kuivuneet kippuraisiksi :D Ainakin niissä on jotain uutta jälleen!

Kertokaa tekin lukijat, mitä mieltä olette syysmorsiamistamme :)?

torstai 23. elokuuta 2012

Liebster Award

Sain tämän mukavan haasteen Bones And Lilies blogin pitäjältä :) Suuret kiitokset hänelle! Kirjoitan haasteen Suomeksi, koska se on itselleni huomattavasti helpompaa... Luultavasti mulla menisi viikko jos kirjoittaisin tämän haasteen englanniksi :D

Säännöt:

1. Kerro 11 faktaa itsestäsi
2. Vastaa kysymyksiin, jotka haasteen antaja on sinulle antanut
3. Tee 11 kysymystä seuraaville haasteen saajille vastattavaksi
4. Valitse 11 haasteen saajaa

11 faktaa minusta!

1. Olen luonteeltani kova murehtimaan. Pienemmätkin asiat jäävät minulla mieleen pyörimään. Saatan murehtia ja surra asioita tuhottoman pitkään, kunnes rakas poikaystäväni tulee ja sanoo, että nyt loppu :D Onneksi on joku joka saa mieleni kohenemaan, tai muuten murehtisin asioita lopun elämääni :D
2. Rakastan laulamista! Se tulee olemaan aina lähellä sydäntäni <3
3. Suosikki vuoden aikani on ehdottomasti syksy! Ei voi olla mitään ihanampaa, kuin synkkä sateinen ilta, kynttilät, punaviini, musiikki sekä oma rakas vieressä :)
4. Meri on aina ollut minulle todella tärkeä! Rakastan uimista ja sukeltamista (olen harrastanut laitesukellusta)
5. Suosikki eläimeni on kissa mutta hyvänä kakkosena tulee ehdottomasti hai! Nämä meren eläimet ovat aina kiehtoneet minua suuresti. Ehkä jonain päivänä pääsen sukeltelemaan haiden keskelle :)
6. Olen pienestä asti tykännyt pukeutua :) Varhaisimmat muistoni ovat alle kouluiästä, jolloin tein huiveista erilaisia asuja :D Pukeutumis vietti on jatkunut tähän päivään saakka ja varmasti jatkuu vielä lopun ikää. Onneksi pääsen toteuttamaan itseäni tällä hetkellä vaatetusalalla :)
7. Haaveeni olisi päästä matkustamaan Skotlantiin. Olen päättänyt löytää Loch Nessin hirviön :D
8. Uskon yliluonnollisiin asioihin esim: henkiin
9. Olen perustanut nykyisen bändimme (Selene)
10. Inhoan kermavaahtoa! Jätän aina kermakakuista kermavaahdon lautasen reunalle, vaikka tiedän sen olevan todella epäkohteliasta. 
11. Lempi/ onnen numeroni ovat 10 ja 12

11 kysymystä minulle

1. Jos voisit olla mikä tahansa satuhahmo, mikä olisit?
- Olisin ehdottomasti pieni merenneito Ariel. Kaikista saduista pieni merenneito on aina ollut minulle se kaikkein tärkein :) Tätä tarinaa on katsottu edes takaisin kymmeniä kertoja, enkä vieläkään ole kyllästynyt siihen!

2. Mikä on suosikki ateria, joka valmistat?
- Hmmm.... Luulenpa sen olevan ruokaisa kanasalaatti :) Tällä hetkellä se on ainakin oma suosikkini.

3. Pelaatko pelejä? Jos pelaat, mitkä ovat kolme suosikki peliäsi?
- Tässä varmaan tarkoitetaan netti/ tietokonepelejä? Niitä en kyllä ole oppinut pelaamaan mutta voisin listata tähän kolme suosikki lauta/muuta peliä, joita pelaamme aina suuremmalla porukalla: 1. Alias (ehdoton suosikki) 2. Korttipelit 3. Salaisuuksien saari 

4. Jos saisit matkustaa ihan minne vain maailmassa, minne menisit? Miksi? Kuinka pitkäksi aikaa?
- Apua, haluaisin ehdottomasti mennä Skotlantiin mutta muitakin paikkoja löytyy mihin haluisi mennä :D No jos sanon tuon Skotlannin. Haluisin nähdä Scotlannin kauniit maisemat ja upeat linnat. Ja tärkeimpänä syynä tietenkin on se Loch Nessin hirviön löytäminen :D Voih, voisin viettää tuolla vaikka kuukauden, jos vain voisi!

