torstai 29. toukokuuta 2014

Severnica!

Kolme päivää sitten se sitten tapahtui!!! Nimittäin bändimme julkaisi ensimmäisen EP:n :) Olemme valtavan onnellisia aivan huikeasta vastaanotosta jota olemme saanee osaksemme. Ensimmäisen päivän jälkeen pääsimme Kanadalaiseen nettiradioon soitettavaksi. Toisena päivänä pääsimme Englantilaiseen nettiradioon soitettavaksi ja juontaja antoi upeat kommentit musiikistamme...olemme aivan häkeltyneitä! Tässä linkki nettiradioon, jos joku haluaa kuulla juontajan kommentit:
(Juonto alkaa kohdasta 1:00:38)

Rockfanatic rockcast

Eilen saimme vielä tietää, että ensiviikolla pääsemme myös toiseen Kanadalaiseen nettiradio soittoon! Huh huh...tässä on sulateltavaa :)

Mutta nyt niihin kappaleisiin.... tässä olisi muutamia linkkejä joista voi käydä kuuntelemassa uutta levyämme, joka kulkee nimellä Long Lost Longing:

Soundcloud

Bandcamp

Youtube

Tervetuloa tutustumaan bändimme facebook sivuihin ja twitteriin!

Severnican facebook sivut!

Meidät löytää myös twitteristä!

 

Toivottavasti pidätte musiikistamme! Otamme enemmän kuin mielellämme palautetta vastaan :)
 Seuraavaan kertaan:

-Lady Satin-

10 kommenttia:

Shadou kirjoitti...

Wau! Onnea Teille, mahtava homma! ^^ Ja hyvältä kuulostaa!

Elise kirjoitti...

Sinulla on kaunis ääni! Onnea soitoista :)

Tyu kirjoitti...

Tää on jotain niin mieletöntä!!!! Kuuntelen tääl uudelleen ja uudelleen näitä, vaikka genre ei ookkaan ihan niitä mun suosikkeja :D Oon niin onnellinen teijän puolesta et ootte saanu ansaitsemaanne huomiota <3

Lady Satin kirjoitti...

Shadou: Voi kiitos paljon! :)

Elise: Oi, kiitos :) <3

Tyu: Voi kiitos ihana <3 Ja ihana et se kolahtaa sunhunkin vaik tosiaan musiikki genre ei oo ihan omias :D Toivotaan, et tästä poikii vielä jotain upeaa jatkossakin :)

ShaDow kirjoitti...

onnea teille! ansaitsette kyllä kaiken huomion! Mahtavaa musiikkia ja sinun ääni on upea!

MoonLily kirjoitti...

Vau sulla on kyllä upee ääni, voimakas ja kirkas! :) Onnee ja menestystä teijän bändille, onko teillä jo miten paljo keikkoja tiedossa? Tosi huippua että ootte saanu jalansijaa ulkomaille, kohta teijät näkee varmaan jo festarilavoilla :)

Vivian kirjoitti...

Onnittelut! :) Pitääkin kuunnella kappaleet, varmasti ovat kuuntelemisen arvoisia. Rauhallista hetkeä odotellessa. ;)

Werewolf kirjoitti...

Aivan mahtava saavutus!!^_^ Onnea teille ihan mielettömästi!! Äänesi on todella upeaa kuunneltavaa!!^_^<3

Anonyymi kirjoitti...

Terve. Kävin ekaa kertaa teijän bändiä kuunteleen. Törmäsin imperiumin arvostelussa siihen. Hyvää matskua. Lisää kehuja nakkasin facebookilla :) En tiedä menikö muut-kansioon tjms. :)

Lady Satin kirjoitti...

Anonyymi: Hei, ja kiitos paljon palautteesta :) Fb-sivujamme hoitaa suurimmaksi osaksi bändimme rumpali ja me muut silloin tällöin :) Koitan käydä kurkkimassa, jos vaikka löytäisin kommenttisi!