keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Nyt loppu hiljaisuus, opinnäytetyö on vihdoin valmis!

Otsikosta päätellen, nyt voin vihdoinkin palata hyvillä mielin takaisin blogin ääreen, sillä tänään palautin opinnäytetyöni opettajalle. Eli enää ei ole tehtävissä mitään sen osalta :D Ainoastaan voin paikkailla asioita kahden viikon päästä tulevassa seminaarissa, jos siihen on tarvetta! Toivon mukaan ei ole :D Nyt kuitenkin on niin hyvä mieli palautuksesta, että en edes halua alkaa murehtia siitä vielä! Tämän kunniaksi oli ihan pakko luokkakavereiden kesken poksauttaa skumppapullo auki ja nauttia lasilliset kuohuvaa kovan uurastuksen jälkeen! Hyvä me! :)

Viime viikot ovat toisin sanoen menneet tiivisti kirjallisenopinnäytetyön parissa. On ollut vaikeata pukea ajatuksia ja tekemisiä sanoiksi siten, että asia tulee oikealla tavalla ymmärretyksi. Tämä tuli todettua todella monta kertaa kirjoittaessani tuota työtä :D Pahin hetki taisi kuitenkin oli siinä, kun oli aika antaa kirjallinentyö kirjasidottavaksi ja tajusin, että olisin voinut kirjoittaa vielä monesta asiasta lisää mutta siinä kohtaa ei asialle enää voinut yhtään mitään :D Olen kuitenkin yrittänyt hokea itselleni, että pitää osata olla tyytyväinen tähän mitä on saanut aikaiseksi! Se on kuitenkin pääasia, että olen antanut itsestäni kaiken tähän työhön...Ja olen varma, että opettajat huomaa sen myös :) 
Kuva: valmis kirjallinenopinnäytetyö!
Mitäs muuta minulle sitten kuuluu... No tänään kävi aivan mahtava tuuri koulussa, kun olimme opinnäytetyöt luovuttaneet opettajille! Meillä koulussa arvottiin muutamat teollisuus-suoraommel-, siksak- ja saumurikoneet todella edulliseen hintaan koulun muuton vuoksi. Ja minä olin yksi onnellinen voittaja teollisuus-siksakkoneen kanssa, jonka saa myös suoraommelkoneeksi!!! :D Jee! Nyt kun sen saa vielä jotenkin raahattua kotiin, niin olen huippu onnellinen! Hankinta listalla olisi vielä saumuri ja sovitusnukke. Pitää katsoa mistä sellaiset löytyisi piakkoin :)

Yksi iso asia mitä tässä lähitulevaisuudessa tulee, on muutto! Olemme miehen kanssa muuttamassa takaisin Turkuun :) Kämppä on jo löydöksissä ja sitä ollaan pikku hiljaa alettu remontoimaan... Aikaa toki menee vielä, että saadaan remontti valmiiksi ja kaikki muut tärkeät jutut hoidettua alta pois mutta kovaa vauhtia alkaa Turku taas lähestyä meitä :D En voi muuta sanoa kuin, että olen todella innoissani! Muutoksen tuulia on siis jälleen tulossa!

Ompelusten sarallakin on myös tulossa eräs oikein kiva juttu mutta siitä haluan kertoa teille ihan erillisessä postauksessa :) Kuhan saan sen nyt opparin palautuksen jälkeen kunnolla käyntiin! Sen verran voin kertoa, että erääseen liikkeeseen on tulossa tuotteitani myyntiin! Olen todella iloinen tästä tilaisuudesta :)
 
Bändimme osalta on myös tullut pieni muutos...Tai vähän isompikin, sillä nimi on muuttunut!  Bändimme nimi ei ole enää Selene vaan tätä nykyään Severnica :) Nimen muutos ei ollut mikään hetkellinen mielijohde vaan jo pidemmän aikaa mietitty juttu, koska vanhan nimen kohdalla tuli erilaisia miinus puolia esiin. Bändimme osalta on myös tulossa jänniä aikoja eteen! Niistä myös myöhemmin lisää :)

Nyt lopetan kuitenkin höpöttelyn tähän ja menen nauttimaan upeasta ilmasta kera onnellisen ja heloppuneen mielen :) Hyvää keskiviikkopäivää kaikille!

Ystävällisin terveisin:

-Lady Satin-

6 kommenttia:

Shadou kirjoitti...

Sinullehan on tapahtunut ja tapahtumassa vaikka mitä upeaa ja jännittävää. Onnea valtavasti! ^^

Lumira kirjoitti...

Turkujeee! :)

Lady Satin kirjoitti...

Shadou: Kiitos paljon :) <3

Lumira: Älä muuta sano! :D

Vivian kirjoitti...

Ihana oli lukea pitkästä aikaa siun kuulumisia, mie oon jo ehtinyt siun juttuja kaipailla! :) Kuullostaa tulevan mukava kevät siulle ja teillekkin, kaikkea kivaa on tapahtumassa ja kevät on yleensä muutoksen aikaa. Onnea uuteen kotiin ja onnea nyt kaikesta muustakin, kivoista tapahtumista sun muusta! ♥

Saija Sasetar kirjoitti...

Wohoo!! Mahtavaa, paljon paljon onnea opinnäytetyön valmistumisen johdosta!! ♥ ♥
Tosi upeeta, uskon että ollut varmasti iso homma! :D

Ohhoh..kaikenlaista touhua, tsemppiä tulevaan muuttoon ja kaikkeen siihen liittyvään, sitä tarvitaan ja voi vitsi miten hienoa, sun vaatteita tulee myyntiin jonnekin!! UUuh!! ♥

Ja onnea vielä koneen johdosta! :D

~ Frillycakes ~

Lady Satin kirjoitti...

Vivian: Oi, ihana kuulla <3 Ja kiitos paljon :) Katsotaan miten asiat alkavat mennä eteen päin!

Saija Sasetar: Oih, kiitos kovasti :) <3 Joo, paljon uusia juttuja! Katsotaan miten kaikesta selvitään hengissä :D