torstai 13. maaliskuuta 2014

Haastava haaste: päivät 3 ja 4!

Nidompa nyt kolmannen ja neljännen päivän yhteen, koska en tehnyt noina päivinä mitään erikoista...
Molempina päivinä aamut alkoivat klo: 7.00 kupillisella kahvia ja vanukkaalla! Kuten joka aamu :D
Aamukuva 3 ja 4 päivä!
Enpä jaksanut näinä kahtana päivänä panostaa hirveäti ulkonäköön... Joten naama ja hiukset näyttivät molempina päivinä tältä:
Naama/hiuskuva: päivät 3 ja 4!
Kolmannen sekä neljänen päivän tärkeäksi kuvaksi päätin laittaa tämän kirjallisen opinnäytetyön ohjelehdykän:
Tärkeinkuva: päivät 3 ja 4
Tätä lehdykkää on meinaa selattu lähi päivinä todella monta kertaa edestakaisin!

 Molempien päivien päiväkuvaksi valikoitui uuden kurssin teoriamateriaali:
Päivänkuva: päivät 3 ja 4
 Tätä samaista kurssia oli itselläni molempina päivinä eräänlaisen tehtävän merkeissä :)

Valitettavasti minulla ei ole kuvia näiden päivien ruuista tai iltatapahtumista :/ Toisena päivänä ruokana oli samaa kuin 2 päivänä ja toisena taas ostimme miehen kanssa kaupasta valmis salaatit! Kumpanakaan iltana emme tehneet mitään erikoista... katselimme telkkaria ja nautimme vapaa illoista :)

Seuraavaan kertaan!

-Lady Satin-

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haastava haaste: 2 päivä!

Aamuni alkoi maanantaina klo: 7.30! Otin pienen oman vapauden nukkua vähän pidempään ja tulla kouluun puoli tuntia myöhässä :D Tämä johtuu ihan siitä, että koulussa tehdään tällä hetkellä opinnäytetöitä, joten kaksi tai kolme päivää viikossa on vapaata työskentelyä, jolloin saa tehdä opparia. Tämä maanantai lukeutui näihin vapaa työskentelytunteihin :)

Aloitin aamuni kahvi mukillisella, jossa tänään komeili pikkumyyn kuva :) <3
Aamukuva
Kahvin nautittuani laitoin pikaisesti perusmeikin. En jaksanut tälläkään kertaa tehdä hiuksille mitään erikoista, joten jätin ne auki (muutamaa kukka pinniä lukuun ottamatta). Tässä olisi päivän naama-/ hiuskuva:
Päivän naama-/hiuskuva
Kouluun päästyäni näin pitkästä aikaa luokkakaverini :) Olinhan sentään ollut pari kuukautta työssäoppimassa ja sen välissä kävin vain kerran koululla väliseminaarissa. Vaihdettuamme kuulumiset kävin hoitamassa muutaman koulu jutun pois alta ja samalla räpsäsin tämän kuvan koulumme ovesta. Siitä tulikin sitten päivän tärkeinkuva:
Tärkeinkuva!
Tämä kuva edustaa sitä iloista tunnetta kun palasin jälleen kouluun <3 Ja sitä, että on paljon uutta ja jännää jälleen luvassa, vaikka onkin vain enää kolmisen kuukautta koulua jäljellä :)

Koulun loputtua päätimme käydä luokkakaverini kanssa eräässä ompelimossa, joka lopettaa tällä viikolla toimintansa. Kaikki ompelutarvikkeet, kankaat ja ompelimon tuotteet olivat -50%! Päivänkuvaksi valikoitui liikkeessä tekemäni löydöt:
Päivänkuva!


