sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Koulussa värjäilyä sekä muita kuulumisia!

Meillä oli kevään viimeisempinä kursseina koulussa värjäystä :) Päästiin kokeilemaan erilaisia värjäysmenetelmiä! Osasta menetelmästä tuli ehdottomia suosikkejani ja niitä aion varmasti jatkossakin hyödyntää :) Tässä muutama kuva niistä:
Kuvassa näkyy mikrovärjäyksellä värjättyjä villalankoja :) Lankojen alkuperäinen väri oli valkoinen!
Tässä kuvassa on pesukonevärjäyksellä värjätty alushame! Alkuperäinen väri oli luonnonvalkoinen :)
Ja tässä kuvassa näkyy batiikkivärjäyksellä tehtyjä kokeiluja :) Alkuperäinen väri kankaassa on ollut luonnonvalkoinen!

Värjäsin pesukonevärjäyksenä myös pari paitaa, joista piti tulla tummanliloja. Kävi kuitenkin vähän höplästi ja paidoista tulikin vaaleanvioletteja/ pinkkejä :D Joten ne ovat nyt matkalla uudestaan pesukoneeseen värjäysreissulle! Katsotaan onnistuvatko ne paremmin toisella värjäyskerralla :)

Kurssilla oli mahdollista myös kokeilla liemivärjäystä ym. mutta itse innostuin mikrovärjäyksestä ja konevärjäyksestä sen verran paljon, että keskityin niihin täysin :) Tein myös kokeilun kattilassavärjäilystä ja sekin oli oikein mukavaa! Siitä valitettavasti ei tällä kertaa ole kuvaa.

Eilen oltiin mieheni, äitini ja isäpuoleni kanssa laivalla Viking Gracella! Ja täytyy sanoa, että laiva oli kyllä upea <3 Matka oli muutenkin oikein onnistunut. Kyllä siellä olisi mieluusti toisenkin yön viettänyt :D Ehdottomasti suosittelen kaikki käymään tsekkaamassa tuo uusi ruotsinlaiva! :)
Viking Grace lähti neitsytmatkalleen 13.1.2013 Copyright: MTV3
Kuva on otettu täältä!
Tiistaina alkaa sitten työssäoppiminen Turun kaupunginteatterissa!!! :D Olen aivan innoissani! En jaksaisi enää millään odottaa muutamaa päivää :) Vaikka kyllä lomapäivät tulevat aina tarpeeseen!

Hyvää loppu pääsiäistä kaikille!

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Selenen promokuvaukset!

Viime syksynä olimme bändimme kanssa Kuusistonlinnan raunioilla promokuvauksissa :) Valitettavasti minulla on vähän kestänyt niiden esittely täällä blogin puolella mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :D Eikö niin?

Päivä oli kerrassan mahtava ja kaikki meni todella mukavasti! Alkuun pelkäsimme, että tummat pilvet ja aamun sade enteilisi sään puolesta huonoa päivää mutta toisin kävi! Nimittäin iltapäivällä aurinko paistoi jo liiankin paljon, koska meikkini valuivat häikäisyn takia ihan lorona poskia pitkin :D Saatiin kuitenkin otettua aivan huikea määrä kuvia ja olemme kaikki oikein tyytyväisiä niihin! Kiitokset vielä kuvaajalle!

 Pidemmittä puheitta tässä on kuvia koko bändistä ja sitten lopuksi minusta yksilö kuvia :)
 Vasemmalta oikealle:
Kitaristi: Lauri
Basisti: Timo
Kosketinsoittaja: Teemu
Laulaja: Maarit (minä)
Kitaristi/laulaja: Tuomo
Rumpali: Ville

Sitten vielä minusta muutama yksilökuva:
Valokuvaaja: Timo Tolmunen
Kuvat editoinut: Timo Tolmunen

Nyt on myös bändimme nettisivut viimeistelyjä vaille valmis :)  Täältä voi käydä katsomassa nettisivujemme ulkonäköä ja muutenkin tietoa bändistämme: Selene 
Bändimme musiikkia on myös tulossa sivuille pikapuolin! :)

torstai 21. maaliskuuta 2013

Kaavoja toisensa perään...

