sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tudors

Kuva otettu täältä!
Ja heti perään toisen sarjan esittely :D Tällä kertaa haluan esitellä teille Tudors nimisen sarjan! Tämä historiallisfiktiivinen sarja kertoo Englannin hallitsijasta Henrik VII:sta ja hänen ympärillään pyörivästä elämästä. Sarja sisältää paljon juonittelua, rakkautta, uskollisuutta, petoksia, vaurautta ja kammarin puolella tapahtuvia intiimejä hetkiä :) Tämä sarja alkoi vuonna 2007 ja tuli päätökseen neljän tuotantokauden jälkeen 2010. Voi kumpa tämä sarja olisi pystynyt jatkumaan vielä toiset neljä kautta...mutta ei! Tuohon sen oli pakko päättyä :)
Kuva otettu täältä!
Itse ihastuin sarjassa ensimmäisenä upeaan pukuloistoon! Eihän noita voi kuin ihailla <3 Pelkästään pukujen kauneuden vuoksi sarja nousee huippu sarjojen joukkoon :D Toinen hehkuttamisen arvoinen asia sarjassa on näyttelijät. Täyden kympin valintoja rooleihin on kyllä tehty monta. Yksi on silti selkeästi yli muiden (minun mielestäni), nimittäin Anna Boleyn näyttelijä Natalia Dormer! Hän tekee huippu suorituksen tässä sarjassa. Myös Henrikiä VII:saa (päänäyttelijä) esittävä Jonathan Rhys Meyers osaa eläytyä upeasti rooliinsa! Henrikin rooli saa omalla kohdallani tunteet menemään täysin vuoristorataa :D Välillä vihaan häntä, kun taas hetken päästä rakastan <3
Kuva otettu täältä!
Suosittelen tutustumaan tähän sarjaan, jos juonittelu ja historiallinen pukuloisto inspiroi sinua :) Tämäkään sarja ei jätä katsojaa kylmäksi!

Seuraavaan kertaa!

-Lady Satin-

perjantai 17. tammikuuta 2014

Supernatural!

Puhutaanpa välillä tv-sarjoista :) Itse olen jäänyt totaalisesti koukkuun muutamiin sarjoihin ja ensimmäisenä haluaisin mainita Supernatturalin! Tätä sarjaa on tullut jo telkkarista hyvän tovin. Itse asiassa sarja on jo alkanut vuonna 2005 ja viimeisin tuotantokausi (yhdeksäs) tulee jenkeissä tällä hetkellä!
Itse olen aloittanut Supernaturalin katselun heti sarjan ilmestyttyä Suomessa ensimmäisen kerran. Taisin seurata sarjaa kaksi ensimmäistä kautta kunnes jostain syystä se jäi lopulta. Nyt kuitenkin olen innostunut uudestaan Supernaturalin katsomisesta :) Meillä on miehen kanssa ollut nyt Netflix kuukauden ajan ilmaiseksi ja on tullut ehkä vähän liiankin ahkeraan katsottua tätä sarjaa :D Niin paljon, että taidan olla täysin koukussa siihen!
Kuva otettu täältä!
Sarjan jaksot käsittelevät suurimmaksi osaksi yliluonnollisia asioita, joten jos tykkäät haamuista, vampyyreista, ihmissusista, demoneista, noidista ym. tämä on ehdottomasti sinulle juuri oikea sarja katsottavaksi!

Sarjan ydin on lyhykäisyydessään tällainen: Veljekset Sam ja Dean kokevat lapsena äitinsä menetyksen yliluonnollisella tavalla. Tämä johtaa siihen, että isä päättää lähteä metsästämään vaimonsa tappanutta olentoa, kuitenkaan löytämättä sitä. Hän löytää kuitenkin paljon muita karmivia yliluonnollisia olioita. Vuosien vieriessä Samista ja Deanista on kasvaa aikuisia ja  he alkavat vähitellen seuraamaan isänsä jalanjälkiä. He alkavat myös jahdata tuhoa tekeviä olentoja ympäri maata, päätähtäimessä kuitenkin äitinsä sekä myöhemmin Samin tyttöystävän tappanut Demoni!
Kuva otettu täältä!
Varoituksen sanana voin sanoa, että tähän sarjaan jää oikeasti koukkuun :D Varaa siis iltaisin itsellesi muutama tunti aikaa katsoa näitä koukuttavia jaksoja!