5. Mitkä ovat parhaat ominaisuudet paikassa, jossa asut?
- Asun pikku paikkakunnalla, joten ainakin rauhallisuus ja kaunis ympäristö. Lähellä olevat metsät ja silmän kantamattomiin ulottuvat pellot :) Ja pakko mainita tuo ihan kodin vieressä oleva koulu, joten koulu matkaan ei mene kävellen kuin kymmenen minuuttia.

6. Mikä on suosikki vaatekappaleesi?
- Ehdottomasti korsetti <3 Tuovat asukokonaisuuteen kivasti särmää :)

7. Kuinka kauan olet blogannut?
- Oma blogini täyttää vuoden lokakuussa :) Muiden blogeja olen lukenut huomattavasti kauemmin. Ensimmäinen blogi, jota lähdin lukemaan noin kolme vuotta sitten on Mustaa pitsiä niminen blogi, joka onkin varmasti monille tuttu :)

8. Ketä varten tunnet kirjoittavasi blogia?
- Kyllä se on suuremmaksi osaksi itseäni varten alun perin oli mutta nykyään myös jo isolta osin teitä rakkaitta lukijoita varten :)

9. Onko sinulla jokin yksittäinen/tietty lempibändi? Jos on, miksi se on sinulle kaikkien muiden yläpuolella?
- Nightwish on ihan ensimmäinen metalli bändi, jota aloin kuunnella ja se on pysynyt edelleen suosikki bändinäni <3 Siinä on ollut aina sitä jotain!

10. Mikä kotityö on vähiten mieleesi?
- Ehdottomasti tiskaaminen! Onneksi kotityö jako menee niin, että mies tiskaa astiat :D

11. Onko sinulla suosikki blogia?
- En voi sanoa, että minulla olisi yksi suosikki blogi. Niitä on meinaa tosi monta :D

11 kysymystä minulta 

1.  Mikä elementti kuvastaa sinua parhaiten tai mikä on sinulla lähinnä sydäntä? (Maa, ilma, vesi, tuli) Miksi?

2. Jos saisit ihan minkä kyvyn tahansa, minkä haluaisit? Miksi?

3. Jos saisit kertoa vain viidellä sanalla millainen ihminen olet, mitä sanoisit?

4. Ketä ihmistä ihailet eniten maailmassa?

5. Jos sinun pitäisi vaihtaa hiustyyliäsi, millainen olisi uusi hius lookisi :)?

6. Onko sinulla lemmikki eläimiä? Jos on, niin mitä?

7. Onko sinulla, jotain pakko mielteitä tiettyihin asioihin? (esim: tarkastat kymmenen kertaa, että ulko-ovi on kiinni ennen kuin lähdet kotoa)

8. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?

9. Kerro elämästäsi hetki, jota et koskaan unohda?

10. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

11. Kerro millaiset olisivat unelmiesi häät?

Haasteen antaisin näille blogeille:

tiistai 21. elokuuta 2012

Kuusiston linnanrauniot

Kävimme poikaystäväni kanssa viime sunnuntaina katsomassa Kuusiston linnanraunioita. Tarkoitus oli käydä vilkaisemassa paikkaa bändimme promokuvauksia varten. Paikka oli kerrassaan ihana. Raunioilta löytyi paljon kivoja paikkoja, jossa varmasti saa oikein hyviä yhteisotoksia. Innostuin kuvailemaan raunioilla vähän enemmänkin, joten tässä vähän kuva saldoa sunnuntailta:
Syksy on selkeästi jo tulossa kun lehdetkin jo punertaa <3
Ennen raunioita, tien reunoja kehysti upeat puut!
Tässä näkyy tie, jonka varrelta edellinen puukuva on otettu :)
Ensimmäinen näkymä Kuusiston linnanraunioista

 Historiaa

Piikkiönlahden rannalla sijaitseva Kuusiston linna oli aikoinaan Suomen piispojen hallinto- ja turvapaikka. Linnan rakennustyöt aloitettiin mahdollisesti jo 1200-luvun lopulla. Huomattavin rakennuskausi oli 1400-luvulla, jolloin piispanlinna laajeni päälinnan ja kolme esilinnaa käsittäväksi kokonaisuudeksi. 1500-luvun levottomina alkuvuosina linna siirtyi väliaikaisesti tanskalaisten haltuun, kunnes se valloitettiin takaisin ja lopulta tuhottiin Kustaa Vaasan käskystä vuonna 1528.
Kuusiston linna puolustautui kutsumattomia vieraita vastaan sekä maanpäällisillä muureilla että mereen rakennetuilla varustuksilla. Maihinnousun estämiseksi rannat varustettiin yli 3000 paalulla. Rantakaislikot ja -muta onnistuivat pitämään 1400-luvulla rakennetun paalutuksen salaisuutena aina vuoteen 1992 asti. Tuolloin merivesi oli pitkään poikkeuksellisen matalalla ja kaislikon sisällä kulkeva paalurivistö havaittiin.
Linnassa oli monessa kohtaa upeita kaari portteja
Raunioista löytyi paljon "huoneita", joihin ei ollut ovea tai muutakaan kulku reittiä!


