torstai 22. elokuuta 2013

Tallinna reissu 2013 (osa 1)

Muutama viikko sitten vietimme mieheni, hänen veljen sekä Tyu.n kanssa kaksi päivää Tallinnassa. Itse en ollut aikaisemmin käynyt Tallinnassa, joten odotin reissua kuin kuuta nousevaa :) Ja täytyy kyllä sanoa, että nuo kaksi päivää olivat  kaiken tuon odotuksen arvoiset! Reissu oli aivan huikea!

Lähdimme Tallinnaan kohti aikaisin sunnuntain aamulla. Ajoimme täältä Turusta omalla autolla ensiksi Helsinkiin ja sieltä sitten nousimme laivaan :) Laiva matka kesti kaksi tuntia ja siinä olikin aikaa nautiskella ihanasta merimaisemasta sekä...vähemmän ihanasta juontajasta, joka ei kerta kaikkiaan osannut juontaa :D
Taidekuva laivalta!
Päästyämme Tallinnaan suuntasimme kohti hotellia. Jätimme hotellihuoneeseen tavarat ja päätimme Tyu.n kanssa suunnata kohti kauneuskeskusta :) Olimme tosiaan jo Suomessa päättäneet, että menisimme Tallinnassa kampaajalle, jos vain saamme molemmat ajan. Kävi kyllä todella hyvä tuuri, koska saimme molemmat heti tunnin päähän kampaajalle ajat!
Kampaajalla vierähti aikaa noin 2,5 tuntia ja tuon jälkeen mahat kyllä jo kurisivat tyhjyydestä, joten suuntasimme kaikki neljä syömään erääseen ravintolaan. Vaikka listalla oli paljon vaihtoehtoja, päädyimme kaikki ottamaan pizzat! Itse söin rucolapizzan <3 Oli kyllä aivan ihanan makuista :)
Tyu ja mieheni veli kippistelemässä :) Tästä se rentouttava ilta voi alkaa!
Syömisen jälkeen suuntasimme kohti vanhaakaupunkia :) Tätä olin odottanut todella paljon, koska moni on kertonut, että vanhakaupunki olisi upea. Ja täytyy kyllä myöntää, että sitähän se oli! Aivan upea paikka <3
Näkymä vanhankaupungin laidalta


Vanhankaupungin reunalla oli kukkakojuja aivan tajuttoman paljon! Oli kyllä ihanan näköistä <3
Löytyi myös burlesquetalo :D
Hetken kiertelyn jälkeen, päätimme etsiä vanhasta kaupungista terassin, johon menisimme istuskelemaan ja nauttimaan yhdet tai kahdet :D Sää oli mitä upein, joten halusimme ehdottomasti olla myös ulkona mutta sitä ennen päätimme mennä juomaan yhdet Mad Murphy`s nimiseen kapakkaan. Paikka oli todella viihtyisä, vaikka hälinä olikin todella kova... Musiikki oli myös omaan korvaan oikeinkin hyvää!
Yhdet juotuamme, päätimme vaihtaa paikkaa vanhankaupungin viiniterassille, joka oli aivan ihana :D <3 Vaikka ilta jo hämärsi ja ilma oli viilentynyt, viihdyimme ulkona oikein hyvin. Meille tuotiin lämpölamput pöytämme viereen sekä minulle ja Tyu.lle tuotiin filtit :) Tuolla kyllä pidettiin asiakkaista todella hyvää huolta <3
Myöhemmin illalla Tyu.lle alkoi tulla hiukan kylmä! :D
Ja meillähän oli hauskaa....
Tai siis todella hauskaa!!! :D
Noin kahdentoista aikaa yöllä kipitimme jo takaisin hotellille, koska aamulla olisi aikainen herätys hotellin aamupalalle. Olimme myös päättäneet, että lähtisimme Tyu.n kanssa mahdollisimman aikaisin aamulla kiertelemään Tallinnan kauppoja, jotta ehtisimme käymään kaikki haluamamme kaupat läpi ennen kuin olisi aika lähteä laivalla takaisin Suomeen. Joten oli todella hyvä mennä suhteellisen ajoissa nukkumaan :)
Viiniterassin vieressä oli upea kirkko! 
Näihin tunnelmiin on hyvä päättä tämä postaus :) Seuraavassa postauksessa kerron meidän kakkos päivästä Tallinnassa! Siihen saakka rakkaudella:

-Lady Satin-

torstai 15. elokuuta 2013

Koulun alku!

Viime tiistaina se sitten jälleen alkoi! Nimittäin koulu :) Toisaalta odotin koulun alkua ja toisaalta en. Tykästyin kovasti kesätyö paikkaani ja enkä siitä syystä millään olisi halunnut lähteä enää koulunpenkille mutta toisaalta oli aivan ihanaa nähdä jälleen koulu kaverit ja kuulla mitä kaikkea viimeinen vuosi on tuomassa tullessaan. Joten päädyn siihen johto päätökseen, että kyllä oli ihana palata taas kouluun <3 Ristiriitaisia nämä ajatukset :D

Mutta mennäänpä itse postaus aiheeseen! Nimittäin ensimmäisen päivän asuuni, uusiin hiuksiini sekä ihka ensimmäisiin piilareihini! Hiuksista voisin sen verran sanoa, että ne minä värjäytin Tallinnan reissulla eräässä kauneussalongissa, joka oli yhteydessä meidän majoituspaikkaan Sokoshotelliin. Oma kampaajani puhui suomea, joten kieli muuria ei ollut :D Mitä hiuksilleni sitten tehtiin? Leikattiin noin 15cm hiuslatvaa pois ja värjättiin kahteen kertaan vaaleiksi, jotta saatiin mahdollisimman vaaleaväri hiuksiin. Hiukan hiukset jäivät kellertäviksi tyvestä. jossa minulla oli tummin hiusväri mutta sen minä värjään myöhemmin vaaleammaksi, kun hiukset ovat elpyneet. Kokonaisuudessaan tuo kaikki maksoi minulle vähän yli 60e Virossa. Suomessa kun kävin kysymässä tätä samaa projektia, niin hinta arvioksi annettiin 120-140e! Joten kyllä kannatti :D
Ensimmäisen päivän asuksi valikoitui todella simppeli mutta mukava asukokonaisuus :) Musta ja lila ovat tällä hetkellä ehdoton lempi yhdistelmäni...
Paita: Kappahl
Vyö: Seppälä
Hame: H&M
Kengät: Viro (pikku putiikki)
Hiuskukat: H&M

Kuvista näkyy myös ensimmäiset piilolinssini! Ostin nämä ihanuudet Cypershopista. Piilarit ovat muuten tällä hetkellä alennuksessa Cyperissä, joten suosittelen käydä katsomassa heidän valikoimaa :) Klik Klik! Olin jo pitkään halunnut itselleni värilliset piilarit, joten nyt päätin tarttua tuumasta toimeen ja testailla. Värin valikoiminen ei ollut vaikeaa...liilat niiden piti ehdottomasti olla :D Ja voih, nämä ovat olleet kyllä koko tuon 23e arvoiset! Olen täysin rakastunut piilareihin <3 Ajon ehdottomasti käydä ostamassa vielä merensiniset! Luulenpa, että tämä tyttö on nyt jäänyt piilareiden koukkuun ainiaaksi :D
Valitettavasti minulla ei ole kuvaa silmistä muuta kuin auringossa otettuna, jolloin pupillit ovat todella pienet ja silloin tuo minun oma vihreäväri paistaa aikas paljon keskeltä läpi...pitääpä ottaa vielä varjossa kuva! Tutuilta saamani palaute on kyllä ollut todella hyvää piilarien osalta :) Eivät ole ollenkaan huomanneet tuota omaa vihreää silmien väriäni, joka on minusta oikein hyvä!

Siinä taisikin olla tämän kertaiset tarinoinnit! Seuraavissa postauksissa kerron Tallinnan matkastamme sekä ostoksista joita sieltä löysin :) Siihen saakka rakkaudella:

-Lady Satin-

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Girls girls girls!

Viime perjantaina vietettiin Lumiran ja Katzun kanssa illanistujaisia :) Oli kyllä aivan ihanaa nähdä pitkästä aikaa illanistujaisten merkeissä! Päivä oli kaikin tavoin todella onnistunut ja naurun täyteinen <3 Toivottavasti pääsemme pian taas viettämään tällaista iltaa :)

Ilta alkoi siten, että näimme kaupungilla klo:16.00. Alkuun päätimme kierrellä kaupungilla muutamissa kaupoissa sekä kävimme ostamassa illaksi läjän herkkuja ja tietenkin muutamat siiderit. Katzun luo päästyämme Lumira lupautusikin laittamaan meille ruuan. Ruuaksi oli broileri/feta salaattia <3 Ja voi, että se oli hyvää!!! Kiitos Lumiralle tästä! :)
Syötyämme mahat äärimmilleen täyteen, Katzu alkoi tehdä meille jälkiruoka drinkkejä! Jotka näyttivät valmiina tältä:
Valitettvasti nyt en kyllä muista mitä kaikkea tähän drinkkiin tuli... mutta ainakin jäätelöä ja mansikkamehua sekä jotain alkoholia :D Ja myöskin tämä oli todella hyvää!!! Kiitos Katzulle tästä :)

