sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Autumn!

En voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen, kun syksy jälleen saapui tänne Suomeen <3 Syksy on ollut aina suosikki vuodenaikani. Tuo aika on aina itselleni se heräämisen vaihe, jolloin tunnen itseni iloiseksi ja eloisaksi. Rakastan synkkiä sateisia päiviä, jolloin on ihana olla kotona kynttilän valossa ja kuunnella musiikkia. On myös mukavaa mennä ulos sateella ja ihmetellä luonnon kauneutta, puhumattakaan syksyisestä tuoksusta, joka tulee sateen aikana! Synkkinä päivinä on myös ihana katsella maratonina erilaisia elokuva trilogioita ja uppoutua niiden maailmaan.
Syksy on myös kovin inspiroivaa aikaa! Itse ainakin huomaan, että tähän aikaa mielessä vilisee paljon ideoita, joita haluisia lähteä toteuttamaan. Valitettavasti usein vain murto-osa pääsee ajatus astetta pidemmälle muiden kiireiden takia. Tärkeintä on kuitenkin, että inspiraatioita tulee ja niiden avulla mieli pysyy virkeänä :)
Koulun osalta myös syksy on todella jännittävää aikaa. Tuolloin on paljon uutta ja jännää tiedossa, eikä malttaisi millään odottaa, että monet asiat kävisivät toteen. Tämän vuoden syksy ei myöskään ole yhtään tuosta poikkeava! Tiedossa on oopperapuvustusta, eräs toinen puvustus (josta kerron enemmän kun asia on varma), lopputyö, asiakastöitä (korsetti, morsiamenhatuke, pitkä mustahame, prinsessatyllihame ym.), sekä työssäoppminen. Olen aivan innoissani tuosta työssäoppimispaikasta! Osaatteko arvata minne hain tänä vuonna? Viime keväänä oli Turun kaupungin teatterissa työssäoppimassa ja täytyy sanoa, että teatteri vei sydämeni <3 Oli kyllä aivan huikeat kaksi kuukautta! No teatterin jäljillä mennään tälläkin kertaa, eli pääsin työssäoppimaan Åbo Svenska Teateriin :) Jipii!!! Sitä suunnattomasti odotellessa <3
Syksy saa itsessäni myös pienen romanttisen osan aina hereille. Siihen saattaa tietysti vaikuttaa kynttilät, musiikki ja sateen ropina ym. mutta uskon silti, että suurimmaksi osaksi se on itse syksy! On aivan ihana käpertyä oman rakkaan kainaloon ja nauttia yhteisistä hetkistä <3
Samoin kodin sisustus inspiraatio herää eloon. Tuolloin tykkään kovasti kierrellä erilaisissa sisustusliikkeissä katselemassa erilaisia kodinsisustus tarvikkeita. En useinkaan osta mitään isoa vaan juurikin pieni yksityiskohtia, joita vaihtamalla saa kodista aina erinäköisen halutessaan. Viime syksynä sisustin kotimme musta/lilaksi ja keväällä vaihdoin kodin värin musta/valkoiseksi. Nyt jälleen syksyn ihan alku vaiheessa vaihdoin kodin värin musta/lilaksi :D Nyt toki haluisin ostaa jotain uusia yksityiskohtia, jolla saisi uutta ilmettä kotiin.
Tästä tekstistä varmasti kävi oikein selkeästi ilmi, että syksy on se minun juttuni :D Toivottavasti tekin nautitte syksystä yhtä paljon kuin minä!

Kertokaapa mikä on teidän suosikki vuodenaikanne? Mikä teidät saa herämään eloon ja inspiroitumaan?

-Lady Satin-

lauantai 14. syyskuuta 2013

White Night Fantasy

Neule: Seppälä
Pitsimekko: Kirppari löytö
Kengät: EMP
Kaulanauha: Itse tekemä


Nightwish: White Night Fantasy

 Enchantress came to me
And said, meet me at the lake tonight

I hunt this song to the white
Through the shroud of snow I saw paradise
Peace, no more lies

Crestfallen soul
Rest for this night
Love is here
Right here under my wings

I dream of wolves
With them I run
For me she lengthened the night
I am home
I am in peace

