maanantai 27. toukokuuta 2013

Sunny bridge! (osa 2)

No niin, tässä olisi sitten vielä nämä loput kuvat launtaiselta kuvaus reissulta :) Olkaapa hyvät:
 
Viimeisenä on varjokuva minusta ja miehestäni  <3 :D
Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tällä kertaa :) Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

lauantai 25. toukokuuta 2013

Sunny bridge! (osa 1)

Tänään lähdimme mieheni kanssa nauttimaan kuvailun merkeissä kauniista ja lämpimästä säästä :) Emme ottaneet mitään suurempaa päämäärää kuvailu paikaksi, vaan päätimme lähteä kävelemään ja katsoa mistä itsemme löydämme. Ja se kannatti! Löysimme täältä pikku kyläsestä, joenrannalta ihanan vanhan sillan. Sillalta ja sen vierestä löytyi paljon kivoja kuvailu paikkoja, joten kuvia tuli napsittua aika moinen läjä :D

Nämä kuvat ovat samalla tuotekuvia tekemästäni tyllihameesta :)  Olkaapa hyvät:
Tyllihame: Itse tehty
Sukkahousut: Lindex
Korsetti: Morticia
Pitsipaita: Morticia
Lilathiuskukat: H&M
Mustahiuskukka: Bijou Brigitte

Tällaista tällä kertaa! Toivottavasti piditte, koska vielä olisi toinen satsi kuvia samalta reissulta :)
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuulumisia!

Pikaiset kuulumiset tähän väliin, ennen kuin pitää taas mennä :) Kiirettä on nyt pitänyt monen asian kanssa! Työssäoppimis paikalla näyttötyö, asiakastöiden teko kotosalla ja sitten eräs ihana juttu. Sain kesätöitä Seppälästä! Voi, että olen niin onnellinen :) En malta odottaa, että pääsen parin viikon päästä aloittamaan siellä oikein kunnolla. Ensiviikon tiistaina menen kolmen tunnin "sisään ajoon", joka siis tarkoittaa sitä, että minulle näytetään paikkoja ja kerrotaan paikan sääntöjä ym. Odotan tuotakin jo ihan kuumeisesti :D Nyt vaikuttaa siltä, että kesästä tulee töiden osalta aivan mielettömän kiva! Eikä yhtään haittaa vaikka työvuoroja olisi paljon, koska aion nauttia tästä työpaikasta täysillä :)

Kesäkin on ilmestynyt ihan mieletöntä vauhtia! On kyllä ollut aivan ihanaa kun monena päivänä on ollut yli 20 astetta lämmintä :) Kesämekot ja hameet onkin saanut kaivaa esille ja käyttää niitä ulkona kauniissa säässä. Lämpimään säähän liittyen... olimme eilen perheeni kanssa Linnanmäellä nauttimassa vauhdin huumasta :) Päivä oli todella pilvinen ja oli lupailtu sade kuuroja. Kävi kuitenkin hyvä tuuri, sillä yhtään ainutta sade kuuroa ei tullut ja lämpö pysyin koko ajan juuri sopivana :)

Ensiviikon keskiviikkona olisi sitten tiedossa teatterin porukan kanssa kevätretki Seiliin :) Seili on saaristossa sijaitseva paikka, jota käytettiin muinoin spitaalisten ja mielisairaiden saarena. Joten paikalla on todella jännittävä historia! Päivään kuuluu saarikierros ja tutustuminen vanhaan kirkkoon. Iltapäivällä on tiedossa saunomista, uintia ja krillausta. Takaisin Turussa olemmekin illalla kahdeksan aikoihin! Saapa nähdä millainen päivästä tullee :)

Lopuksi haluisin esitellä teille uuden laukkuni! Merkiltään laukku on bagsac. Luotan tuohon merkkiin täysin, koska oma vanha laukkuni on tämän merkkinen ja se kesti rikkoutumatta monta vuotta :) Laukun oikea hinta oli 75e mutta, koska paikassa oli poistomyynti, sain laukun 40 eurolla. Joten alennus oli minusta aika mukava :) Tässä kuva laukusta:
Laukku on minusta tarppeksi ison kokoinen. En itse pärjäis millään pienellä laukulla :D Raahaan aina puoli omaisuutta mukanani :D
Mitäs pidätte?

Tässä taisi olla tärkeimmät kuulumiset tällä kertaa :) Hyvää loppu sunnuntaita kaikille lukijoille!

tiistai 14. toukokuuta 2013

Tuotekuvia ruusukorsetista!