Rauniot oliva osittain kukkulan päällä, joten ne näyttivät alhaalta katsottuna todella upeilta!
Linnanraunioiden korjaustyöt
 
Vaikka Kuusiston linnaa tuhottiin vuosisatojen ajan ottamalla siitä rakennusmateriaalia muihin tarpeisiin, ei linnan historia ole ollut unohduksissa. Linnanrauniot kaivettiin esille 1870-luvulla ja siitä asti niitä on tutkittu ja korjattu moneen otteeseen. Ensimmäisten kaivausten jälkeen muurit jätettiin alttiiksi sateelle ja pakkaselle, ja ne kärsivät pahoja vaurioita. Muinaistieteellinen toimikunta käynnisti korjaustyöt raunioilla vuonna 1891, mutta tämäkin korjausvaihe oli epäonninen, eikä rauniossa vuonna 1910 ollut enää lainkaan jäljellä alkuperäisiä tiilipintoja.
Museoviraston vuonna 1985 aloittama korjausvaihe on tuonut paljon uutta tietoa linnan vaiheista. Perinteisen antikvaarisen tutkimuksen lisäksi Kuusiston linnan salaisuuksia ovat tutkimuksillaan paljastaneet myös kasvitieteilijät, geologit ja eläintieteilijät. Raunioilla on nähtävissä päälinnan ja kolmen esilinnan pohjakaava, mutta linnan alkuperäisestä korkeudesta on kertomassa ainoastaan päälinnan lounaisosassa korkeana säilynyt muurin kohta. Uusilla suojarakenteilla on pyritty selkeyttämään aiempien korjausten yhteydessä hahmottomiksi kiviröykkiöiksi muuttuneiden muurien arkkitehtonista ilmettä. Kuusisto on myös yksi Suomen arvokkaimmista keskiajan arkeologian tutkimuskohteista.

Lopuksi vielä muutama kuva miehestäni ja yksi kuva minusta :)
<3
<3 <3
Linnan valloittaja :D
Tässä vielä linkki sivustoon, josta hain tietoa Kuusiston linnanraunioista: Linkki!

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Koulun alku!

Maanantaina alkoi jälleen kauan odotettu koulu. Itse olin koko kesän töissä lastenpolilla lääkintävahtimestarina. Nyt oli vihdoin ihana palata luovuuden ja käsillä tekemisen pariin :) Odotin monia asioita koulun alkamisesta:
1. Pääsee oppimaan uutta
2. Pääsee käyttämään jälleen luovuutta
3. Pääsee tekemään juuri sitä mistä eniten pidän eli ompelemaan <3
4. Näkee jälleen koulukaverit
5. Saa nukkua pidempään :D Työ aamut alkoivat aivan liian aikaisin!
6. Saa vihdoin panostaa pukeutumiseen :) Töissä oltiin aina Smurffipuvut päällä :D
7. Saa lakata kynnet ja päästään kavereiden kanssa tekemään geelikynsiä <3 
Ja paljon paljon muita asioita mitä voisin luetella mutta jätänpä liiallisen turhamaisuuden pois :D Myönnän kyllä, että oli aivan ihana palata töihin kesän alussa pitkän kouluvuoden jälkeen. Silloin olikin kova ikävä työkavereita, kun ei oltu vuoteen nähty :) Mutta kesä näytti jälleen, että minut on ehdottomasti luotu vaatetusalalle eikä sairaala maailmaan.

Haluisin esitellä teille ensimmäisten päivien asuni koulussa :) Tältä näytin:
Ensimmäiset päivät koulussa menivät vuoden tulevien tapahtumien läpi käymisessä sekä kuulumisien vaihtamisessa :) Eilen kuitenkin aloitimme jo visuaaliset tunnit, jossa suunnittelimme ja piirsimme asuja kesän tärkeimpien tapahtumien osalta. Jotta tehtävä ei olisi ollut liian helppo, piti meidän tehdä luokkakavereidemme tärkeimmistä tapahtumista puvut. Ihmisen sai piirtää itse mutta puvut piti tehdä sanomalehti paperista :D Eli leikkaa liimaa taktiikalla! Kevyt aloitus kouluun, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Perjantaina onkin tiedossa koko vaatetuspuolen yhteinen retki. Tarkoituksena olisi lähteä Turussa sijaitsevalle Hirvilampi nimiselle paikalle. Saapa nähdä millainen päivä on tulossa :)

