maanantai 21. huhtikuuta 2014

Geokätköilyä!

Viime perjantaina päätimme mieheni ja luokkakaverini kanssa lähteä heti aamusta geokätköjen etsintä reissulle. Pakkasimme kahvin, keksit sekä leivät mukaan ja suuntasimme kohti Kustavia. Kustavi on mitä kaunein paikka, varsikin kesällä!  Sää suosi meitä tuona päivänä ja näimmekin, miten paikka selkeästi alkoi heräillä talvikaudelta kukoistukseensa :) Veneilijät laskivat paattejaan vesille ja mökkiläiset olivat palaneet mökkiensä luokse aloittamaan kesäkautta. Täydellinen päivä pienien purkkien etsintään siin! :D Tässä postaukseen en halua höpistä mitään suurempia, vaan annan kuvien puhua puolestaan :) Kuvien alla on kuitenkin pieniä teksti pätkiä!
Peikkoni etsiskelemässä purkkia upealla kallionkielleke paikalta <3

 Luontoon jätetyt tavarat/roskat ovat joskus jopa kauniin näköisiä... Mitäköhän tässä on jäänyt kesken?

Kahta eriväristä sinivuokkoa, enpä ollut aikaisemmin nähnyt :)

 Hyljätyt talot ovat vaan niin upeita ja kiehtovia! :D

 Jeremian luolat (kuva 1)
 
 Jeremian luolat (kuva 2)

 Jeremian luolat (kuva 3) Paikka oli aivan mielettömän upea! Suosittelen käymään :)

 Jeremian luolien vierestä löytyi tällainen kaiverrus puusta :) Ihana <3

 Lopuksi vielä ponit tulivat moikkaamaan meitä :)

Päivä oli kerrassaan upea! Saimme aikaa kulutettua tuolla reissulla 8 tuntia ja 13 kätköä löytyi. Jäimme kyllä useasti ihastelemaan maisemia ja muutenkin nauttimaan kauniista säästä! Mutta ulkoiltua tuli kyllä aika mukavasti :) Erilaisia eläimiä tuli myöskin nähtyä: Peuroja, kettu (päivän valossa todella läheltä), kurki, rusakoita, oravia, poneja, kaloja ym. :D Senkin puolesta oikein onnistunut päivä :)

Hyvää loppu pääsiäistä kaikille! 

Ps. Nauttikaa upeasta ilmasta :)

-Lady Satin- 


keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Nyt loppu hiljaisuus, opinnäytetyö on vihdoin valmis!

Otsikosta päätellen, nyt voin vihdoinkin palata hyvillä mielin takaisin blogin ääreen, sillä tänään palautin opinnäytetyöni opettajalle. Eli enää ei ole tehtävissä mitään sen osalta :D Ainoastaan voin paikkailla asioita kahden viikon päästä tulevassa seminaarissa, jos siihen on tarvetta! Toivon mukaan ei ole :D Nyt kuitenkin on niin hyvä mieli palautuksesta, että en edes halua alkaa murehtia siitä vielä! Tämän kunniaksi oli ihan pakko luokkakavereiden kesken poksauttaa skumppapullo auki ja nauttia lasilliset kuohuvaa kovan uurastuksen jälkeen! Hyvä me! :)

Viime viikot ovat toisin sanoen menneet tiivisti kirjallisenopinnäytetyön parissa. On ollut vaikeata pukea ajatuksia ja tekemisiä sanoiksi siten, että asia tulee oikealla tavalla ymmärretyksi. Tämä tuli todettua todella monta kertaa kirjoittaessani tuota työtä :D Pahin hetki taisi kuitenkin oli siinä, kun oli aika antaa kirjallinentyö kirjasidottavaksi ja tajusin, että olisin voinut kirjoittaa vielä monesta asiasta lisää mutta siinä kohtaa ei asialle enää voinut yhtään mitään :D Olen kuitenkin yrittänyt hokea itselleni, että pitää osata olla tyytyväinen tähän mitä on saanut aikaiseksi! Se on kuitenkin pääasia, että olen antanut itsestäni kaiken tähän työhön...Ja olen varma, että opettajat huomaa sen myös :) 
Kuva: valmis kirjallinenopinnäytetyö!
Mitäs muuta minulle sitten kuuluu... No tänään kävi aivan mahtava tuuri koulussa, kun olimme opinnäytetyöt luovuttaneet opettajille! Meillä koulussa arvottiin muutamat teollisuus-suoraommel-, siksak- ja saumurikoneet todella edulliseen hintaan koulun muuton vuoksi. Ja minä olin yksi onnellinen voittaja teollisuus-siksakkoneen kanssa, jonka saa myös suoraommelkoneeksi!!! :D Jee! Nyt kun sen saa vielä jotenkin raahattua kotiin, niin olen huippu onnellinen! Hankinta listalla olisi vielä saumuri ja sovitusnukke. Pitää katsoa mistä sellaiset löytyisi piakkoin :)

Yksi iso asia mitä tässä lähitulevaisuudessa tulee, on muutto! Olemme miehen kanssa muuttamassa takaisin Turkuun :) Kämppä on jo löydöksissä ja sitä ollaan pikku hiljaa alettu remontoimaan... Aikaa toki menee vielä, että saadaan remontti valmiiksi ja kaikki muut tärkeät jutut hoidettua alta pois mutta kovaa vauhtia alkaa Turku taas lähestyä meitä :D En voi muuta sanoa kuin, että olen todella innoissani! Muutoksen tuulia on siis jälleen tulossa!

Ompelusten sarallakin on myös tulossa eräs oikein kiva juttu mutta siitä haluan kertoa teille ihan erillisessä postauksessa :) Kuhan saan sen nyt opparin palautuksen jälkeen kunnolla käyntiin! Sen verran voin kertoa, että erääseen liikkeeseen on tulossa tuotteitani myyntiin! Olen todella iloinen tästä tilaisuudesta :)
 
Bändimme osalta on myös tullut pieni muutos...Tai vähän isompikin, sillä nimi on muuttunut!  Bändimme nimi ei ole enää Selene vaan tätä nykyään Severnica :) Nimen muutos ei ollut mikään hetkellinen mielijohde vaan jo pidemmän aikaa mietitty juttu, koska vanhan nimen kohdalla tuli erilaisia miinus puolia esiin. Bändimme osalta on myös tulossa jänniä aikoja eteen! Niistä myös myöhemmin lisää :)

Nyt lopetan kuitenkin höpöttelyn tähän ja menen nauttimaan upeasta ilmasta kera onnellisen ja heloppuneen mielen :) Hyvää keskiviikkopäivää kaikille!

Ystävällisin terveisin:

-Lady Satin-