Ruuaksi meillä oli tänään nuudelleita ja vihannes/lihavokkia :) Kuvassa ruoka näyttää todella epämääräiseltä mutta maistuu todella hyvältä! Chili ja lime tuovat ruokaan aivan ihanat maut <3
Päivän ruokakuva
Ruuan jälkeen sulattelin reippaan puolen tunnin verran ja katselin telkkaria. Tämän jälkeen aloin mieheni kanssa avaamaan ääntäni erilaisilla harjotuksilla. Lauloimme ja soitimme myös muutaman coverbiisin sekä bändimme omia biisejä. Kellon tullessa 19.00 oli minun aika lähteä laulutunneille! Kyllä, minulla oli iltalaulutunnit klo: 19.45 :) Joten iltakuvaksi valikoitui tämä:
Päivän iltakuva
Kuvassa näkyy nuotit tämän hetkiselle kappaleelle, jota harjoittelen :) Tämän lisäksi harjoittelen myös kahta muuta klassistalaulua. Oi, että rakastan laulaa näitä kappaleita <3

Kotiin palasin 21.20... Siinä kohtaa olin sen verran kuitti, että pesin äkkiä meikit pois ja kääriydyin sohvalle katsomaan yhden Supernatural jakson. Tämän jälkeen olikin aika painua nukkumaan :)

Päivänkuvaa en huomannut ottaa erikseen, joten tuo nuottikuva saa mennä myös päivänkuvasta :)

Sellainen oli maanantai päiväni!

Seuraavaan päivään:

-Lady Satin-

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Haastava haaste: 1 päivä!

Aloitan tämän haasteen sunnuntai päivästä...loogista olisi ollut aloittaa maanantaista mutta tänää minulla oli aikaa kirjoitella, joten aloitetaan tästä päivästä :)
Aamu alkoi klo: 09.30! En voi kuin hihkua onnesta, koska pitkästä aikaa sain nukkua näin pitkään :D Ihanan energinen olo heti aamusta!
Aamukuva
Aamupalaksi herkuttelin kahvin ja "nami namin". En tiedä onko tuo oikea nimi näille vanukkaille mutta itse olen aina kutsunut niitä tuolla nimellä :D Aamupalaa syödessä tujottelin konetta pitkän tovin ja nautiskelin täysin kiireettömästä aamusta. Tällaisia pitää saada paljon lisää :)

Kellon tullessa 11.15 aloin laittamaan itseäni kuntoon. Laitoin perusmeikin (käytän tätä meikkiä joka arkipäivä) ja hiukset saivat jäädä suoriksi...pienenä höysteenä hiuksissa pari kukkapinniä. Naama ja hiukset näyttivät tänää siis tältä:
Naama/ hiukset!
Päivän asukuva!
En ole tainnut kertoa täällä blogin puolella koskaan, että minä ja mieheni ollaan harrastettu vakiotansseja nelisen vuotta sitten. Lopetimme tanssin siinä kohtaa kun muutimme tänne maalle ja aloitin uuden koulun. Tuolloin kävimme ahkerasti tanssikursseja, joissa opiskelimme valssia, hidas valssia, foksia, fuskua, tangoa ym. Muutamaa lattariakin tuli opeteltua :)
Nyt sitten neljän vuoden tauon jälkeen päätimme mennä eräälle tanssikurssille verestämään muistia :) Kaverini tosiaan kertoi tästä kurssista meille ja oltiin tottakai heti mukana kun sellainen täällä maalla järjestetään! Päivän kuvaksi/ tärkeimmäksi kuvaksi valikoituivat nämä:
Päiväkuva
Tärkeintäkuva
Eli ensimmäisessä kuvassa näkyy minun tanssikenkäni :) Vasemman puoleiset korkokenkä tanssikengät ovat tarkoitettu ehkä hiukan enemmän tansseihin kuin treeneihin mutta olen niitä treeneissäkin käyttänyt. Jalat ovat tottuneet korkokenkiin enemmän, joten niissä on luonnollisempi olla. Oikean puoleiset tanssikengät ovat varsinaiset treenikengät. Kuvassa näkyykin, että tuo treenikengän pohja on kovitettu vain kärjestä ja kantapäästä. Keskeltä kenkä on täysin joustava...tai voinko näin sanoa.."löysä" :D

Toisessa kuvassa näkyy tanssikenkieni säilytys pussi. Halusin laittaa tämän tärkeäksikuvaksi, koska tämän päivän teema oli selkeästi tanssitunti niin minulle tämä oli tämän päivän tärkeä ja iloinen juttu! Tanssi innostus löytyi neljän vuoden uinumisen jälkeen :) Tästä on hyvä jatkaa!