Haluaisin esitellä teille muutaman tuotekuvan korsetista, joka oli yksi Neverending dream mallistoni vaatekappaleista :) Olkaapa hyvät:
Korsetti: Itse tekemä
Pitsipaita: Suzy Vanderbylia
Hame: Itse tekemä
Vannealushame: Itse tekemä
Koru: Kalevala Helinä

 Valitettavasti minulla ei ole hyviä kuvia korsetista takaa päin, koska joka ainoassa kuvassa omat hiukseni ovat nyörityksen päällä... olisin voinut ajatella taas hiukan paremmin! :D 

Näiden kuvien julkaisua olenkin odottanut jo tovin :D Kuvat otin monia viikkoja ennen näytöstä ja ette arvaakkaan, kuinka monta kertaa mieleni teki julkaista ne! Mutta, koska näytökseen oli tuolloin vielä paljon aikaa, enkä halunut paljastaa asuja, jouduin odottamaan kärsivällisesti :) Nyt ne kuitenkin on tässä! Kertokaapa mielipiteitä :)?

 Hyvää illanjatkoa kaikille!

lauantai 11. toukokuuta 2013

Sunny and warm day!

Eilen oli ihan mielettömän kaunis ja lämmin päivä! Sen kunniaksi päätimme mennä mieheni kanssa eräälle läheiselle joenrannalle ottamaan muutaman kuvan päivänasustani ja päivänmeikistä :) Tällaisia kuvia saimme otettua:
 Kuvasta näkyy todella huonosti meikit auringonpaisteen takia :/ Mutta silmissä minulla on lilaa ja valkoista luomiväriä, kajaalirajaukset, ripsiväriä ja tekoripset :) Huulissa minulla on hopeaa huulipunaa! 
Kuvassa näkyy asukokonaisuuteni, jossa on uutena vaatekappaleena hame :) Hame löytyi kirpparilta muutamalla eurolla toissapäivänä!
 Vähän parempikuva asukokonaisuudesta!
Mieheni ottama taidekuva :D
Viimeisenä ehdoton suosikki kuvani :)

Todellinen syy tälläytymiselleni oli kuitenkin viimeinen infotilaisuus muotinäytöksen osalta. Viimeisellä kerralla kävimme läpi illan kulkua, mietimme parannusehdotuksia, jaoimme ihmisten kommentteja ja katsoimme näytöksestä tehdyn videon :) Täytyy kyllä sanoa, että tulee ikävä tätä näytöksen aikana ollutta hulinaa ja kaikkia ihania ihmisiä, joita tässä on päässyt näkemään <3  Toivottavasti tällaisia tapahtumia tulee vielä jatkossakin :)

Nyt toivotankin kaikille ihanaa loppu viikonloppua! Nauttikaa auringosta ja lämmöstä :)

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tuotekuvia Neverending Dream minimalliston mekko asukonaisuudesta!

Muotinäytöksen jälkeen suuntasimme Tyun kanssa kuvailemaan hänen päällään ollutta asukokonaisuutta. Aikaisemmin olenkin kertonut, että hänen vanhemmillaan on kotona studiokuvailuun mahdollisuus, joten saimme siellä loppu illan kuvailla asua :) Kuvailu oli siitäkin syystä hyvä tehdä heti samana iltana, kun kampaukset ja meikit olivat edelleen kauniina, joten niistä ei tarvinnut huolehtia :) Kiitokset vielä Tyun vanhemmille kuvailu mahdollisuudesta! Ja tietysti suurempaakin suuremmat kiitokset itse mallille! :) 
Mallin korut suunnitellut ja tehnyt Teemu Tolmunen
Malli: Tiina Tolmunen
Kuvaaja: Maarit Nieminen

Loppuun vielä hehkutusta! :D Nimittäin Rock`n Roses muotinäytös pääsi tämän päiväiseen Turunsanomat lehteen!!! Täältä voi käydä lukemassa netti version lehdestä: Turunsanomat

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Rock`n Roses muotinäytös (osa 2)

Ajattelinpa laittaa tähän seuraavaan muotinäytöspostaukseen kuvia omasta mallistostani ja sitten seuraavassa postauksessa esittelen muiden suunnittelijoiden luomuksia :)

Mutta siis pidemmittä puheitta, tässä olisi kuvia minun ensimmäisestä minimallistostani, joka sai nimeksi Neverending Dream!

Neverending Dream!

Ensimmäisenä lavalle nousi, täälläkin jo osittain tuttu asukokonaisuus! Viitta ja taftihame olivat mallistoni kulmakivet, joista koko itse idea lähti :) Asukokonaisuudessa on kuitenkin uusi korsetti, jota ei ole vielä näkynyt muualla. Mallilla on kaulassa Teemu Tolmusen suunnittelema koru!
Malli: Hannamari Viili
Kuva näytöksestä!


