sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Sunny day!

Viimeiset viikot ovat menneet todella tiiviisti töiden parissa. Vaikka vapaata on ollut vähän, se ei ole haitannut minua lainkaan. Olen nauttinut suunnattomasti vaateliikkeessä työskentelystä :) Voin siis iloisin mielin sanoa, että olen varmasti löytänyt omanalani!

Torstaina minulla oli kuitenkin vapaapäivä ja pyhitin sen päivän ihanaiselle ShaDowlle, joka tuli tänne etelään käymään. Myöhemmin seuraamme liittyi myös toinen ihanainen blogaaja Lumira! Kolmestaan vietimme aivan mahtavan päivän :)

Päivä alkoi pienellä jokiranta käppäilyllä ja kylmällä jätskillä! Ulkona oli rapiat 26 astetta, joten jätski tuli enemmän kuin tarpeeseen :D Kävimme myös kääntymässä Ihana kirppiksessä. Sieltä emme tosin löytäneet mitään mitä olisi pitänyt välttämättä saada. Silmiin kyllä osui aivan ihania huonekaluja, jotka olivat vanhanaikaisia ja koreita <3 Hintakin oli kyllä niissä hulppeita!

Kirpparilta jatkoimme rannalle nauttimaan upeasta säästä! Täytyy sanoa, että päivänasuni oli hiukan liian kuuma tällaiselle hellepäivälle :D Varsinkin uudet ohuet sukkahousuni, jotka hajosivat päivän aikana sekä korkkarit, jotka tekivät molempiin jalkoihin suuret rakot :/ No taas oppisi sen, että mukavuus ennen kaikkea :D Pahoittelen, että minulla ei ole päivän asusta yhtään kuvaa :/ Ainoastaan yksi naamakuva löytyy, eikä sekään kovin edustava ole, joten laitanpa tänne vielä yhden kuvan rokokoo juhlista :)
 Kuvaaja: Henry Söderlund

Ranta reissun jälkeen palasimme keskustaan. Nälkä oli siinä kohtaa kasvanut aika moiseksi, joten seuraava kohde oli jokin ruokapaikka. Pienen pohdinnan jälkeen päätimme mennä syömään sushia, joka oli aivan taivaallista! Pelkästä ajatuksestakin tuosta ruuasta, saa jälleen veden herahtamaan kielelle :)

Syömisen jälkeen haimme vielä jälkiruuaksi italialaista jätskiä ja kipitimme nauttimaan sitä jokirantaan. Jokirannassa olikin mukavasti ihmisiä, kaupunkifestari DBTL:llän vuoksi :)

Myöhemmin illalla oli aika sanoa heipat ShaDowlle ja vähän sen jälkeen myös Lumiralle :( Päivä oli todella ihana ja toivonkin, että saamme pian viettää samanlaisen päivän uudestaan! Ehkä seuraavalla kerralla saamme kokoon vielä isomman porukan :) Kiitokset molemmille ihauuksille mahtavasta päivästä!

Ennen kuin päätän tämän postauksen, haluisin esitellä teille vielä eilen kirppikseltä löytämäni ihanat löydöt :) Nimittäin kaksi aivan ihanaa viuhkaa osui silmääni! Tässä kuva niistä:
Ylempi viuhka on todella suuri. Huomattavasti suurempi mitä normaali viuhka. Alempi eli pienempi viuhka on sitten taas suloisen pieni <3 Paljon pienempi mitä normaali viuhka. Hintaa näillä ihanuuksilla oli 1,50e ja 0,50e, joten kalliiksi ei tullut :D

Semmoista tällä kertaa!
Hyvää loppu viikonloppua kaikille :)

-Lady Satin-

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Dead Mamas korut!