Nyt illalla olemme nautiskelleet itse tehdyt jätti herkku patongit!!! Eli päivän ruoka oli tämän näköinen:
Päivänruoka


Nyt illalla olemme löhöilleet vain kotona ja katsoneet telkkarista Voice of Finlandia sekä tietysti Supernaturalia :D Löhöilyn lomassa olemme herkutelleet näillä (näitä odottelemme aina pääsiäisen tienoilla):
Iltakuva
Kyllä! Maraboun suklaamunat, joiden sisällä on valkosuklaa vaahtoa <3 Aivan tajuttoman hyviä!

Päivänkuvaksi valitsin tämän kuvan:
Käytiin tanssikursin jälkeen täämän 200 vuotta vanhan kirkon luona etsimässä yksi geokätkö. Kuva on otettu Lokalahden kirkolta :)

Siinä olikin kokonaisuudessaan minun sunnuntaipäiväni! Aikas hyvin tämä haaste lähti käyntiin...ehkä näin ahkera en ihan joka päivä jaksa kuitenkaan olla :D

Huomiseen!

-Lady Satin-

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Haastava haaste!

Päätin tarttua hirveä sarvista ja kokeilla miten mahtaa käydä, jos yrittisin tehdä tämän todella haastavan haasteen! En vielä lupaa mitään... voipi olla, että muutaman päivän jälkeen olen jo ihan kyrsiintynyt ja haaste jää tekemättä :D Mutta yritetään nyt kuitenkin! Haaste menee näin:

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset. 
Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.  
 1. Mikä on sinun horoskooppi merkkisi?  
  - Härkä

2. Osaatko valehdella?
- Osaan mutta miksi pitäisi valehdella? Rehellisyys maan perii :)

3. Pidätkö itseäsi luotettavana?

- Kyllä

4. Miksi aloitit bloggaamisen?

- Aloitin blogin kirjoittamisen kolme vuotta sitten siitä syystä, että elämässä oli muutoksen tuulia :) Päätin lähteä opiskelemaan uutta alaa ja muutimme mieheni kanssa uudelle paikkakunnalle!

5. Oletko onnellinen?
 
- Kyllä, olen onnellinen :)

6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon?
- Kyllä...mutta uskon, että moni ihminen katuu elämänsä aikana tehtyjä valintoja! Niiden kanssa täytyy vaan oppia elämään :)

7. Raha vai rakkaus?

- Rakkaus.

8. Onni vai terveys?
- Terveys.


9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä?
- Kyllä sitä soittaisi tuolle rakkaalle peikolle <3

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi?
- Hmm... enpä osaa sanoa :D Paljon on unelmia mutta enpä tiedä mikä niistä olisi mitenkään hurja :D

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi.
- "
Jos sinun pitää vielä harkita viikonlopun vaihtoehtoja, niin tee se kuitenkin nyt ja heti. Eräs odottaa kovin kiinnostuneena ratkaisuasi."
Hah haa :D Mä jopa tiedän ketä tää tarkoitaa! No nyt on päätetty ja ilmoitettu mitä tehdään viikonlopulla :D

12. Kadehditko ihmisiä?
 
- Kyllä sitä kadehtii! Mutta hyvällä tavalla :) Pitää osata olla kuitenkin onnellinen toisen puolesta!

13. Millainen olisi unelma sinä? 
- Hmm...osaisin tehdä päätöksiä jahkailematta :D Usein jahkailu pahentaa asioita ja lopulta tekee asioista täysin mahdottomia...

14. Kuvittele itsesi 10vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit?
- Toivon, että saisin olla töissä mukavassa paikassa. Ehkä yksi lapsi ja toivottavasti olisin jo naimisissa :) Ja tottakai toivoisin, että olisin onnellinen!

15. Suurin ensi kesän suunnitelma? 
- Hmm...muutto uuteen asuntoon :)

16. Milloin viimeksi itkit? 
- Tällä viikolla...on ollut raskasta viime aikoina ja väsymys purkautuu itkuna aina välillä :)

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa?
- Kai se on se rakkaus! Vaikka toisen kanssa olisi hankalaa ja aina ei päästä yhteisymmärrykseen asioissa, niin se ei riko sitä vahvinta osa-aluetta suhteessa :)

18. Seurusteletko sinä?
- Kyllä.

19. Haluatko mennä naimisiin?
- Haluan.

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? 

