tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haastava haaste: 2 päivä!

Aamuni alkoi maanantaina klo: 7.30! Otin pienen oman vapauden nukkua vähän pidempään ja tulla kouluun puoli tuntia myöhässä :D Tämä johtuu ihan siitä, että koulussa tehdään tällä hetkellä opinnäytetöitä, joten kaksi tai kolme päivää viikossa on vapaata työskentelyä, jolloin saa tehdä opparia. Tämä maanantai lukeutui näihin vapaa työskentelytunteihin :)

Aloitin aamuni kahvi mukillisella, jossa tänään komeili pikkumyyn kuva :) <3
Aamukuva
Kahvin nautittuani laitoin pikaisesti perusmeikin. En jaksanut tälläkään kertaa tehdä hiuksille mitään erikoista, joten jätin ne auki (muutamaa kukka pinniä lukuun ottamatta). Tässä olisi päivän naama-/ hiuskuva:
Päivän naama-/hiuskuva
Kouluun päästyäni näin pitkästä aikaa luokkakaverini :) Olinhan sentään ollut pari kuukautta työssäoppimassa ja sen välissä kävin vain kerran koululla väliseminaarissa. Vaihdettuamme kuulumiset kävin hoitamassa muutaman koulu jutun pois alta ja samalla räpsäsin tämän kuvan koulumme ovesta. Siitä tulikin sitten päivän tärkeinkuva:
Tärkeinkuva!
Tämä kuva edustaa sitä iloista tunnetta kun palasin jälleen kouluun <3 Ja sitä, että on paljon uutta ja jännää jälleen luvassa, vaikka onkin vain enää kolmisen kuukautta koulua jäljellä :)

Koulun loputtua päätimme käydä luokkakaverini kanssa eräässä ompelimossa, joka lopettaa tällä viikolla toimintansa. Kaikki ompelutarvikkeet, kankaat ja ompelimon tuotteet olivat -50%! Päivänkuvaksi valikoitui liikkeessä tekemäni löydöt:
Päivänkuva!


Ruuaksi meillä oli tänään nuudelleita ja vihannes/lihavokkia :) Kuvassa ruoka näyttää todella epämääräiseltä mutta maistuu todella hyvältä! Chili ja lime tuovat ruokaan aivan ihanat maut <3
Päivän ruokakuva
Ruuan jälkeen sulattelin reippaan puolen tunnin verran ja katselin telkkaria. Tämän jälkeen aloin mieheni kanssa avaamaan ääntäni erilaisilla harjotuksilla. Lauloimme ja soitimme myös muutaman coverbiisin sekä bändimme omia biisejä. Kellon tullessa 19.00 oli minun aika lähteä laulutunneille! Kyllä, minulla oli iltalaulutunnit klo: 19.45 :) Joten iltakuvaksi valikoitui tämä:
Päivän iltakuva
Kuvassa näkyy nuotit tämän hetkiselle kappaleelle, jota harjoittelen :) Tämän lisäksi harjoittelen myös kahta muuta klassistalaulua. Oi, että rakastan laulaa näitä kappaleita <3

Kotiin palasin 21.20... Siinä kohtaa olin sen verran kuitti, että pesin äkkiä meikit pois ja kääriydyin sohvalle katsomaan yhden Supernatural jakson. Tämän jälkeen olikin aika painua nukkumaan :)

Päivänkuvaa en huomannut ottaa erikseen, joten tuo nuottikuva saa mennä myös päivänkuvasta :)

Sellainen oli maanantai päiväni!

Seuraavaan päivään:

-Lady Satin-

3 kommenttia:

Shadou kirjoitti...

Näytätpä kauniilta tuossa kuvassa. :)

Lady Satin kirjoitti...

Shadou: Oi, kiitos paljon <3

Nebula kirjoitti...

Kauniilta näytät :)
äh, kaikilla on nyt näitä ruokakuvia täällä, ja ne suorastaan hypähtää silmille, kun on kauhea nälkä :D