Tältä on näyttänyt viikkoni lyhykäisyydessään: 
Kaavoja!


Vähän lisää kaavoja!

Ja vielä vähän lisää kaavoja :D

Päässä ei tällä hetkellä pyöri muuta kuin: sentti oikealle, kaksi senttiä vasemmalle, kohtisuora ylöspäin, suorakulma (suorakulmia joka puolella), yhdistä viivat, langansuunnat, muotolaskokset ja leikkaussaumat ja muistathan väljyydet! :D Taidan puhua näistä unissanikin!

Tänään meillä oli koulussa pitkä päivä 8.30-17.15 ja sen kyllä huomasi loppu päivästä :D Viimeiset kaksi tuntia kikatus raikasi ompelusalissa niin kovaa, että eihän siitä loppua meinannut tulla sitten ollenkaan! Mutta hauskaa oli ja sehän on pääasia :)

Huomenna olisi pitkästä aikaa tiedossa todella kiva ilta. Nimittäin olemme mieheni kanssa menossa hänen sisarustensa ja heidän puolisoiden kanssa viettämään leffa iltaa :) Hyvä leffa ja paljon herkkuja! Sitä ei kyllä voita mikään! On myös ihana nähdä pitkästä aikaa näitä ihmisiä, koska on ollut aivan liian pitkä väli viimeiseen peli/ leffa iltaan :/ 

Vielä viimeisenä voisin mainita, että en voi käsittää, että koulua on enää jäljellä viikko! Tämän jälkeen alkaa kauan odotettu työssäoppiminen :) Miten aika voi juosta näin nopeasti? 

Tämän lyhyen puoleisen postauksen voisin päättää Xandrian upeaan kappaleeseen: 


Hyvää illanjatkoa!

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Turun käsityömessut 16-17.3.2013

Eilen oli messujen viimeinen päivä... ja nyt ne on jo sitten ohi :/ Viikonloppu meni ihan mielettömän nopeasti! Ja jälleen oli todella mukavat ja kokemus rikkaat messut! Olisin niin mielelläni ollut vaikka viikon vielä seisomassa osastollamme ja höpöttelemässä ihmisten kanssa :D Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja ihania tullessaan juttelemaan ja jakamaan mielipiteitä osastomme ihmisten kanssa tuotteista ja ylipäätänsä koulustamme! Kiitos kaikille käviöille ihanista kommenteista :)

Mutta nyt voisin jakaa tänne vähän kuvia tuotteistamme ja putiikistamme messuilla :)
Tässä kuvassa näkyy tekemäni asukokonaisuus, joka oli näytillä messuilla :) Asun edessä oli näytillä portfolioni, jossa oli kuvia tekemistäni töistä!
Tässä kuvassa näkyy kaikki esillä olleet asukokonaisuutemme :) Vasemmalta alkaen on minun tekemä asu, keskellä punainen silkkimekko ja oikealla reunassa renrssanssipuku, jotka ovat Katri Vanhatalon käsialaa!
Kuva vaatetuspuolen ja tekstiilipuolen myyntituotteista! Myyntituotteita oli myös lisää rekissä, joka oli kuvasta katsottuna oikealla reunassa :)
Lähempi kuva keepistä, samettihuiveista ja portfoliostani :) Kuvan vasemmassa reunassa näkyy Katri Vanhatalon tekemät kassit!
 Tässä kuvassa näkyy puolet osastostamme :)
Ja tässä näkyy toinen puoli osastostamme :)

Nyt on sitten vähän yli kuukauden tauko seuraavaan tapahtumaan! Mutta siitä lisää tulevissa postauksissa :)

Hyvää päivänjatkoa kaikille!

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Style that inspires me!

