maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hiusten laiton vaikeus...vai onko sittenkään?

Olen todella huono tekemään itselleni kampauksia ja siitäpä syystä minut näkee usein, joko hiukset vapaina tai hiukset klipsillä kiinni laitettuna. Nyt kuitenkin, kun kävin Kirsin luona värjäyttämässä kutrini, sain innostuksen kokeilla sivuletin tekoa :) Tai itse asiassa innostus taisi lähti siitä kun Kirsi teki hiuksiini lettikampauksen ja huokailin vieressä kuinka ihanaa olisi osata laittaa hiuksia... tähän Kirsi sanoi minulle: nainen sulla on pitkät hiukset, kyllä pitää jotain osata omiin hiuksiin laittaa <3 :D Ja seuraavana päivänä olinkin sitten jo kokeilemassa tuon sivuletintekoa! Pienellä alku sysäyksellä sitä sai sitten otettua itseä niskasta kiinni ja kokeiltua jotain uutta :D Muutaman kerran olen nyt harjoitellut letin tekoa ja tältä se nyt sitten näyttää:
Kuva otettu puhelimenkameralla ja siitä syystä vähän heikko laatisempi

Mitäs pidätte? Sopiiko tuo letti minulle teidän mielestä :)?

Mitäs sitä sitten keksi kokeilla :D Joku muu kiva ja helppo kampaus...hmmm...olisiko teillä lukijoilla jotain kivoja ehdotuksia minulle kampaukseksi?

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Rock`n Roses muotinäytös (osa 1)

No niin nyt on hetki aikaa istua alas ja kertoa tuosta tapahtumasta, joka oli viime perjantaina :) Ajattelin laittaa tähän ensimmäiseen postaukseen kuvia ja tekstiä näytöstä edeltävästä ajasta ja seuraaviin postauksiin kuvia omista puvuista ja myöskin muiden suunnittelijoiden pukuja :)

Mutta siis, päivä alkoi omalla kohdalla puoli yhdeksältä suurella kahvi kupillisella ja tästä eteenpäin kaksi tuntia meikaten ja hiuksia laittaen :)

Tämän jälkeen lähdin hakemaan sovitusnukkeja ja sieltä suoraan hakemaan Tyu:ta kampauksen laittoon ja meikkaukseen :) Tyu oli siis näytöksessä yksi malleistani!

Kun pääsimme Vimmaan (näytöspaikka), alkoi kova tohina vaatteiden vaihtopaikan kasaamisessa, kampaajien kampauspaikan kasaamisessa sekä meikkaus paikan etsimisessä :)

Tässä kuvia kokoamisesta, kampauksien teosta sekä meikkauksesta!
Kuva minun, Anna Lahokosken ja Katri Vanhatalon näytösvaate paikasta :)
Alku valmisteluja myyntipöydän ja Oriflame pöydän luona :)
Kirsi laittaa Tyu:n kampausta!
Kampauksen jälkeen Tyulla oli tiedossa meikkaus (meikkaaja: Erika Koike)
Kirsi laittaa Shadow Self:in kampausta! Hihanat :D <3
Odottelua/ kuvailua ennen näytöstä! Kuvassa ihanaiset Hannamari ja Shadow self!
Mallit odottamassa näytöksen alkua :)
Kuvassa näkyy yksi suunnittelijoista (blogi: Laserjokia) sekä hänen suunnittelemiaan vaatteita esitelleet nukettajat! 
 Jännitystä!
Päivä vierähti ihan mieletöntä vauhtia! Silmän räpäyksessä kello olikin jo viisi ja oli aika aloittaa kenraali harjoitukset :) Harjoitukset venähtivät vähäsen ja pian kello olikin puoli seitsemän ja ihmisiä alkoi tulvia näytöspaikalle :) 

Tässä muutama kuva myös minusta ennen näytöstä:
Kuva minusta ja osasta näytösvaatteistani :)
Kuva meikistä ja hiuksista :)

Tässä olikin aika liuta kuvia näytöstä edeltävästä ajasta :D Odottakaas kun näette näytös kuvat! Niitä tulee paljon!!! Voipi olla, että laitan ne kahteen osaan, jotta ette kauhesti pitkästy katsoessanne monia kymmeniä kuvia! :D Siihen saakka kuitenkin: Heippa!

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uutta ja ihanaa!

