maanantai 28. tammikuuta 2013

Tuotekuvia vampyyritakista!

Tänään tuli koulussa jälleen räpsittyä muutamia (muutama enemmänkin :D) kuvia tekemistämme vaatteista :) Päädyin ottamaan tuotekuvia tällä kertaa tekemästäni takista, joka on täällä bloginkin puolella joskus vilahdellut. Kiitokset kuvien otosta sekä silinterihatun lainaamisesta luokkakaverilleni! :) Mainittakoon vielä heti tähän perään, että tämä hattu on hänen itse tekemänsä! Eikö ole upea! :)
Pitemmittä puheitta tässä olisi tämän kertaiset kuvat:
Takki: Itse tekemä
Silinterihattu: Kohlean tekemä!
Ruusu: Morticiasta 

Takissa olen käyttänyt materiaalina mustaa morsiussatiinia sekä vuorina paksumpaa punaista vuorikangasta. Satiini on kyllä ehdottomasti yksi lemppari kangasmateriaaleistani <3

Tämän takin tein ensimmäisenä vuonna koulussa ja päällimmäiset muistot tuon takin teosta jäi: Ei enää ikinä! Kohtasin takin kanssa sata eri kompastuskiveä ja ratkoja oli tuolloin paraskaverini :D Onneksi nyt on jo taidot kaartuneet hiukan paremmiksi, joten voisin kuvitella tekeväni tuollaisen uudestaan... tai tarkemmin ajateltuna, en taida olla sittenkään ihan vielä valmis siihen :D  

Tällaista tällä kertaa :) Hyvää illan jatkoa kaikille!

lauantai 26. tammikuuta 2013

Siivoamisen kaameus... vai sittenkin ihanuus?

Jäin tässä miettimään viime siivous urakan jälkeen asiaa, joka varmasti on monia muitakin mietityttänyt. Miten voi olla niin vaikeaa aloittaa siivous?  Miksi tiskivuoresta ja pyykkivuoresta pitää aina tulla melkein Mount Everestin kokoisia, ennen kuin niitä alkaa valloittaa ja pienentämään? Miksi "villakoirista" pitää tulla melkein villakoiran kokoisia, ennen kuin ne saa nurkista pois pelottelemasta?

Joka ainut kerta kun olen siivonnut, päätän että nyt pidän kaikki siistinä ja siivoan säännöllisesti, jotta kämpästä ei tulla taistelutantereen näköinen. Mutta kuinkas sitten aina käykään :D? Päätökset eivät pidä tässä aiheessa ikinä! Vaan vuoret ja koirat alkavat kasvamaan jälleen, enkä minä tee asialle mitään. Sitä vain keksii aina paljon parempaa tekemistä, jotta urakka siirtyisi edes hiukan eteenpäin. Yleisempiä "parempaa" tekemistä kuin siivous on omalla kohdalla: netissä istuminen, telkkarin katselu tai vaikka kynsien laittaminen! :D Todella huonoja syitä siis siirtä siivousta eteenpäin!

Mutta kun vihdoin alan toimeen siivouksessa, niin yhtäkkiä siitä tuleekin ihan mukavaa :D Jopa niin mukavaa, että keksin uusia ja uusia siivous kohteita! Musiikin soidessa taustalla, saa yleensä vielä isomman puhdin koko touhuun :D  Lopulta kämppä kiiltää huippu siistinä ja mieli on kuin karkin saaneella lapsella :D  Näin käy melkein joka kerta! Innostun aina ihan valtavasti siivouksesta, kunhan saan vain itsestäni irti aloittaa sen. Miksi sitten en saa aikaiseksi siivota, kun se oikeasti onkin ihan mukavaa?  Jos siivouksessa oikeasti ei ole mitään mörköä, niin miksi sitä tahallaan pitkittää ja välttelee?
Eihän siivoukseen edes mene pitkää aikaa, jos tekisi perus siivouksen säännöllisesti, eikä päästäisi kotia pommin jäljille. Kerran viikossa imurointi, pyykkien pesu ja tavaroiden paikalleen laitto (jos ne on jotenkin kummallisesti jäänyt levälleen) tekisi ihmeitä :D. Pelkästään jo näillä saisi pidettyä kodin pidempään siistinä, jotta isompaa siivous urakkaa ei tarvitsisi tehdä niin useasti. Tämä auttaisi myös siihen, että olisi paljon mukavampi kutsua kavereita/ tuttuja äkisti kylään, jos olisi aina perus siistiä. Nyt sitä joutuu aina tekemään hätä siivouksen kun kuulee, että joku on tulossa yllättäen kylään :D Koska sitä mahtaa oppia, tekemään asiat helpommalla :D?