 - Mukavaa tähän kyselyyn oli vastailla :) Katsotaan miten muuten tämä haaste lähtee käyntiin!

Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.
Rakkaani oli ostanut minulle ison kimpullisen ruusuja naistenpäivän kunniaksi <3

Viime kesän rokokoo juhlat <3 Kuva: Henry Söderlund
Bändimme Severnica
Rock`n Roses muotinäytös!
Kuva on otettu viime Tallinnareissulta :) Halusin laittaa tämän kuvan, koska reissu oli todella onnistunut! Saa vieläkin hymyn kasvoille kun katselee näitä kuvia :)

Kiitä haasteen antajaa ja kuvaile hänen blogiaan kolmella sanalla.
Kiitoksia ihanaiselle haasteen antajalle Nebulalle! Nebula kirjoittaa blogia, joka menee nimellä Smoke and Mirrors. Kolmella sanalla kuvaillen hänen bloginsa on: kaunis, inspiroiva, herkkä :) <3 

Haasta vähintään viisitoista bloggaajaa tekemään tämä haaste.


Olkaapa hyvät! :) 

Ps: Hyvää naistenpäivää <3

-Lady Satin-

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Nahkaisia ostoksia sekä muutama muu löytö!

Heips, pitkästä aikaa! Kiire ei ole ihan vielä helpottanut mutta valoa alkaa näkyä jo tunnelin päässä :) Postaus tahti alkaa kiihtymään todennäköisesti viikon päästä kun asetun taas koulun penkille.

Tällä kertaa kuitenkin postaus aiheena olisi muutamat ostokset, jotka olen löytänyt viimeisen kahden kuukauden aikana. Olen täysin hullaantunut jälleen nahkatuotteisiin <3 Olenkin tehnyt muutaman kivan löydön töistä (Seppälästä). Tässä olisi niistä muutama kuva:

Ensimmäisenä todellinen löytö! Aito nahkatakki, joka maksoi alkuperisenä hintana Seppälässä 170e mutta tuli tuossa tammi/ helmikuun vaihteessa -70% alennukseen!!! Joten takille jäi hintaa vain noin 50e! Ei paha hinta enää uudesta aidosta nahkatakista :)
Takki edestä!
Takki takaata!
Takki ei pääse henkarilla kauhean hyvin oikeuksiinsa mutta päällä se on mukavan tyköistuva. Sisällä takissa on satiinivuori :)

Toinen mukava löytö Seppälästä oli nämä nahkahanskat, jotka olivat myös alennuksella! En muista enää alkuperäistä hintaa mutta nyt ne olivat enää 10e:
Hanskat ovat 100% nahkaa ja sisällä on vuori :)

Kolmas nahkainen ostos oli pikkulaukku. Tämä laukku ei ollut alennuksella mutta koska minulla oli kova tarve pikkulaukulle (tiedossa oli kahdet juhlat), niin tämä oli minusta hyvä valinta :) Nahkainen pikkulaukku sopii moneen tilanteeseen. Olen nyt jo käyttänyt sitä kahdessa juhlassa ja kolmessa muussa tilaisuudessa, joten turha ostos se ei ole ollut! Hintaa laukulla oli 49e:
Nahkalaukun sisälle ostin pikkupussukan, joka korvaa kukkaron. Tuohon laukkuun ei mahtunut mikään omistamistani kukkaroista, joten pikkupussukka oli ehdoton tähän! Tämän pikkupussukan löysin Accessorizesta. Hintaa taisi olla 13,90e:
Glitteristä tarttui eräänä kertana kolme erilaista pantaa mukaani:
Tuolloin taisi olla ota 3 maksa 2 kampanija!

 Loppuun vielä kuva minusta lähdössä teatterin ennakkonäytökseen:
Ihana työkaverini kertoi minulle tällaisesta kännykkäsovellusta, jossa pääsee muokkaamaan kuvan taustaa :D Joten tiedossa on todennäöisesti paljon tällaisia hiukan erilaisia kuvia! Olen meinaa hurahtanut testailemaan niitä tunnin mittaisilla bussimatkoillani :D 

Suraavaan kertaan!

Rakkaudella:

-Lady Satin-