Mikä voikaan olla ihanampaa, kuin saada jotain uutta ja piristävää itselleen :)? Tänään olin pitkästä aikaa (viimeksi 4 kuukautta sitten) kampaajalla. Ja voi, että tuntui hyvältä panostaa itseensä välillä! Kevät on mennyt täysin näytös ja koulu juttuja tehden, joten paljoa ei ole ollut aikaa tai varsinkaan rahaa laittaa itseensä :) Mutta nyt päätin vähän panostaa itseeni, varsinkin kun tuo näytös on jo alle viikon päästä!!! Ensi perjantaina! :D

Olen aikaisemmin käynyt kampaajalla eräässä yksityisessä kampaamokoulussa mutta tällä kertaa päätin mennä kampaajalle eräälle uudelle tuttavuudelle :) Nimittäin Rock`n Roses muotinäytöksen yhteydessä pääsin tutustumaan erääseen huippu mukavaan kampaajaan, joka onkin jo vilahtanut täällä blogimaailmassa Shadow Selvesin blogissa! Olemme jo tovin pitäneet yhteyttä s-postin kautta näytöksen hiusjuttujen osalta. Nyt kuitenkin päätin kysyä aikaa omien hiusteni laittoon ja sain kuin sainkin viikon varoitusajalla, ajan täksi lauantaiksi :)

Nyt on sitten raidoittamalla juurikasvu poistettu ja vaaleaa väriä raikastettu! Ja tuntuu kuin olisi koko tyttö uudistunut :D Ihmeellistä miten yksi kampaaja käynti voi saada mielen niin iloiseksi ja virkeäksi! Suosittelenkin kaikille, että menkääpä ihmeessä laittauttamaan hiuksenne Kirsille kampaamo Titukseen! Tässä linkki paikan kotisivuille: Parturi- kampaamo TITU. Palvelu on maailman ystävällisintä, ihaninta ja ammattimaisinta! Sain jopa tiedon miksi hiukseni ovat olleet pitkää todella takkuiset ja kuivat! Odotan innolla kun pääsen testaamaan uutta hiustenhoitoainetta, jonka osittain pitäisi auttaa heinähattuuni :D Värjäyksen lisäksi Kirsi teki minulle ihanan lettikampauksen <3 Rakastuin tähän lettiin ihan hurjasti! Pitää oikeasti alkaa harjoittelemaan hiustenlaittoa, koska tällä hetkellä en osaa tehdä itse oikein mitään! Hyi, minua :/
Suurempaakin suuremmat kiitokset Kirsille hiusteni laitosta! Ehdottomasti aion jatkossakin laittauttaa hiukseni hänellä! :) 
Tässä kuva kampauksesta:
Kampaajan jälkeen suuntasin pikaiselle kirppiskierrokselle ja sieltä löytyikin aivan ihana trenssi!  Oli aivan pakko napata se mukaan, koska takki oli kunnoltaan huippu! Tässä kuva siitä päälläni:
Takki on aivan ihana päällä ja täydellisen kokoinen! Uskon, että sitä tulee käytettyä nyt keväällä ja syksyllä todella paljon :)

Haluisin esitellä teille myös toisen uuden kevät-takkini, jonka löysin Hulluilta päiviltä reilu viikko sitten! Tämä takki on huomattavasti ohuempi kuin trenssi, vaikka tuo trenssikään ei ole mikään kauhean paksu. Takissa on ihanat yksityiskohdat ja päällä se on mukavan istuva :) Tässä vähän keimailu kuvia takista :D
 Siinä olikin kuvia kerrakseen :)

Tänää olisikin tiedossa näytösasujen viimeistelyä ja koulutyön tekoa! Nyt toivotankin kaikille hyvää loppu sunnuntaita! :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Työssäoppimis kuulumisia!

Nyt on vierähtänyt jo kaksi viikkoa työssäoppimisen alkamisesta Turun kaupunginteatterissa :) Ihan mielettömän nopeasti se aika menee! Ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka aluksi tuntui todella vaikealta ja raskaalta, niin olen kyllä tykännyt paikasta ihan mielettömästi.

Aluksi tuntui, että mitkään asiat eivät olleet sellaisia, mitä olisin jo koulussa oppinut ja olisin voinut iloisesti vain rientää tekemään. Samoin nopeuteni muihin tekijöihin verrattuna oli sama kuin: etanalla ja haukalla :D Nyt kuitenkin kahden viikon jälkeen alkaa olemaan sellainen olo, että osaan jo tehdä jotain ja tietää missä mitäkin on! Näin se taitaa melkein aina mennä, että aluksi on vaikeata ja pikku hiljaa alkaa asiat loksahtelemaan oikeille kohdille :)

No mitäs sitten olen saanut tehdä? No vaikka mitä :D Heti ensimmäisenä työpäivänä sain valmiit kaavat jotka kopioin, kuosittelin, tein leikkuu suunnitelman ja leikkasin! Ja tämä kaikki tapahtui heti ensimmäisenä päivänä.  Olin aivan ihmeissäni siitä, että sain heti lähteä tekemään. Edellisissä työssäoppimispaikoissa tapana oli katsella muutama päivä ja sitten vasta pikku hiljaa alkaa tekemään töitä ohjaajan kanssa.

Tämän kahden viikon aikana olen päässyt tekemään lavastusmiehille mittatilaustyönä huppareita, Jekyll&Hydeen vaatteita, erään näytelmän viittojen viimeistely juttuja ja tutustunut ensisyksyn tulevaan Rocky Horror näytelmään, johon pääsen tekemään asuja :)
Rocky Horror © Nana Simelius / Turun kaupunginteatteri
Tulevina viikkoina pääsen näkemään pukijan työtä Jekyll&Hydeen näytelmässä sekä pääsen tekemään mainitsemiani Rocky Horroriin asuja :) Tuota pukijantyön näkemistä odotan jo ihan hurjasti! Ei sitä edes osaa kuvitella millainen kiire siellä sermin takana on kun näyttelijät näyttelevät lavalla ja pujahtavat vaihtamaan vaatteita muutamiksi minuuteiksi ja taas jatkuu näytteleminen :D  
Kuva: Robert Seger ,Turun Kaupunginteatteri
Kuva:  Robert Seger / Turun kaupunginteatteri
Olen myös päässyt katsomaan työssäoppimisen aikana kenraalia näytelmästä, joka kulkee nimellä  Unicornis - ihmeellinen olento! Tässä näytelmässä näyttelee näyttelijät ja nukettajat :) Näytelmä oli todella mielenkiintoinen ja taiteellinen :) Jos yhtään tämäntapaiset näytelmät kiinnostava niin suosittelen käydä katsomassa!
Tässä tietoa näytelmästä: Unicornis - ihmeellinen maailma
Unicornis
Kuva otettu täältä!
Kävin myös ensimmäisellä viikolla kuuntelemaan ensisyksyn isompaa näytelmää, jossa näyttelijät lukivat meille työntekijöille näytelmän vuorosanat :) Tästä näytelmästä en vielä tässä vaiheessa halua sanoa muuta kuin, että se oli myöskin aika taiteellinen pläjäys :D 

Vielä olisi työssäoppimista jäljellä kuusi viikkoa, enkä osaa edes kuvitella mitä kaikkea pääsen vielä näkemään ja oppimaan, kun näin paljon on jo kaikkea jännää tapahtunut muutamassa viikossa :) Seuraavia viikkoja siis innolla odottaen!

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Rock`n Roses muotinäytöksen ensimmäinen sovitus & uusia tuttavuuksi!

Nyt on takana sitten ensimmäinen vaatteiden sovitus malleille! Täytyy kyllä sanoa, että tuo ensimmäinen sovitus ei mennyt kyllä omalta osalta ihan nappiin :/ Olin tehnyt tyhmän virheen vaatteissani ja sen takia sitten monia asia menikin kokonaan uusiksi. No mutta, niin kuin yksi ihana kaverini sanoi: "Aina ei voi voittaa" Ja näinhän se menee :D Näillä mennään ja tästä oppisin todella paljon tulevaisuutta ajatellen! Ja saatiin kuitenkin kaikki vaatteeni malleille, joten siltä osin olen huojentunut ja onnellinen :) Joten mitään ei onneksi jouduttu laittamaan pois näytöksestä!

Täytyypä kertoa, että tämän muotinäytöksen aika olen saanut tutustua moneen uuteen ihanaan ihmiseen! On aivan uskomatonta miten paljon tällainen tapahtuma antaa monella tapaa, kun yhdessä toteutetaan ja tehdään asioita :)

Haluaisin mainita muutamia ihania uusia tuttavuuksia, joita on tässä matkan varrella tullut :) Viime sovituksessa tapasin ensimmäistä kertaa, aivan upean tyylin omaavan neitokaisen! Nimittäin Shadow selfin, joka onkin tuttu täältä blogi maailmasta :) Käykääpä tsekkamassa hänen bloginsa, jos ette ole aikaisemmin häneen törmännyt: Shadow Selves! Itse asiassa jos tarkkoja ollaan niin olemme hänen kanssaan melkein sukulaisia :D Hän on nimittäin isäpuoleni serkku. Todella jännä yhteensattuma! Tämän neitokaisen kanssa oli ihanan helppoa höpötellä! En ole varmasti koskaan tavannut niin avoimen- ja iloisen oloista ihmistä! :) Olisin niin mieluusti istunut alas ja höpötellyt hänen kanssaan vielä paljon lisää! Toivottavasti tällainen tilaisuus tulee vielä :)

Toinen mukava tuttavuus tuli heti muotinäytöksen alku metreillä! Nimittäin itse näytöksen pitäjä :) Hänellä on myös täältä blogi maailmasta tuttu, nimittäin Desthea :) Hänen blogi menee nimellä: ..MISSIO(N).. Tässä on henkilö, jonka tarmoa ja sisukkuutta ihailen ihan valtavasti! En voi vieläkään käsittää kuinka paljon tässä näytöksessä on ollut hommaa ja silti hän on saanut kaiken hoidettua :D Itse mietin pelkästään muutaman tehtävän keskellä, että miten selviän tästä! Miltä se tuntuisikaan kun on annettu kaikki narut omaan käteen ja kaikkia pitäisi tasaisesti vetää, jotta balanssi pysyy koko ajan hyvänä! Joo, ei onnistuisi multa :D Siispä nosta hänelle hattua ja kiitän muutenkin tästä huikeasta tilaisuudesta :)

Sitten eräs vähän vanhempi uusi tuttu, jonka näin myös sovituksessa :) Aikaisemmin olemme tavannet mini goottibloggaajien miitissä täällä Turussa :D Kyseessä on jälleen eräs blogi maailmasta tuttu: Black Stain on White Wings blogin pitäjä Katzu! Tässä on kyllä aurinkoisin ja kiltein ihminen ikinä! :)  Odotan jo niin innolla meidän kolmen koplan seuraavaa miittiä, koska olemme jo alustavasti suunnitelleet seuraavaksi kerraksi mukavia juttuja :)

Viimeisempänä haluisin kiittää ihanaa ystävääni, joka on jaksanut olla mukana sekä tuotekuvauksissa että tässä muotinäytös jutussa mallinani! Täällä monesti jo vilahtaneenakin Just nails by Tyu blogin pitäjä :) Täytyy sanoa, että en tiedä mitä tekisin ilman häntä! :D

Näiden lisäksi on tullut vielä paljon muita uusia tuttavuuksia! Odotan innolla, näytöspäivää, jolloin pääsee näkemään kaikki ihan kasvotusten, kun nyt melkein kaikki tapahtuu netin kautta :)

Näytöksen Facebooksivut: Rock`n Roses!

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Muotinäytös huumaa!

Tarkkaavaisimmat lukijat ovat varmaan huomanneetkin, että olen aikaisemmissa postauksissa vaivihkaa vihjaillut, että keväällä on tulossa joku todella jännä tapahtuma, jossa olen mukana :)
No nyt päätin, että on aika paljastaa mistä tapahtumasta on kyse!

Viime joulukuussa minulle tultiin tarjoamaan aivan upeaa mahdollisuutta päästä Turussa järjestettävään Rock muotinäytökseen suunnittelijaksi! Ja tottahan toki otin tämän huippu hienon tilaisuuden vastaa enemmän kuin innoissani. Kävi vielä niin hyvä tuuri, että muotinäytöksen rock teema ei ollut ihan ehdoton, joten sain luvan tehdä juhlavan goottityylisiä luomuksia omiin sisääntuloihini!

Suunnittelijoita on yhteensä 10 ja jokaiselta tulee 3-7 asukokonaisuutta. Suunnittelijoiden suunnittelemat vaatteet vaihtelevat fiftarityylistä-rockiin ja goottityyliin :)
Itse olen näillä näkymin tekemässä vain kolme asukokonaisuutta, koska koulutyöt ja asiakastyöt painavat myös päälle :/ Hyvä kun saan nämäkin tehtyä! :D

Muotinäytös järjestetään Turun Vimmassa 26.4.2013  klo: 19.00 ja menee nimellä Rock`n Roses!

Tässä kuva muotinäytksen julisteesta!
Joten nyt on jäljellä enää alle kuukausi tapahtumaan! Ja täytyy kyllä myöntää, että nyt alkaa jo vähän jännittää :D Paljon on vielä tehtävää mutta toivon, että kaikki järjestyisi hyvin, eikä suurempia kömmähdyksiä tulisi! Vaikka ainahan noita takapakkeja tulee väistämättä ja niihin pitää vain osata asennoitua :)

Tulen tämän kuukauden aikana varmasti vielä paljon höpöttämään täällä tästä tapahtumasta ja näyttämään kuvia tapahtuman järjestelyistä ja itse tapahtumasta :) Tämä postaus oli siis alku sysäys tuleville näytöspostauksille! :)

Tässä vielä facebook sivut näytökseemme: Rock`n Roses!  Käykääpä tsekkaamassa!