Crestfallen soul
Rest for this night
Love is here
Right here under my wings


Aivan ihana kappale Nightwishilta <3


maanantai 9. syyskuuta 2013

Enamorte

Haluaisin esitellä teille lukijoille erään ihastuttavan taiteilijan, joka tekee aivan upeita piirroksia! Taiteilijan nimi on Enamorte. Itse tutustuin kyseiseen taiteilijaan bändimme rumpalin kautta, joka oli jo jonkin aikaa seurannut hänen teoksiaan. Nähtyäni ensimmäisen kerran hänen töitään, olin aivan myyty. Nykyään seurailen aktiivisesti häneltä tulevia teoksia :) Tässä olisi muutama aivan upea kädenjälki häneltä:
http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/284/7/6/7699fae8766b98bd39781872a5a9793d-d5hgxw4.jpg
Kuva otettu täältä: Klik klik

http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2013/180/c/b/two_halves_of_sorrow_by_enamorte-d6acme3.jpg
Kuva otettu täältä:Klik klik
http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/249/a/f/tanzanitew_by_enamorte-d6l89h9.jpg
Kuva otettu täältä: Klik klik
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2013/103/8/5/reveriew_by_enamorte-d61lwht.jpg
Kuva otettu täältä: Klik klik
http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2013/111/2/7/thebeginningw_by_enamorte-d62jeb6.jpg
Kuva otettu täältä: Klik klik
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/277/d/f/df3998f5c32fdf9a74505c3950ef4eb8-d5grc9z.jpg
Kuva otettu täältä: Klik klik


Mitäs mieltä olette? Itse olen aivan haltioissani näistä hänen piirustuksista <3 Itse asiassa päädyimme pyytämään Enamortelta bändimme kotisivuihin hänen piirtämän taustan ja sellaisen saimmekin :) Tässä linkki sivuillemme: Selene! Minusta se on oikein osuva meidän bändille <3 Suurempaakin suuremmat kiitokset hänelle siitä!

Tässä vielä linkit hänen facebook sivuille: Klik klik
sekä hänen DeviantArtsivuille: Klik klik

-Lady Satin-

torstai 5. syyskuuta 2013

Tallinna reissu 2013 (osa 2)

Seuraavan päivän Tallinnassa pyhitimme täysin shoppailulle :) Itse en ollut juurikaan ottanut selvää mitä kauppoja Tallinnassa olisi ollut mutta Tyu sen sijaan oli, joten lähdimme etsimään näitä liikkeitä aamulla. Osa liikkeistä ei ollut ihan minun tyylisiäni, joten sorruin sovituskoppi kuvailuun :D Tässä muutama otos päivän asustani:
Sovituskoppiteinipeilikuva :D
Vain muutamasta kaupasta ei löytynyt itselleni mitään mukaan viemistä, eli toisin sanoen suurimmasta osasta löytyi vaikka mitä kivaa ja se näkyi kyllä tuon reissun jälkeen aika selkeästi kukkaron tyhjyytenä :D

Mukaan lähti shoppailu reissulta vaatteita, laukku, korvakorut, kaulakoru ja kengät :) Tässä muutama kuva eräästä kauppakeskuksesta:
Kierreltyämme eri kaupoissa noin 5 tuntia, oli aika lähteä etsimään pojat ja hyvä ruokapaikka :) Ruokapaikaksi valikoitui ihana kellariravintola, joka oli sisustettu vanhanajan henkeen:
Ruokalista oli todella houkutteleva sekä erikoinen :) Itse valikoin ruuaksi villisikaa punaviinikastikkeella sekä lohkoperunoilla, myös pojat päätyivät tähän annokseen. Tyu sen sijaan valikoi kermaista kalaa, joka oli myöskin aivan ihanan näköistä!

Ruokailun jälkeen kävimme hakemassa hotellista tavaramme ja suuntasimme kohti satamaa eli superalkoa :D Siellä saimme vierähtämään aikaa noin tunnin. Tämän jälkeen oli aika nousta laivaan ja ottaa suunta kohti Suomea! Noin kymmenen aikaa olimme Helsingin satamassa, josta oli vielä parin tunnin ajomatka Turkuun. Noin puoli yhdeltä olimme kotona ja seuraavana päivänä oli aikainen herätys ensimmäiseen koulupäivään :D En voi sanoin kuvailla kuinka väsynyt olinkaan aamulla muutaman päivän valvomisen jälkeen, mutta se kannatti! Oli aivan ihana reissu <3 Seuraavaa reissua odotellessa! 

Nyt on kuitenkin aika keskittyä kouluun ja töihin :) Tänä syksynä ja ensi keväänä on tulossa aivan uskomattoman paljon kaikkea ihanaa ja jännää ompelusten saralta! Enpä taida tietää edes mistä aloittaisin :D No niistä sitten myöhemmin kun kaikki palaset loksahtavat paikoilleen! 

Seuraavaan kertaan rakkaudella: 

-Lady Satin-