Onko teillä lukijoilla monella sama ongelma?  Ja jos on niin, oletteko keksineet tähän jotain hyvää ratkaisua :)?

maanantai 21. tammikuuta 2013

Tuotekuvia tyllihameesta!

Tämän kertainen postaus aiheeni on tuotekuvat, jotka otettiin asiakastyöstäni vähän ennen joulua. Täytyy heti alkuun sanoa, että olen näistä kuvista kyllä ääreistä onnellinen! Tyllihame pääsee ihanasti oikeuksiinsa kuvissa ja muutenkin olen oikein tyytyväinen lopputulokseen <3 Malliksi sain hyvän ystäväni Tyun ja kuvaajana oli mieheni isä, jolla on kokemusta kuvauksesta enemmänkin! Kiitos heille valtavasti näistä huikeista kuvista! :) Pitemmittä puheitta, tässä olisi kuvat tuotteesta:
Valokuvaaja: Timo Tolmunen
Kuvat editoinut: Timo Tolmunen
Malli: Tiina Tolmunen
Tyllihameen suunnitellut/toteuttanut: Maarit Nieminen

Tyllihameeseen käytin tylliä 15 metriä ja vinonauhaa meni rapiat 42 metriä :) Joten muhkeutta tuosta hameesta löytyy. Asiakaskin vaikutti olevan tyllihameesta oikein tyytyväinen ja se sai itselleni todella hyvän mielen :) Siitä olikin sitten hyvä jatkaa joulun viettoon iloisin mielin! Mutta sen enempiä köpöttämättä kysyisinkin teiltä lukijat, mitäs mieltä olette :)?

Hyvää illan jatkoa kaikille!

perjantai 18. tammikuuta 2013

Haastetta pukkaa :)

Sain vähän aika sitten Desthearilta ja LoveGunilta ( Lovegunilta vähän pitempi aika sitten :D) haasteet! Kiitos heille kovasti näistä kysymyksistä :) Olen kuitenkin tylsä enkä noudata täysin ohjeita, koska olen tehnyt tämän haasteen aikaisemminkin. Joten päätin jättää kertomatta itsestäni 11 faktaa, koska olen kertonut itsestäni jo kolmeen otteeseen 11 faktaa. Liikaa ei saa itsestä kuitenkaan paljastaa :D Teidän kysymyksiin haluan kuitenkin vastata enemmän kuin mielelläni! Tässä ne tulee:

Aloitetaan vaikka Desthearin kysymyksistä:

1. Seuraatko jotain sisustusblogeja, ja jos niin mainitse jokin niistä?
- Hmmm... enpä taida juurikaan seurata täysin sisustuksesta kirjoittavia blogeja mutta luen monta sellaista blogia, joissa kyllä usein sisustuksesta kirjoitetaan :) Voisin mainita tähän yhden ihanan blogin, joka kyllä sivuttaa tätä aihetta todella usein: Kirjeitä Kartanonrouvalta

2. Mistä sipseistä pidät eniten?
- Minun vakio/ lempi sipsit ovat Taffelin Broadway Sourcream & Onion <3 Ja nyt sitten alkoi tekee mieli näitä sipsejä! :D 

3. Tiedätkö millainen kala on kiiski?
- Jep! Isäni harrastaa kalastusta, joten sitä kautta tiedän jonkin verran kaloista :)

4. Milloin olet viimeksi hiihtänyt ja missä?
- Hah haa, olen hiihtänyt viimeksi ylä-asteella Ruskolla :D Laskettelua sen sijaan harrastan nykyään melkein joka talvi :)

5. Millaisista tv-sarjoista tykkäät?
- Lempi tv-sarjani ovat Rilli huurussa, Game of Thrones ja Bones :) Eli tykkään tuollaisista entisaikaan sijoittuvista seikkailu sarjoista sekä hyvällä huumorilla höystetyistä sarjoista :)
6. Käytätkö koruja ja jos niin millaisia?
- Kyllä käytän päivittäin koruja :) Suosikki korujani ovat Kalevala korut sekä monet muut vanhaa aikaa henkivät, koukeroiset, tummat korut!

7. Onko sinulla vielä jotain lapsuuden lelujasi tallessa?
- Melkeinpä kaikki! Ne odottaa vintillä uudestaan käyttöön ottoa (ajattelin nyt siis lähinnä omille lapsille tulevaisuudessa, en enää itselleni :D)

8. Käytätkö paperista vai esim. kännykän kalenteria?
- Yritän TAAS harjoitella käyttämään paperista kalenteria :D Kännykän kalenteria en ole oppinut käyttämään...

9. Mitä värejä kotoasi löytyy eniten? Entä vaatekaapistasi?
- Kotoa ja vaatteista löytyy eniten mustaa mutta höysteenä sisustuksessa on liilaa :) Ja vaatteissa mustan lisäksi on usein viininpunaista! 

10. Keräiletkö jotakin?
- Hmmm...enpä taida varsinaisesti mitään keräillä

11. Juotko teetä vai kahvia? Käytätkö sokeria tai maitoa?
- Juon kahvia maidon kanssa :)

Kiitos vielä Desthea mukavista kysymyksistä! :)


Sitten olisi LoveGunin kysymykset:

1. Mikä sai sinut aloittaan bloggaamisen?
-  Aloitin bloggamisen noin puolitoista vuotta sitten, kun elämässä tapahtuisi paljon muutoksia. Aloitin uuden koulun ja olin juuri muuttanut poikaystäväni kanssa uudelle paikkakunnalle. Halusin päästä kertomaan kaikesta uudesta ja vähän vanhastakin :) Samalla päätin, että halusin kertoa tyylistäni blogissa, joten lifestyle blogi oli minulle paras vaihtoehto :)

2. Millainen olet luonteeltasi?
- Monesi olenkin tänne maininnut, että olen luonteeltani aluksi todella hiljainen sosiaalisissa tilanteissa mutta kun opin tuntemaan ihmiset, niin minusta kuoriutuu todella puhelias höpöttäjä :) Olen luonteeltani myös todella ahkera, murehdin asioita niin kauan kunnes asiat on tehty/hoidettu. Ja tuosta äskeisestä aasin siltana voisin sanoa, että märehdin asioita ihan liikaa :D

3. Kumpaa ilman et voisi elää: ystäviä vai perhettä?
- Tämä on aika vaikea kysymys, koska molemmilla on suuri merkitys elämässä! Mutta kyllä mä luule, että perhe on kuitenkin se tärkein <3

 4. Intohimosi kohde?
- Laulaminen ja ompelu <3
  
5. Mitä ystävyys sinun mielestäsi on?
- Vaikea pukea tätä sanoiksi :D Se on toisen ihmisen välittämistä, lojaalisuutta, ymmärtämistä :) Ystävä on myös aina valmis auttamaan kun siihen on tarvetta!
  
6. Lempi esineesi? Miksi juuri se?
- Vaikea kysymys jälleen :D Sanoisin että sormukset! Minulla on aina kaksi sormusta vasemmassa kädessä. Toinen on kihlasormus ja toinen on sellainen leveä Kalevalasormus <3
  
7. Millaista musiikkia kuuntelet?
- Melodista metallimusiikkia esim. Nightwish, Xandria, Epica ym.

8. Oletko koukussa johonkin ruokaan tai syötävään? Mihin?
- Suklaaseen ja mutakakkuun :D <3
  
9. Jos saisit tavata kenet julkkiksen vain kuka se olisi? Miksi juuri hän?
 - Voih, haluaisin tavata niin monia :D Esim. Tarja Turusen, Tuomas Holopaisen, Sarah Brightmanin ym. Ja näillä on itselleni suuri vaikutus omaan musiikki makuuni ja omaan laulu harrastukseen :)
 
10. Mitä ajattelet koulukiusaamisesta?
- Se on asia, jota en hyväksy, enkä ymmärrä!
  
11. Mitä ajattelet lävistyksistä ja tatuoinneista? 
- Tykkään molemmista :) Itse omistan vain lävistyksiä, mutta kyllä tatuointikin olisi joskus kiva saada!

Kiitos sinulle myös LoveGun kivoista kysymyksistä! :)

Olen todella tylsä, enkä laita nyt tällä kertaa eteenpäin tätä haastetta :/ Seuraavalla kerralla sitten!

maanantai 14. tammikuuta 2013

Tuotekuvia!

Tänään oltiin koulussa kuvailemassa luokan kanssa tuotekuvia. Tunnit olivat siis tuotekuvauksen opettelua ja kuvan käsittelyä :) Näillä tunneilla ehdimme kuitenkin vain ottamaan tuotekuvia. Seuraavalla kerralla pääsemme kuvankäsittelyyn! Täytyy kyllä sanoa, että oli todella vaikeaa saada kaikki eri toiminnot kamerassa toimimaan niin, että kuvista tulee mahdollisimman kauniita! Johtunee varmaan siitä, että olen aika huono vielä kameran käytössä :D No, harjoitus tekee toivon mukaan mestarin! :D
Tältä näytti kaverini ottamat kuvat minusta:
Keeppi: Itse tekemä
Korsetti: Itse tekemä
Hame: Itse tekemä 
Kengät: EMP

Pakko vielä mainita hiuksistani sen verran, että menin eilen ostamaan uuden kihartimen! :D Ihastuin täysin Moon shaped little box blogin pitäjän (Vivianin) uuteen kihartimeen ja ihanaan kiharrus opetukseen hänen blogissaan. Pienen pohtimisen jälkeen päätin ostaa samanlaisen raudan ja kokeilla onko se kihartaminen, niin helppoa kuin miltä se näytti! Ja kyllä! Itse täysin tumpelona hiustenlaittajana sain todella helposti tehtyä ihanan kihara pilven hiuksiini <3 Edellisenä päivänä kokeilin tehdä koko hiuksiin kiharat ja aikamoisen afron sain sillä kyllä aikaiseksi :D Kiitokset vielä Vivianille ihanasta tutoriaalista :)

Kuvista vielä sen verran, että itse olen hurjan tyytyväinen näihin kuviin! Ja hauskaakin oli näitä ottaessa :D Suuret kiitokset kaverilleni näistä kuvista! Ensiviikolla olisi sitten seuraavat tuotekuvaukset. Saa nähdä mitä silloin keksitään :)

Mitäs te lukijat pidätte kuvista?

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Blogi tunnustuksia!

 
Sain tämän ihanan tunnustuksen Part of Banshee`s life blogin pitäjältä :) Kiitokset hänelle tästä! Tehtävänä on siis kertoa viisi omituisinta tapaa itsestä ja jakaa palkinto 15 muulle inspiroivalle blogille!

1. Inhoan kellon raksutusta! Senpä takia kotootamme ei löydy yhtään "normaalia" kelloa, vaan kaikki on digitaalisia. En pysty nukkumaan edes samassa huoneessa rannekellon kanssa :D

2.  Nukkumaan mennessä makuuhuoneemme ovi pitää aina olla auki! Muuten tulee ahdistus :D

3. Minulla on todella huono tapa jättää aina lautaselle ruokaa! :/ 

4. Joka vuosi ostan itselleni uuden kalenterin ja päätän opetella käyttämään sitä mutta kuinkas sitten käykään! Se jää pöydälle lojumaan ja vuoden lopussa huomaan jälleen että sivut ovat tyhjät, enkä ole käyttänyt sitä laisinkaan :D 

5. Varmaan monelle todella tuttu tapa: ennen kuin voin lähteä kotoa, tarkistan aina kahdesti että kahvinkeitin on pois päältä!

Tämän haasteen annan seuraaville eteen päin:
Ja tämän tunnustuksen sain Graveyard Grotesque blogin pitäjältä :) Suuret kiitokset myös hänelle! Tässä tunnustuksessa on tehtävänä kertoa kahdeksan asiaa itsestä ja sen jälkeen antaa tunnustus eteen päin kahdeksalle blogille :)

1. Olen luonteeltani kauhea murehtia! Pieniäkin asioita märehdin aivan liikaa :/

2.  Olen mahdoton höpöttäjä :D Voin uusien ihmisten kanssa olla hyvinkin hiljainen mutta, kun opin tuntemaan toisen paremmin, minusta kuoriutuu suunnaton papupata :D

3. Musiikki ja laulaminen ovat minulle intohimo <3

4. Uskon yliluonnollisiin asioihin!

5. Olen kauhea vaatteiden hamstraaja :D Jostain syystä kaapista ei ikinä mukamas löydy mitään päälle pantavaa! Kirppikset siis kunniaan! :D

6.  Tykkään todella paljon pelata erilaisia lautapelejä! Pidämmekin aika usein mieheni sisarusten kanssa peli-iltoja, jolloin pelaamme illasta pitkälle yöhön saakka :)

7. Lempijuomani on ehdottomasti punaviini <3

8. Olen ikuinen haaveilija :)

Tämän haasteen voisin antaa näille blogeille: 

maanantai 7. tammikuuta 2013

Loman loppu!

Viimeinen lomapäivä lähti eilen käyntiin hitaasti ja jotenkin ankealla mielellä, koska loma oli päättymäisillään ja tiedossa on rankka kevät koulun osalta :/ Päätin kuitenkin väistää synkeyttä ja nauttia viimeisestä päivästä, sillä tiedossa oli ruokailu isovanhempieni luona. On aina mitä ihaninta kokoontua loppiaisena koko perheen voimin pöydän ympärille ja nautti toisten seurasta. Päätin panostaa hiukan pukeutumiseenkin ja mieheni ottikin uudella kamerallani minusta muutaman kuvan :) Harjoittelimme kameralla ottamaan myös "taidekuvia" (menee kamerassa sillä nimellä). Tässä muutama hauska harjoituskuva niillä toiminnoilla:
Värejä pehmentävä asetus!
Rakeinen/ vanhanajan asetus
Dramaattinen väriasetus 
Normaalit kuva-asetukset

Ilta meni kauhean nopeasti ja naurettua tuli kyllä koko loman edestä! Samana iltana äitipuoleni yritti opettaa minulle ballerinatossujen virkkausta mutta luulenpa, että minun tarvitsee mennä ihan kunnolla opettelee (tukiopetustunneille) heidän luo :D Oli sen verran vaikean oloista puuhaa, että pelkästään vierestä katsomalla ei mennyt jakeluun :D

Kotiin lähdön koittaessa päätimme mieheni kanssa, että ajomatkalla pysähtyisimme hakemaan muutaman geokätkön. Illan löydettyjen kätköjen saldo oli lopulta viisi! Viides kätkö olikin sitten meidän 200 kätkö :D  Siitä onkin sitten hyvä jatkaa uusia etsintöjä!

Tänään olikin sitten ensimmäinen koulupäivä ja uutena kurssina meillä alkoi tuotekuvaus ja kuvienkäsittely kurssi :) Ensimmäiset tunnit menivät edellisen valokuvauskurssin oppeja muistellen ja harjoitus studiokuvien ottamisella. Kurssi vaikuttaa oikein lupaavalta ja odotankin jo seuraavia tunteja, jolloin päästään kunnolla asiaan! Kerron niistä varmasti myöhemmin lisää :)

<3


Hyvää viikon alkua kaikille!

perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuosi 2012!

Taidanpa tehdä tämän itsekin, kun niin moni muukin blogin pitäjä on tällaisen kirjoittanut omasta vuodestaan :D Ja omasta mielestä näitä on ollut todella kiva lukea! :) Kysymykset kuuluvat näin:

Kuka oli paras uusi tuttavuus tänä vuonna!
-Hmmm... Olen tutustunut tänä vuonna ainakin kolmeen uuteen ihmiseen :) En osaa sanoa ketä on paras, koska kaikki ovat huippu tyyppejä! 

Oletko tehnyt jotain sellaista, jota et ole ennen tehnyt? 
- Pääsin ensimmäistä kertaa tekemään asiakastyön :)

Oletko seurustellut tänä vuonna?
- Olen ollut poikaystäväni kanssa nyt 6 vuotta yhdessä ja toivon, että saan olla hänen kanssaan tulevinakin vuosina <3 

Kerro paras muistosi tältä vuodelta?
- Todella vaikea sanoa, mikä olisi paras mutta mukavia muistoja on ollut bändin promo kuvaukset, pukunäytökset, Emilie Autumnin ja Nightwishin keikkat :)
Oletko muuttunut paljon viimevuoden aikana?
- hmmm... enpä ole tainnut muuttua paljoa ihmisenä mutta ulkoisesti varmaan hiukan (hiusten väri)

Oletko oppinut uusia taitoja?
- Vaikka millä mitalla :D Koulu on tuonut niin paljon uutta vuoden aikana, että kyllä siinä on taidot karttunut!

Oletko ottanut tatuointeja ja/ tai lävistyksiä vuoden aikana?
- Enpä ole ottanut :)

Synnyttikö joku läheisistäsi?
- Kyllä vain :) Eräs läheinen ystäväni sai aivan ihanan pienen pojan <3 

Missä maissa kävit?
- En ole pitkään aikaan päässyt käymään ulkomailla :/

Vuoden suurin saavutuksesi?
-  Enpä osaa sanoa... 

Mikä oli paras asia, jonka ostit?
- Luulen, että tuo ompelukone oli vuoden paras ostos :)

Mistä innostuit eniten?
- Innostuin kynsien laitosta, kutomisesta ja virkkaamisesta

Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
- Game of Thrones ja Rillithuurussa ovat ehdottomat suosikkini :)

Paras musiikillinen löytö?
- Hmmm... taisin tutustua Xandriaan vasta viime vuoden keväällä ja se on ehdottomasti paras musiikillinen löytö viime vuodelta :)

 Mitä halusit ja sait?
- Olin pitkään halunnut uutta puhelinta ja sen sain nyt joulun alla :)

Mitä halusit mutta et saanut?
- Käydä festareilla, mutta töiden ja raha pulan vuoksi ne jäi viime vuonna käymättä :/

Mitä teit syntymäpäivänäsi?
- Juhlin vappua :D

Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2012?
- Mustan puhuva (runsaasti pitsiä, satiinia ja tylliä)

Mitä haluisit vuodelta 2013 sellaista, jota et saanut vuonna 2012?
- Päästä Tuskaan ja/tai Sauna open airiin! Olisi myös ihana saada shoppailla Restylen verkko kaupassa ensimmäistä kertaa :)

tiistai 1. tammikuuta 2013

Joulun ajan rientoja!

Jaahas, pienen lomailun jälkeen on hyvä palata blogin ja muiden arjen askareiden ääreen :) Joulu ja uusi vuosi kiisi ohi ja täytyy sanoa, että on ollut todella meno täytteinen loma. Mikä on ollut todella mukavaa! Enpä oikein tiedä mistä sitä oikein alkaisi kertomaan :D

No joulu tuli ensimmäisenä, siitä voisin muutaman sanan sanoa :) Me vietetään miehen kanssa joulu aikaa vähän siellä sun täällä. Tänä vuonna jouluaaton vietimme mieheni vanhempien ja minun äitini luona sekä aamulla kävimme tapamme mukaan hautausmaalla viemässä kynttilöitä läheisillemme. Joulupäivänä olimme isäni luona viettämässä joulua sekä kahvittelemassa isovanhempieni luona. Valitettavasti minulla ei ole kuvia joulusta, koska kamerani jäi kotiin :/ Olimme olleet mieheni kanssa todella kilttejä ja saimmekin ihania lahjoja <3 Voisin mainita muutaman tähän:

1. Digijärjestelmäkamera
 

2. Uusi iso televisio!
Tästä en voi laittaa kuvaa, koska emme ole valinneet sitä vielä :) Lahjan antajat antoivat meille rahan ja itse saamme valikoida minkä telkkarin haluamme :)

3. Raha avitusta

4. Ihanat partylite kynttiläsarjan <3

5. Kauniin mustan virkatun maton!

6. Paljon karkkia!

7. Ostin itselleni joululahjaksi Nokia Lumia 900 kännykän! Oli kyllä jo pakko ostaa uusi kännykkä, kun vanha veteli viimeisiä :/  Ja täytyy sanoa, että tällainen kosketusnäytöllinen kännykkä on vaikea, kun aina ollut tuollainen näpyteltävä puhelin :D
 

Seuraavan vuorossa oli joulun jälkeen laiva matka mieheni vanhempien ja hänen sisarusten sekä miehen veljen tyttöystävän kanssa. Viimeisestä laivareissusta olikin vierähtänyt hyvä tovi, joten oli todella hauskaa lähteä pitkästä aikaa vähän irrottelemaan :) Matka meni oikein mukavasti hyvän musiikin, hyvän ruuan, pelien sekä todella mukavassa seurassa! Kotiin viemiseksi ostimme mieheni kanssa useamman viinin mutta karkit jätimme suosiolla kauppaan! Itselleni osti uuden hajuveden, joka on Giorgio Armanin :) Tässä kuva putelista: 
Laiva reissun jälkeen, heti samana päivänä lähdimme tyttöjen kesken (minä, Tyu sekä mieheni veljen tyttöystävä) alennus myynteihin kiertelemään :D Alennus myynneistä löytyi hiustuotteita alennetuin hinnoin sekä ihana jakku, joka oli normaali hintainen mutta pakko se oli kotiuttaa kun oli niin itseni näköinen :D Täytyy sanoa, että tuon päivän jälkeen oli kyllä niin poikkinainen olo, että oli pakko huilata yksi päivä, että jaksaisi taas jatkaa pirteänä tulevina päivinä :) 

Päivän huilinnan jälkeen meillä oli tiedossa äitini luona kahvittelu mieheni ja hänen vanhempien kanssa. Ilta meni oikein mukavasti! Aika riensi niin nopeasti, että huomasimme 21.00 edelleen höpöttelevämme, vaikka aikaa oli jo mennyt viisi tuntia tulostamme :D

Seuraavana päivänä oli sitten uuden vuoden päivä! Olimme päättäneet viettää sen mieheni kanssa kotosalla :) Miehelläni oli aamuvuoro töissä, joten itse vain löhöilin koko aamun sohvalla katsoen telkkaria. Miehen päästyä töistä olin tehnyt herkku aterian, kynttilöineen päivineen :) Illaksi olimme varanneet paljon herkkuja, viiniä sekä hyviä elokuvia <3 Myöhemmin yöllä menimme ulos katsomaan toinen toistaan upeampia raketteja! Nyt on sitten juhlittu uutta vuotta 2013 :)
Kuva on otettu täältä!

Loppu loman aikana olisi tiedossa kyläilyjä sekä päivä pikku siskoni kanssa, jolloin meidän pitäisi tehdä yhdessä kaikkea kivaa (siskoni on 9 vuotias) :) Joten eipä ne menot tähän pääty!

Loma on ollut kuitenkin menoista huolimatta todella rentouttava, koska ei ole tarvinnut miettiä koulu juttuja tai muita arjen askareita :) Ensiviikolla on hyvä aloittaa koulu taasen, kun patterit on kunnolla ladattu. Toivottavasti teillä lukijoilla on ollut myös oikein rentouttava ja hauska loma! :)

Hyvää loppu lomaa kaikille!