Tässä taisi olla kaikki tällä kertaa!  Loppuun vielä musiikkia Xandrialta:

maanantai 13. elokuuta 2012

Kesän aikana tehtyjä ostoksia :)

Päätin änkeä tähän yhteen postaukseen kaikki tärkeimmät ostokset, joita olen tehnyt kesän aikana :) Joten tekstiä ei tällä kertaa ole juurikaan mutta paljon paljon vaatteita/muuta tavaraa on luvassa :D Tässä ne nyt tulee:
Ensimmäisenä haluaisin esitellä tämän ihanan satiinisen vyötärökorsetin, jonka löysin goottikirppikseltä :) Kaikille varmaan on jo tullut tutuksi tämä synkijöiden kirppisparatiisi, joten enpä siitä sen enempiä viitsi kertoilla. Korsetti oli ääreistä hyvässä kunnossa. En löytänyt siitä laisinkaan käytön jälkiä, joten edellinen omistaja on pitänyt sitä kuin kukkaa kämmenellä. Tällaista perus korsettia olinkin jonkin aikaa etsiskellyt ja nyt sellaisen sitten löysin :)
Nämä kengät löytyivät myös goottikirppiksen syövereistä :) Jalkaan sopivat täydellisesti ja ovat muutenkin oikein nätit. Kengät on ollut jo nyt todella kovassa käytössä :)
Korut löytyivät Turun Hansasta, kulta talon puolelta eräästä liikkeessä, jossa on tälläkin hetkellä -70% alennus myynnit :) Olisin voinut kahmia koko kaupan korut mutta hillitsin itseni ja ostin vain nämä tällä kertaa :D Käykää ihmeessä vilkaisemassa, jos asutte täällä päin!
Ylemmässä kuvassa olevat cameokorvikset sekä alakuvassa olevan cameohuivin löysin Glitteristä :) Korvakoruja olen jo käyttänyt todella ahkerasti :) Huiveja en yleensä osaa käyttää mutta tuo cameohuivi oli ihan pakko ostos. Uskon, että saan sen sopimaan useampaankin asuun :) Alemmassa kuvassa näkyy vielä Lindexistä ostettu viininpunainen huivi talveksi. Omistan samanlaisen mustana mutta nyt ajattelin repäistä ja tuoda talviasuuni vähän väriä :D Huivi on luonnossa paljon tummemman viininpunainen mitä tuossa kuvassa näkyy.
Tämän ihanaisen hameen löysin kirpparilta :) Eräs turkulainen goottiyritys oli lopettanut toimintansa jokin aika sitten ja myi nyt todella edullisesti uusia vaatteita pois. Tämä hame maksoi 5e.
Samoin tämä musta/lila sametti paita on tuolta samaiselta kirpparilta. Hinta oli 5e myös!
Lopuksi vielä tyllihame, jonka löysin goottikirppikseltä :) Hinta ei ollut tässäkään hameessa suuri, joten uuteen kotiinhan se lähti!

Tänään alkoi vihdoin koulukin kymmenen viikon työ rupeaman jälkeen :) Oli kyllä ihana palata takaisin koulun penkille ja nähdä kaikki koulukaverit! Tuleva vuosi vaikuttaa huomattavasti erilaisemmalta mitä viime vuosi oli, joten jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää!

Hauskaa päivänjatkoa kaikille!

lauantai 11. elokuuta 2012

Flowpark päivä!

Viime sunnuntaina lähdimme suunnitellusti mieheni ja hänen siskonsa kanssa Flowparkkiin :) Heti aamusta lähtien täällä Turussa oli todella hienoa ilma. Aurinko paistoi ja oli 22 astetta lämmintä, joten todella oivallinen sää kiipeilyyn. Jos joku ei ole aikaisemmin kuullut Flowparkista niin, lyhykäisyydessään se on paikka, jossa on esteratoja, jotka on tehty puiden latvoihin :) Eli turvavaljailla mennään esteratoja pitkin puusta toiseen. Ratoja on värikoodeilla vihreä, sininen, punainen ja musta, helpoimmasta vaikeimpaan. Aikaa flowparkiin kannattaa varata koko päivä, koska ratojen suorittamiseen menee aikaa. Fyysisesti tämä paikka on myös rankka, joten pitää varautua seuraavana päivänä lihasten kolotukseen :D Itse olemme olleet parkissa nyt nelisen kertaa. Viime kerralla meillä meni aikaa noin kuusi tuntia kun kiertelimme ratoja. Hauskimmat kävimme muutamaan otteeseen. Pidimme myös välissä pienen juoma/ eväs tauon. Pidemmittä puheitta tässä vähän kuva saldoa meistä Flowparkissa :D
Kuvassa olen minä (liilapaitanen) aloittamassa uutta rataa :)
Lankuilla kiipeilyä :)
Kuvassa on mieheni ja takana Just nailssin blogin pitäjä Tyu :)
Tyu suorittamassa tupla rataa :)
Minä ja Tyu tupla radalla
Mieheke ja Tyu
Minä valmiina laskuun!
Tyu liukunut juuri rampille selkä edellä :D
Minä ja Tyu kiivetään tuolla ylhäällä :) Valmistaudutaan pitkään liukuun!
Päivä oli kyllä aivan mahtava! Tuonne pitäisi päästä huomattavasti useammin käymään :) Valitettavasti Flowpark maksaa sen verran paljon, että eipä siellä kauhean monena päivänä pysty käydä kesän aikana. Ehdottomasti suosittelen kaikkia kokeilemaan Flowparkkia, jos yhtään pystyy korkeammissa paikoissa menemään :)

Hyvää päivänjatkoa kaikille!

perjantai 3. elokuuta 2012

Puuteripaperi!

Haluaisin esitellä teille lukijat, erään ääreistä hyvän tuotteen, jota ilman itse en osaa enää ollenkaan olla :D Joskus aikaisemminkin olen kertonut täällä, että omaan todella huonon ihon. Ihoni myös rasvoittuu päivän kuluessa todella paljon. Joka aamu laitan kasvoilleni meikkipuuteria, joka saa ihosta todella matta pintaisen ja tasaisen näköisen. Kuitenkin kolmen/ neljän tunnin kuluttua meikin laitosta kasvoni jo kiiltävät t-alueelta. Aikaisemmin painelin kiillon pois paperilla, mutta tämä aiheuttaa sen, että samalla lähtee meikkiä paperin mukana pois kasvoilta. Tämän jälkeen on joka kerta lisättävä meikkipuuteria lisää iholle. Loppu päivästä naamassa tuntuu olevan sentin kokoinen kerros tököttiä ( yök!) :(

Nyt kuitenkin olen löytänyt aivan ihanan tuotteen, jonka nimi on puuteripaperi! Pakkaus näyttää tältä:
Merkiltään tämä puuteripaperi on "Lehcaresor" Papepier Poudre. Pakkaus sisältää 65 repäistävää paperia, joissa päällä on pieni kerros puuteria. Puuteria on tosin niin vähän, että vaikka sitä yrittää pyyhkiä käteen, ei siitä jää kuin pienen pieni puuteri kerros. Puuteripaperin idea ei olekaan puuteroida ihoa vaan poistaa ylimääräinen rasva/ tali/ lika ja jättää kaunis heleä iho. 

Puuteripaperia käytetään siten, että repäistään pakkauksesta yksi paperi ja painellaan sillä kasvot läpi. Paperilla ei saa hangata! Vain kevyesti painella niistä kohdista, jotka kiiltävät. Itse käytän vain yhden paperin kerralla mutta toisilla rasvaa tulee kasvoihin sen verran paljon, että pitää käyttää kaksi paperia kerrallaan. Päivän aikana painelen puuteripaperilla ihoni yhdestä kahteen kertaan :) Tämä riittää itselläni ainakin. Koska paperi imee ihosta rasvan, sekä antaa pienen määrän puuteria antamaan matta pinnan jälleen, ei päivän aikana tarvitse lisätä kertaakaan puuteria tai meikkipuuteria :) Tässä kuva paperista kun olen painellut sillä kasvojani muutamaan kertaan:
Tältä merkiltä löytyy puuteripaperia kolmella eri sävyllä. Mielestäni näistä lapuista ei kuitenkaan lähde väriä juuri lainkaan, joten jos oma sävysi on loppu, voi ottaa toista sävyä huoletta. Näiden puuteripapereiden hinta on 3,20 Stocmannilla. Myös Body Shop myy puuteripaperia hintaan 7,20. Paketti on myös oikein kivan kokoinen, joten sen pystyy sujauttamaan ihan minne vain mukaan.

Näin kesällä ainakin tämä tuote on itselleni tuonut suuren avun :) Kannattaa kokeilla, jos vähänkin kärsit tästä samasta ongelmasta!

Hyvää illanjatkoa!