Kuva näytöksestä! Kuvaaja: Teemu Tolmunen
Kuva kenraaliharjoituksesta
Kuva kenraaliharjoituksista!
Kuva näytöksestä!
 Toisena asukokonaisuutena lavalle kipusi viininpunainen taftimekko, jossa on paljon yksityiskohtia! Pitsit, satiininauha nostot, poimutukset ja kauniit leikkaussaumat :) Taftimekon alla on kaksikerroksinen muhkea tyllihame, joka tuo kokonaisuuteen tarvittavaa runsautta! Asukokonaisuuteen kuuluu myös hatuke, joka on mallilla hiuksissa. Kaulassa ja korvissa mallilla on Teemu Tolmusen suunnittelemat korut!
Malli: Tiina Tolmunen
Kuva näytöksestä!
Kuva näytöksestä! Kuvaaja Teemu Tolmunen

Kuva näytöksestä! Kuvaaja Teemu Tolmunen
 Kolmantena lavalle nousi mallistoni loppuhuipennus :) Asukokonaisuuteen kuuluu kaunis yksityiskohtainen korsetti, muhkea kaksi kerroksinen taftihame (musta/viininpunainen) nostoilla ja poimutuksilla sekä runsas tyllihame sekä vannealushame! Kaulassa mallilla on suunnittelemani lasihelmikoru :)
Malli: Sara Toivakka
Kuva näytöksestä! Kuvaaja Teemu Tolmunen
Kuva kenraaliharjoituksista!
Kuvia näytöksestä! Kuvaaja: Teemu Tolmunen
Kuva näytöksestä!
Kiitokset molemmille kuvaajille huikeista kuvista! :)

Taustamusiikiksi valitsin omaan mallistooni Xandrian kappaleen Forevermore!


keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu + teatteri!

Tänään minulla sitten tuli ikämittariin yksi vuosi lisää :) Eli nyt olen sitten jo 24 vuotias! Ikä kriisi alkaa jo pikku hiljaa tulla :D Synttäreitä vietetään tänään ihan kotosalla miehen kanssa :) Nautitaan herkkuja ja mennään varmaan ulos jossain vaiheessa, kun aurinko paistaa niin ihanasti <3

Eilen vietettiin vappua vähän erillä tavalla kuin aikaisempina vappuina :) Normaalisti olemme menneet lakitukseen kuudelta ja sieltä sitten valuttu pikku hiljaa kaveriporukalla Turun jokirantaan juhlimaan. Nyt kuitenkin päätimme, että emme haluisikaan tänä vuonna mennä jokirantaan istuskelemaan ja ottamaan, vaan tehdä jotain aivan muuta! No asiaan tuli ratkaisu, kun sain liput Turun kaupungin teatteriin katsomaan Jekyll&Hyde näytelmää :D Kauhealla tuurilla vielä kaiken lisäksi! Näytös oli loppuun myyty, mutta jollain ihmeen kaupalla näytökseen oli tullut kaksi peruutus paikka :D Vappuillan suunnitelmat olivat sitten kerta heitolla kasassa!

Sain sitten syyn kokeilla uutta kampausta ja laittaa itseni muutenkin tyylikkääksi! Tässä kuva kampauksesta:
Viime postauksessa kyselin teiltä lukijoilta mitä kampauksia ehdottaisitte minulle opeteltavaksi. Kartanonrouva Elise antoi minulle linkin tällaiseen sivustoon, josta löytyi vanhanajan kampausten teko ohjeita: Locks of Elegance! Rakastuin sivustoon heti ja nappasin sieltä tämän kampauksen ohjeen, joka oli äärettömän helppo mutta silti niin kaunis <3 Tässä ohje: Kampaus Edwardian ajalta! Suuret kiitokset Kartanonrouva Eliselle tämän sivuston linkkaamisesta! Tulen jatkossa käyttämään tätä paljon :)

Sitten kuvaa illan meikistäni:
Olen täysin ihastunut laittamaan pitkästä aikaa tekoripsiä itselleni :) Minulla oli tuossa noin vuoden väli, että en käyttänyt tekoripsiä ollenkaan, koska niiden laitto sai usein ärsyyntymispisteen nousemaan svääreihin :D Nyt kuitenkin olen muotinäytöksen jälkeen laittanut muutaman kerran tekoripsiä paikoilleen ja todennut, että eihän se enää niin vaikeata olekaan kun keksii vaan oikean tekniikan :) Joten jatkossa tulen varmasti käyttämään noita ihania läpsyttimiä huomattavasti useammin! Onko jollain muuten ehdottaa hyvää ja suhteellisen edullista ripsiliimaa?
Tässä näkyy vähän illan asuani:
Päälleni valitsin uuden jakkutakkini, jossa on ihana valossa satiinin tavoin kiiltävää pitsikuviota sekä sen alla minulla oli polvimittainen musta pitsimekko. Itselläni oli ainakin lähtiessä todella huoliteltu ja tyylikäs olo :D Harvoin sitä saa noin tylikkäästi pukeutua!

Näytös oli itsessään ihan mielettömän upea <3 Puvustus, lavasteet, meikit ja hiukset sekä itse näytteliät olivat kerta kaikkiaan mielettömiä! Voisin katsoa tuon näytelmän uudelleen ja uudelleen :D Kiitokset näytöksen henkilökunnalle ja itse näyttelijöille aivan upeasta teatteri esityksestä! Tämän kaltaisin näytöksiä pitää saada ehdottomasti lisää!

Tämän postauksen voinkin iloisin mielin päättää tähän ja toivottaa teille rakkaille lukijoille haskaa ja ilontäyteistä vappua!