Loppuun vielä huippu hyvä esitys Deanin vetämänä Eye of the Tiger kappaleen tahdissa:

Hyvää illanjatkoa!

-Lady Satin-

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Morsiushatuke!

Tällä kertaa haluaisin esitellä teille hatukkeen, jonka suunnittelin ja toteutin eräälle ihanalle morsiamelle! Tähän hatukkeeseen sain hyvin vapaat kädet. Pieniä toivomuksia morsiamella oli kuitenkin esim. hatukkeessa olisi jouluruusuja (niitä oli myös hääkimpussa) sekä hattuharsoa :) Näiden toiveiden pohjalta aloin suunnitella hatuketta!
Kuvan on ottanut: Mikko Roininen
Hatukkeen yksityiskohtana toimi jouluruusut ja niiden lehdet. Muina yksityiskohtina toimivat morsiuspitsi sekä hattuharso. Hatukkeen pohjan olen vuorannut samanvärisellä taftilla, jota morsiamen hääpukukin oli :)
Kuvan ottanut: Mikko Roininen
Hatukkeen kiinnityksen hiuksiin olin suunnitellut toimivan kahdella vastakkaisista suunnista tulevilla kammoilla. Koekampauksessa kuitenkin päädyttiin siihen, että tarvitaan lisää tukea, jotta hatuke pysyy koko päivän hiuksissa. Suunnittelin hatukkeeseen tämän jälkeen neljä lenkki kohtaa, joista sitten saatiin pinnit upotettua hiuksiin niin, että lenkit eikä pinnit näkyneet kampauksessa :)
Kuvan ottanut: Mikko Roininen
Kiitokset morsiamelle tästä mahtavasta tilaisuudesta! Oli aivan huikeaa saada toteuttaa tällainen asiakastyö :) Onnittelut vielä hääparille toistensa saannista!

Rakkaudella:

-Lady Satin-

maanantai 13. tammikuuta 2014

Hello darlings!

Aika rikkoa hiljaisuus ja tehdä vuoden ensimmäinen postaus! Itse asiassa tällä kertaa minulla ei ole mitään tiettyä aihetta postaukselle, vaan ajattelin tuoda näytille muutaman ostoksen ja yhden asukuvan viime vuoden lopulta :)

Pakko aloittaa ensimmäisenä tästä ihanasta kynttiläjalasta, jonka bongasin Myllyn uudesta sisustusliikkeestä!
Tämä kynttilänjalka/ tassi osui heti silmiini, kun astuin putiikkiin <3 Se oli vain niin ihanan vanhanajan henkinen, että ei tuollaista voinut jättää kauppaan! Hintaa kynttilätassilla oli noin 5e eli ei kauhean pahan hintainen ollut :) Samaisesta liikkeestä ostin tassille, vielä mustia kynttilöitä! Kynttilöitä löytyi vaikka millä eri väreillä. Seuraavalla kerralla pitää ostaa tumman liiloja kynttilöitä tuolle tassille <3

Toisena voisin esitellä ihanan muistikirjan <3
Tämän muistikirjan löysin niinkin ihmeellisestä paikasta kuin Ikea! Tällä samalla kuvalla löytyi myös pienempiä muistilehtiöitä. Itse kuitenkin ihastuin tähän kovakantiseen versioon :) Muistikirja tulikin juuri sopivasti eteen, koska olin vähän aikaisemmin suunnitellut ostavani erästä tiettyä tarkoitusta varten tällaisen kirjan. Hassua miten hyvälle ja iloiselle tuulelle pelkästään kauniin kannen näkemisestä tulee! <3 

Noin kuukausi sitten Seppälästä mukaan tarttui tämä ihanan tuoksuinen hajuvesi:
Eipä tarvinnut montaa kertaa tätä hajuvettä haistella kun päädyin ostamaan sen <3 Kotoa löytyy kyllä pari muutakin hajuvettä mutta aina sitä tilaa on yhdelle uudelle tulokkaalle :D Ja on kyllä ollut hyvä! Viimeisen kuukauden aikana en ole käyttänyt oikeastaan mitään muuta kuin tätä hajuvettä <3

Ja viimeisenä asukuva viime vuoden lopulta :)
Mekko: Kirppis löytö!
Neule: Seppälä
Sukkahousut: Seppälä
Kaulakoru: Kalevala medaljonki


Seuraavaan kertaan!

Rakkaudella,

-Lady Satin-