No tässä kohtaa on hyvä miettiä, että mitä minä sitten tein kun molemmat kaverini tekivät ihania hyvyyksiä meille... no mulle nakki napsahti tiskauksen osalta :D Kas tässä kuva todiste:
Kun kaikki hyvyydet ja työt olivat tehty aloitimme katsomaan hotel transylvaniaa :) Itse olin kyseisen elokuvan jo aikaisemmin nähnyt mutta mieluusti katsoin sen uudestaan, koska leffa on ehdottomasti parhaimpia kauhupiirrettyjä <3

Elokuvan jälkeen aloimme kuuntelemaan eri bändien musiikkia ja höpöttelemään kaikesta maan ja taivaan välillä. Sain opastusta ebayn käytössä sekä tietoa aivan uudenlaisista bändeistä sekä musiikki genreistä. Näytimme toisillemme erilaisia ihani kappaleita ja kerroimme mitä kaikkia mukavia muistoja kappaleista tulee mieleen :) Ilta meni todella nopeasti. Yhdentoista jälkeen oli aika lähteä kotiin päin, koska seuraavana aamuna oli töitä tiedossa :) Tässä vielä kuva Lumirasta ja Katzusta:
Kännyköillä päivittelyä :D
Loppuun haluan laittaa vielä kappaleen Emilieltä, jota kuuntelimme tuona iltana!

Kiitokset vielä molemmille ihanaisille aivan huippu kivasta illasta <3

-Lady Satin-

tiistai 6. elokuuta 2013

Vapaa päiviä ja tulevia rientoja!

Tällä viikolla onkin paljon kivaa tiedossa :) Nimittäin perjantaina meidän pitäisi pitää Lumiran ja Katzun kanssa illanistujaiset ja sunnuntaina minä lähden ensimmäistä kertaa Virossa käymään :D Jee!!!  Enpä meinaa millään jaksaa odottaa loppuviikkoa! Onneksi viikko on muuten työntäyteinen, joten aika menee varmasti todella nopeasti.

Viikonlopulla minulla oli kaksi vapaapäivää, joista toisen päivän (lauantain) pyhitin bändimme lauluäänityksiin. Päivä sisälsi harjoitusäänityksiä sekä pohdintaa, miten toteutetaan erilaiset laululliset kohdat. Tuli myös paljon ideoita mitä pitää ehdottomasti kokeilla, joidenkin kappaleiden kohdalla :) Tiedossa on siis jännittäviä äänitys kertoja! Niistä tulenkin varmasti höpöttämään täällä useampaan otteeseen :)

Sunnuntaina oli toinen vapaapäivä ja silloin olimme mieheni kanssa suunnitelleen suuntaavamme rannalle uimaan ja nauttimaan auringosta...no toisin kävi! Taivas oli kokonaan pilvessä ja neljän aikaa alkoi sitten satamaan. Päätimme viettää mukavan kotipäivä hakemalla kaupasta paljon herkkuja ja katsomalla muutan leffan :) Ja täytyy kyllä sanoa, että päivä oli oikein onnistunut vaikka uimaan ei päästykään! :)

Eilen ennen töihin lähtöä nautin auringosta parvekkeella, kera energiajuoman ja hyvän kirjan!  Nauttisin lämmöstä niin paljon, että sain jopa inspiraation lakata varpaankynnet ja samalla päädyin lakkaamaan sormenkyntenikin punaisiksi :D <3
Tuo kirja on kyllä tähän mennessä ollut oikein hyvä! Jännityksellä odotan mitä seuraavaksi tapahtuu :)  Kärpästen herra kirjaa ennen luin Jekyll&Hyden, joka omalla tavallaan oli oikein hyvä, mutta kuitenkin täysin erilainen mitä Turun kaupungin teatterissa näkemäni Jekyll&Hyde näytelmä. Ja pakko myöntää, että tykkäsin kyllä enemmän teatterin versiosta kuin kirjasta :D

Tähän onkin hyvä lopettaa tällä kertaa :) 

Seuraavat postaukset liittyvät todennäköisesti loppuviikon tapahtumiin!

-Lady Satin-