Selailen usein nettiä pelkästään ihastellakseni ihmisten ihania tyylejä ja upeita pukuja. Monien kuvien kohdalla sitä jää vain haaveilemaan ja toivomaan, että itsellä olisi joskus varaa/ aikaa laittautua samalla tavoin.
Itselläni lähinnä sydäntä on viktoriaaninen goottityyli <3 Jos tuolla tavoin saisi pukeutua vaikka ammatin puolesta tai siihen olisi aikaa ja rahaa muuten vaan pukeutua, niin ehdottomasti tämä olisi se tyyli, joka olisi niin minun :D Mitä enemmän hameella on helmaa ja runsautta sen parempi! Ja korsetti kuuluisi ehdottomasti vakio varustukseen! Erilaisista hatukkeista/ asusteista puhumattakaan <3
Viktoriaaninen tyyli inspiroi minua monissa eri elämän asioissa! Tuon sitä esille usein tekemissäni asuissa ja asusteissa edes pienissä määrin. Kodin sisustuksessa haluisin edottomasti käyttää myös viktoriaanista kauneutta! Olen myös suunnitellut muutamaa tatuointia itselleni, joissa näkyy viktoriaaninen tyyli <3 Samoin omassa pukeutumisessa haluaisin tuoda tätä tyyliä enemmän esiin. Ehkä pieninä määrinä sitä saankin tuotua mutta en niin paljon, jotta voisin sanoa, että olen tyyliltäni juuri tätä. Eipä tämä pukeutuminen tietenkään olisi se käytännöllisin tyyli perus arkipäiviin mutta voi siitä ainakin unelmoida :D Ehkä vielä jonain päivänä, edes jossain määrin! Tai mistä sitä tietää mihin suuntaan mieli muuttuu tyylin suhteen ajan kuluessa :)

Mikä tyyli teitä inspiroi eniten ja mikä olisi sinulle se tyyli, johon haluisit puketua, jos ei olisi minkäänlaisia rajotteita?

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Glamour of night!

Eilenpä laittauduin pitkästä aikaa vähän enemmän, kun tiedossa oli jälleen kokoustaminen Turussa :) Päätin, jopa poiketa ainaisista meikkaus kaavoistani ja kokeilin laittaa vähän uudella tavalla kajaalia. Eipä mikään suuri meikkaus muutos mutta hiukan erilainen kuitenkin!

Valitettavasti, juuri kun olin saanut laitettua itseni täysin lähtövalmiiksi, minulle soitettiin, että ilta olikin peruttu. No, sen jälkeen minä sitten kotona tälläytyneenä keikistelin peilin edessä ja yritin ottaa itsestäni meikkikuvia blogiin (oli muuten todella vaikeaa ottaa itsestä kuvia!) :D Onneksi mies tuli juuri parahiksi kotiin ja räpsisi minusta muutaman asukuvankin, ennen kuin aloin vaihtamaan koti asua takaisin päälle :) Tässä kuvia illan asusta:
Samettihame: Suzy Vanderbylia
Pitsipaita: Cypershop
Kauluspaita: Morticia
Korut: Itse tekemiä

Meikit näyttivät lähempää tältä:
Eli kokeilin laittaa vähän kissan silmä tyylistä meikkiä! Yleensä laitan kajaalia vain ylä- ja ala luomelle, ilman mitään kajaali viirua tuonne ulkonurkkaan :) Nyt kuitenkin kokeilin sitä ja päätin vielä heittäytyä kunnolla hurjaksi laittaa kajaalia silmä alle tuollaisina mustina pisteinä! Itse olin todella yllättynyt kuinka kivan näköinen siitä loppujen lopuksi tuli :) Jopa mies, kun tuli kotiin huomasi heti, että nyt oli eritavalla meikit ja tykkäsi niistä kovasti :D Joten ehkäpä tällaista pitäisi tehdä vähän useammin! Vai mitä mieltä olette tästä meikistä?

Sitten vielä loppuun tilannekuva, jonka mies räpsäsi yllättäen ollessani sohvalla koneella ottamassa selvää illan kokoustamisesta :) Ehtisin jopa kääntyä ja ottaa tuollaisen poseeraus ilmaan :D Tätä naurettiin pitkää, että miten aavistinkin, että mies ottaa kuvan ja heti posetus ilme päällä! :D

Kuvasta näkyykin, että sohvalla kaikki on aika hujan hajan :D Olen viimeiset kolme päivää ahkerasti tehnyt tyllihametta, sovitusvaatetta ja kutonut sukkaa! Kaikki tavarat ovat siis tuossa käden ulottuvilla... valkoista lankakasaa myöden tuossa takanani :D
Siinä taisi olla kaikki tällä kertaa! Tänään olen sitten lähdössä tekemään asiakas palvelu tehtävää ympäri Turkua! :/ Eli minun pitäisi huomenna raportoida kahdesta asiakaspalvelu tilanteesta, joissa olen ollut mukana tai nähnyt sivustakatsojan silmin. Ja toinen tehtävä oli kuvata kolmen eri putiikin ulkoilmeet ja kertoa mitä hienoa näyteikkunassa/ ulkoilmeessä on ja mitä huonoa siinä :) Tällaista siis tiedossa!

