maanantai 21. huhtikuuta 2014

Geokätköilyä!

Viime perjantaina päätimme mieheni ja luokkakaverini kanssa lähteä heti aamusta geokätköjen etsintä reissulle. Pakkasimme kahvin, keksit sekä leivät mukaan ja suuntasimme kohti Kustavia. Kustavi on mitä kaunein paikka, varsikin kesällä!  Sää suosi meitä tuona päivänä ja näimmekin, miten paikka selkeästi alkoi heräillä talvikaudelta kukoistukseensa :) Veneilijät laskivat paattejaan vesille ja mökkiläiset olivat palaneet mökkiensä luokse aloittamaan kesäkautta. Täydellinen päivä pienien purkkien etsintään siin! :D Tässä postaukseen en halua höpistä mitään suurempia, vaan annan kuvien puhua puolestaan :) Kuvien alla on kuitenkin pieniä teksti pätkiä!
Peikkoni etsiskelemässä purkkia upealla kallionkielleke paikalta <3

 Luontoon jätetyt tavarat/roskat ovat joskus jopa kauniin näköisiä... Mitäköhän tässä on jäänyt kesken?

Kahta eriväristä sinivuokkoa, enpä ollut aikaisemmin nähnyt :)

 Hyljätyt talot ovat vaan niin upeita ja kiehtovia! :D

 Jeremian luolat (kuva 1)
 
 Jeremian luolat (kuva 2)

 Jeremian luolat (kuva 3) Paikka oli aivan mielettömän upea! Suosittelen käymään :)

 Jeremian luolien vierestä löytyi tällainen kaiverrus puusta :) Ihana <3

 Lopuksi vielä ponit tulivat moikkaamaan meitä :)

Päivä oli kerrassaan upea! Saimme aikaa kulutettua tuolla reissulla 8 tuntia ja 13 kätköä löytyi. Jäimme kyllä useasti ihastelemaan maisemia ja muutenkin nauttimaan kauniista säästä! Mutta ulkoiltua tuli kyllä aika mukavasti :) Erilaisia eläimiä tuli myöskin nähtyä: Peuroja, kettu (päivän valossa todella läheltä), kurki, rusakoita, oravia, poneja, kaloja ym. :D Senkin puolesta oikein onnistunut päivä :)

Hyvää loppu pääsiäistä kaikille! 

Ps. Nauttikaa upeasta ilmasta :)

-Lady Satin- 


8 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Woou onpa kivat maisemat! Ja toi geokätköily vaikuttaa myös aika jännältä harrastukselta, vois jopa itsekin kokeilla jos innostuis

Belsissa kirjoitti...

Aivan upeita kuvia! Tuo talokin erittäin kiehtova!

Werewolf kirjoitti...

Hienoja maisemia ja kuulostaa äärettömän mukavalta päivältä!!^^ Olisi kiva jos joskus tekisit postauksen tosta kätköilystä että millasta se on käytännössä ja millasia kätköt ovat?:)

Vivian kirjoitti...

Vau, todella kauniit maisemat ja kuvat! On varmasti ollut mahtavaa etsiä kätköjä tuollaisessa paikassa, tuollahan kävis ihan mielellään muutenkin. :)

Lady Satin kirjoitti...

Roosa: Kannattaa ehdottomasti kokeilla geokätköilyä :) Ympäri suomea kuitenkin löytyy aivan tajuttoman paljon kätkö paikkoja!

Belsissa: Joo, totta! Olis ollut kiehtovaa mennä sisälle mutta talo vaikutti erittäin laholta, joten eipä sinne viitsinyt mennä :/

Werewolf: Juu, sitä se oli kyllä! :) Toki! Kerron mielelläni kätköilystä :) Pitää pistää mietintään, miten kerron aiheesta!

Vivian: No juu :) Harmi vaan, että monet upeat paikat jää huomaamatta kauniissa luonnssa :/ Tämän geokätköilyn avulla on tullut vastaa aivan upeita paikkoja...siksi harrastus onkin niin mukavaa ja kiehtovaa :D

Nebula kirjoitti...

Vau, näyttää aivan ihanalta paikalta <3 ^^

☆ namehisa☆ kirjoitti...

Geokätköilyä ois joskus ihan huippua kokeilla!

Saija Sasetar kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ♡ rakastan luontoa ja metsiä! Tuo sinivuokko on niin suloinen! ^__^

Olen itsekin jopa yhden geokätkön löytänyt, meni hermo kun toisen kanssa kakoilin niin paljon ja useamman etsintäkerran jälkeen ei sitten tullut enää touhuttua. x)

~ Frillycakes ~