Tässä postauksessa haluan kertoa teille aivan ihanista koruista! Nimittäin pari viikkoa sitten ihanainen Luurankoja kaapissa blogin pitäjä Leena kertoi omassa blogissaan ostavansa koruja Dead Mamas nimisestä nettikaupasta. Ihastelin korujen kuvia Leenan postauksessa ja löysin heti oman suosikkini <3 Päädyin siitä sitten ihastelemaan Dead Mamas nettisivuja ja siellä olevia ihastuttavia koruja. En kuitenkaan saanut mielestäni Leenan sivuilla näkemääni korua...

Päätin kuitenkin miettiä korua vielä päivän tai pari, jotta tietäisin haluanko sitä todella! No, enpäs saanut sitä millään mielestäni ja tilaukseenhan se lähti sitten! Kiitos suuresti Leenalle kun esitteli minulle tämän ihastuttavan nettisivun <3 Tässä kuva uudesta korustani:

Dead Mamas

Tässä vielä muita omia suosikkikorujani kyseiseltä koruntekijältä:
 
Rintakoru, jonka saa myös kaulakoruksi!
 
 Kaulakoru
 
Kaulakoru
 
Kaulakoru 
 
 Tekstikaulakoru

Suosittelen ehdottomasti Dead Mamas sivuja jokaiselle! Tilaus oli helppoa ja postitus todella nopeaa :) Mikä parasta, korut ovat aivan ihania <3

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Rakkaudella,
-Lady Satin-

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Uusia hankintoja!

Pitkästä aikaa ajattelin kertoa teille uusista hankinnoistani :) Nyt kun olen ollut vaateliikkeessä töissä, on vaatekaappini saanut aika moisen lisäyksen. Aloitetaan kuitenkin yhdestä kirppari löydöstä, jonka tein muuta viikkoa sitten :)

Tämä pitsimekko lähti eräältä kirppikseltä 2eurolla uuteen kotiin :) Eipä ollut paha hinta!
Neule löytyi Seppälästä alennuksesta kesänalussa :) Pakkohan se oli heti kotiuttaa!

Tämä pitsipaita löytyi ihan äskettäin myös alennuksesta Seppälästä! 
Samoin tämä pitsipaita!
Perustuubitopit löytyivät myös Seppälän alennuksesta :)
Trikoohameet löytyivät H&M.stä
Ja lopuksi kiiltoposkipuna/puuteri :) Tämän ostin myös Seppälästä ja olen tykännyt todella paljon <3 Antaa todella kivan sävyn poskille!

Näiden vaatteden avulla saa yhdisteltyä ja muuteltua asukokonaisuuksia todella kivasti!
Olen vielä lisäksi uusinut alusvaatevarastoa, sukkahousuja ja yöpukuja mutta niitä en viitsi tänne laittaa! Miehenkin vaatekaappia täydennettiin huikeasti :D

Siinä olikin kaikki tällä kertaa :) Hyvää viikonloppua!

-Lady Satin-

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Hienoissa hepeneissä!

Nyt olisi sitten tiedossa iso kasa kuvia hienoissa hepenissä näyttelystä :) Kuvien alle olen aina selittänyt mitä kuvissa näkyy! Sen suuremmitta puheitta, tässä olisi kuvia! Olkaapa hyvät:
Näyttely alkoi tällaisesta upeasta vanhanajantyyliin sisustetusta huoneesta! 
Ja jatkui toiseen yhtä upeaan huoneeseen!
Tuohon aikaan yleisiä naisten hiuspinnejä/kampoja
Naisten hatukkeita!
Ompelutarvikkeita ja pitsejä <3
Aivan ihania viuhkoja!
Käsineitä, sukkia sekä muita hepeneitä!
Miesten hepeneitä!
Vanhoja laukkuja!
Lisää ihania laukkuja!
Tietoa vanhanajan hattumuodista!
Päähineitä :)
Erillaisia päivänvarjoja ja hattuja!
Ja viimeisenä kuva upeasta peilistä sekä epäselvä kuva päivän asustani :D
Näyttely oli kertakaikkiaan aivan ihana <3 Olisin niin mielelläni jäänyt asumaan tuohon museoon ja pukenut näitä ihania hepeneitä päälleni :D Suosittelen kaikille käymään ihastelemassa paikan päällä näitä entisajan hienouksia :) Lisä tietoa näyttelystä löytyy täältä: Klik klik

Muistoksi näyttelystä ostin itselleni taskupeilin, jossa toisella puolella on kuva vanhanajan ladyistä :) Siitä minulla ei valitettavasti ole kuvaa :/

Seuraavalla kerralla todennäköisesti kerron vähän tämän hetken kuulumisia :)
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
-Lady Satin-


tiistai 2. heinäkuuta 2013

Hienoissa hepeneissä (Viuhkakieli)

Noin pari viikkoa sitten, vai onko siitä jo kolme viikkoa :D Ystäväni soitti minulle ja kysyi lähtisinkö hänen kanssaan Uuteenkaupunkiin katsomaan museoon Hienoissa hepeneissä näyttelyä. Ja ilomielinhän minä lähdin mukaan, kun vapaapäivät osuivat yhtä aikaa vielä olemaan.

Näyttely piti sisällään 1800-1900 luvun naisten ja hiukan miestenkin hepeniä (viuhkoja, hiuskoristeita, päivänvarjoja, vanhanajansukkia ym. ihanaa). Mutta ennen kuin näytän kuvia itse näyttelystä haluisin jakaa kanssanne erään aivan ihanan löydön, jonka sieltä löysimme :) Tässä olisi allekkain numeroitu tuon ajan viuhkakielen opas! Opas kertoo mitä eri viuhkan asennot tuohon aikaan tarkoittivat :) Olkaapa hyvät:
Kuva on otettu täältä: Klik Klik!
Viuhkakieli

1. Viuhka asetettuna avattuna tai suljettuna sydämen lähelle: "Olet voittanut rakkauteni"

2. Puoliksi avattu viuhka painettuna huulille: "Saat suudella minua"

3. Korvan peittäminen avoimella viuhkalla: "Älä paljasta salaisuuttamme"

4. Silmien piilottelu avoimen viuhkan takana: "Rakastan sinua"

5. Täysin avatun viuhkan sulkeminen hitaasti: "Lupaan naida sinut"

6. Suljetun viuhkan vienti silmien yli: "Olen pahoillani"

7. Suljetun viuhkan kärjen koskettaminen sormilla: "Haluan puhua kanssasi"

8. Viuhka lepää suljettuna oikealla poskella: "Kyllä"

9. Viuhka lepää suljettuna vasemmalla poskella: "Ei"

10. Viuhkan avaaminen ja sulkeminen useita kertoja peräkkäin: "Olet ilkeä"

11. Viuhkan pudottaminen maahan jonkun miespuolisen henkilön edessä: "Meistä tulee ystäviä"

12. Viuhkan hidas löyhyttely: "Olen varattu"

13. Viuhkan avaaminen hitaasti levälleen ja sen itseään päin vetäminen: "Odota minua"

14. Täysin avatun viuhkan ojentaminen: "Liittyisitkö seuraani"

15. Avatun viuhkan pitäminen vasemmalla kädellä kasvojen (ei silmien) edessä: "Olen halukas tutustumaan sinuun"

16. Suljetun viuhkan pitäminen korvan yläpuolella: "Toivoisin pääseväni eroon sinusta"

17. Suljetun viuhkan asettaminen olkapäälle: "Meitä katsotaan"

18. Avoimen viuhkan kantaminen kädessä viuhkan kärki alaspäin: "Olet liian innokas"

19. Suljetun viuhkan vieminen käden läpi, pahimmillaan useita kertoja: "Vihaan sinua"

20. Suljetun viuhkan ojentaminen: "Rakastatko minua"

Kuva otettu täältä: Klik Klik!


Seuraavassa postauksessa kuvia itse näyttelystä! 
Siihen saakka rakkaudella:

-Lady Satin-