Hyvää loppu viikonloppua kaikille! :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

Tämän hetkiset kuulumiset!

Pahoittelen hidastunutta postaus tahtiani :/ Syynä on ollut koulu kiireet (nahkatakkikurssi) sekä vapaa-ajalla tehtävät asut, jotka tulevat kevään tapahtumaan. Toivon todella, että kaikki tulisi pian valmiiksi, jotta voisin vain huokaista ja nauttia kevään tulosta ja tulevista tapahtumista :)
Nahkatakkikurssi tuli ja meni! Hiukan myöhästyin palautuspäivästä mutta eipä tuo mitään, nyt se ainakin on valmis. Ja itse olen oikein tyytyväinen lopputulokseen! Siitä tulee tänne kuvia, kunhan saan takin koulussa kuvattua :)

Nyt meillä koulussa alkoi housukurssi! Mielenkiintoista tehdä housut, koska itse en ole sellaisia aikaisemmin vielä tehnyt. Joten on paljon uutta asiaa tiedossa! Samaan syssyyn meillä alkoi kemia, mikä pitää sisällään värjäysopin. Nyt ensimmäisillä tunneilla olemme päässeet värjäämään perus värikarttaa :) Tulevilla tunneilla värjätään villatuotteita tai lankoja sekä värjäillään pesukoneella ja kattilassa kankaita ja vaatteita! Kolmaskurssi, joka alkoi myös ihan juuri, on asiakaspalvelu ja markkinointi nimikkeellä menevä. Tästä kurssista en vielä osaa sanoa paljoa... ensimmäisillä tunneilla vastailimme kysymyksiin omien asiakastilanteiden perusteella ja harjoittelimme näytille asettelua omatekemillä tuotteillamme! Sellaista siis koulun osalta :)

Bändin osalta menee myös mukavasti :) Viime aikana sillä saralla on ollut bändin nettisivujen tekoa ja äänittelyjä!

Loppuun vielä pieni tietoisku! :D Ensiviikon viikonloppuna (16-17.3.2013) Turussa järjestetään Turun käsityömessut, johon itsekin olen menossa. Koulumme on järjestänyt opiskelijoilleen oman kojun, jossa pääsemme myymään itse tekemiämme tuotteita ja samalla edustamaan koulua. Itse olen paikalla lauantaina aamupäivästä iltaan saakka. Saa tulla rohkeasti nykimään hihasta ja höpöttelemään :) Muina aikoina paikalla on muita mukavia vaatetuspuolen opiskelijoita kertomassa tuotteistamme. Kojussamme on myös vaatetuspuolen lisäksi metalli, puu, tekstiili ja muinaistekniikanpuoli! Heillä on myös mitä ihanimpia tuotteita ja mukavia tekijöitä kertomassa heidän tuotteistaan enemmän!
Joten tervetuloa rohkeasti kyselemään ja katselemaan aikaan saannoksiamme :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Haasteet!

 
Sain tämän ihanan tunnustuksen Banshee Blackify:ltä! Paljon kiitoksia hänelle! :)
Tässä tunnustuksessa on tehtävänä kertoa itsestä viisi asiaa ja jakaa se viidelle blogille eteenpäin! Olen kertonut blogissani itsestäni ihan hurjasti faktoja tunnustusten yhteydessä mutta koitanpa nyt viisi uutta juttua keksiä lisää :D 

