perjantai 8. marraskuuta 2013

Laulutuntien aloitus!

Otsikosta voikin jo päätellä, että aloitin taas pitkästä aikaa laulutunnit :) Jee!!! Olen innoissani :) Laulunopettaja tupsahti niin sattumalta eteeni, että olihan sitä heti otettava tilaisuudesta vaari! Varsinkin kun olin jo pitkään miettinyt laulutuntien uudelleen aloittamista.

Olen käynyt nyt tunneilla muutaman kerran ja täytyy sanoa, että tuntuu kyllä hyvältä saada opetusta jälleen laulutekniikoihin... itselläni ne on jäänyt aika pahasti parissa vuodessa unholaan. Tästä syystä onkin tullut muutamia ongelmia laulamisen kanssa bändi touhuissa. Onneksi asia on korjattavissa ahkeralla treenillä :)

Paljon on tullut harjoiteltua kotosalla hengitys tekniikoita, ryhdikkäästi seisomista sekä kasvojen rentouttamista laulamisen aikana. Valitettavasti täytyy harjoitella vielä paljon lisää, koska vanhat tavat ovat iskostuneet mieleen todella vahvasti. Niistä on erittäin vaikea päästä hetkessä eroon. Varsinkin oikein hengitys ja kasvojen jännittäminen ovat minulle erittäin suuri ongelma :/ Naapurit ovat ainakin onnellisia kun saavat kuunnella samaa kappaletta yhä uudestaan ja uudestaan :D

Laulun opiskelukin tuntuu aivan ihanalta kun opettaja on mukava ja asiansa osaava. Ei haittaa vaikka joutuukin tässä alussa hakkaamaan päätä seinään ongelmien kanssa :D Sen sijaan tuntuu, että tästä voi taas ponnistaa kohti uusia unelmia!
tips to Sing Like Alicia Keys
Kuva otettu täältä!
 Vähän lyhyempi postaus tällä kertaa! :) 

Seuraavaan kertaan:

-Lady Satin-