1. Suosikki sarjakuvahahmoni on Nemi!
2. Haluaisin siniset silmät :)
3. Olen surkea keksimään näitä faktoja :D 
4. Rakastan energiajuomia! (juon niitä kuitenkin suhteellisen harvoin, jotta ne maistuisivat aina yhtä hyvälle!)
5. Ensimmäinen lävistykseni oli napakoru (sama lävistys löytyy edelleen)

Annan tämän tunnustuksen seuraaville blogeille: 
Song Of Myself
Sitten sain tällaisen kivan pienen haasteen Shadow Selves:in blogin pitäjältä! Kiitokset hänelle myöskin :)

Tämä tunnustus onkin tuttu! Tässä tunnustuksessa tulisi kertoa itsestä 11 faktaa itsestä, vastata toisen keksimiin kysymyksiin sekä keksiä seuraaville tunnustuksen saajille 11 kysymystä. Olen tämän tehnyt kuitenkin kolmesti aikaisemmin, joten en viitsi keksiä 11 faktaa itsestäni jälleen :) Noiden viiden aikaisemmankin keksimiseen meni tuhottomasti aikaa :D

 Vastaan kuitenkin enemmän kuin mielelläni minulle annettuihin kysymyksiin!

1.  Oletko introvertti vai ekstrovertti? Miten se näkyy?
- En kyllä sanoisi että kuulun kumpaankaan, vaan juuri tuohon puoli väliin :D Olen luonteeltani kova höpöttämään, kunhan vain opin tuntemaan ihmisen. Kaveripiirini on todella suppea, koska olen todella erakko luonteeltani (myös mieheni on samanlainen). Minulla on muutama todella hyvä ystävä, joiden kanssa sitten olen jatkuvasti tekemisissä :) 

2. Kerro kolme hyvää piirrettä itsestäsi
- Pyrin aina ajattelemaan toisia ennen itseäni (tämä voi kyllä olla huono asiakin välillä!)
- Autan mielelläni toisia
- En jätä mitään kesken

3. Tiedätkö älykkyysosamääräsi? (Maagista lukua ei ole pakko kertoa toki.)
-  Enpä kyllä tiedä :D 

4.  Lähdetkö mieluummin suhteesta vielä ennen kuin alat vihata toista vaiko vasta sitten, kun välit ovat selkeästi menneet?
- Voi apua! Vaikeita kysymyksiä :D Öö... varmaan olisin toisessa kiinni siihen saakka, kun välit ovat täysin menneet :/  Näin ei tietenkään saisi olla! 

5. Minkälaisista ihmisistä pidät?
- Rehellisistä, kilteistä ja välittävistä ihmisistä :)

6. Minkälaisista ihmisistä et pidä?
- Kehuskelijoista ja pelkästään itseä ajattelevista ihmisistä! 

7. Mitä hajuvettä käytät?
- Käytän Giorgio Armania :) 
8. Jos paras ystäväsi alkaisi iskeä ihastuksesi kohdetta, vaikka tietäisi tunteistasi, kuinka reagoisit?
- Olisin todella pettynyt ja surullinen! Haluisin selvittää mistä moinen johtuu ja kysyisin varmaankin, että eikö ystävyys merkkaa toiselle yhtä paljon, kuin se itselleni merkkaa!

9. Suosittele hyvää viiniä tai muuta alkoholijuomaa! Mikäli et juo, suosittele jotakin erikoista limonadia tai vastaavaa.
- Oma suosikki punaviinini on Blacktower! Suosittelen maistamaan sitä, jos ei ole maistanut :)

10. Mainitse pari biisiä, jotka ovat olleet elämässäsi suuressa osassa tai aiheuttaneet mielettömiä emotionaalisia tiloja!
- Eniten tunteita minulle on herättänyt Nightwishin biisi Bless The child! Enpä osaa edes sanoin kuvailla mitä tuo biisi minulle merkitsee <3

 11. Minkälaisesta aiheesta toivoisit minun kirjoittavan Shadow Selves -blogiin?
     - Olisi kiva kuulla miten sinun tyylisi on muuttunut/ vaihdellut vuosien aikana! :)

Sitten vielä yksi ihana tunnustus, jonka sain Covered in Blackin blogin pitäjältä :) Kiitokset myös hänelle!
Tämän tunnustuksen luovutan seuraaville blogeille: