torstai 8. tammikuuta 2015

Olisikohan aika lopettaa blogi tauko?

Heips, kaikki lukijat :)
Tovi on vierähtänyt siitä kun olen viimeksi näpytellyt tänne minkään näköistä postausta... Elämä on saanut mullistavia käänteitä ja nyt mietinkin jatkaako vaiko eikö jatkaisi blogia? Tämä blogi on ollut minulle aina todella rakas ja olenkin nauttinut sen kirjoittamisesta :) Siksipä olen päättänyt pitää sen mutta en lupaa palaavani blogin ääreen yhtä ahkerana kirjoittajana kuin ennen... sillä niin kuin sanoin, elämään on tulossa paljon muutosta!

Mitä sitten on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana? 

No ensinnäkin muutettiin mieheni kanssa takaisin Turkuun ja remontoitiin uusi asunto lattiasta kattoon! Tämä vei suurimman osan ajastamme. Nyt kuitenkin kämppä alkaa olla kunnossa (pieniä fiksailuja lukuun ottamatta) ja täytyy kyllä sanoa, että olen äärimmäisen tyytyväinen loppu tulokseen. Pikku hiljaa olemme hankkineet kämppään uusia tavaroita vanhojen tilalle... Ja tätä varmasti jatkuu vielä tovin, kunhan raha tilanne aina antaa siihen mahdollisuuden :)

Bändimme Severnica sai aivan ihanasti tuulta siipiensä alle levyn julkaisun jälkeen ja paljon on ollut haastatteluita (lähinnä ulkomaille) sekä kappaleittemme soittoa ulkomaisilla rock/metal radioasemilla :) Aivan mahtavaa! Kiitokset kaikkille bändimme tukijoille <3 Tulevaisuudessa on tulossa mahdollisesti täällä Suomen kamaralla muutama keikka mutta niistä en kerro vielä sen enempää, koska mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus!

Täällä voi käydä kurkkimassa bändimme kuulumisia paremmin: Severnica

Olen myös tehnyt koko syksyn ajan hurjasti töitä kerätäkseni rahaa kevättä varten ja muutenkin tulevaisuutta varten... Miksikö? No suurin syy siihen ja myöskin blogi hiljaisuuteen on se että, pieni perheemme saa lisäyksen helmikuussa <3 Kyllä, täällä odotetaan esikoisemme syntymistä aivan pienen hetken kuluttua :) Enää ei olla vain minä, mies, liskot ja käärmeet vaan minä, mies, vaavi, liskot ja käärmeet <3 Kuulostaa oudolta :D Mutta kuitenkin aivan ihanalta! Ei malttaisi enää millään odottaa kuukautta <3

Tämä blogi ei tule muuttumaan vauva blogiksi tai odotus blogiksi (odotusta ei ole edes paljoa jäljellä, joten siihen ei olisi edes mahdollisuutta enää). En tule siis julkaisemaan täällä kuvia pikkuisestamme, enkä tule kertomaan hänestä blogin puolella muuta kuin mainintana pieniä asioita. Tämä on yhteinen linjauksemme miehen kanssa, jotta vauva saa tulevaisuudessa itse päättää haluaako hän itsestään tietoja netin ihmeelliseen maailmaan :D

Näihin iloisiin uutisiin on hyvä lopettaa tämä lyhyt postaus :) Katsotaan mitä keksin kirjoittaa teille tänne tulevaisuudessa... Todennäköisesti, bändistä, musiikista, ompeluksista ja muutenkin ihan vain elämän pyörteistä :)

-Lady Satin-

10 kommenttia:

Banshee Blackify kirjoitti...

Minäkin jo mietin missä olet kun edellisestä postauksesta on kulunut aikaa! Toki meillä kaikilla on omat kiireemme eikä aika tahdo riittää postausten kirjoitteluun :)

Yoana kirjoitti...

Voi vitsi, kävinkin täällä ihan päivä-pari sitten kurkkimassa että minne olet hävinnyt, hauska huomata että nyt tuli uusi postaus! Kaikkea mukavaa elämässäsi onkin tapahtunut, onnittelut niin bändin kuin perheenlisäyksenkin suhteen! :)

Werewolf kirjoitti...

Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! ^_^ onnea hirmuisesti loppu odotukseen ja tulevasta uudesta perheenjäsenestä ♥ on varmaan huikeaa kun on nuin isoja muutoksia elämässä ollut ja tulossa :) olisi todella mahtavaa jos vain suinkin ehdit ja jaksat blogiasi vielä ylläpitää, kuulumisiasi on aina niin mukava lukea! ^_^

Lady Satin kirjoitti...

Banshee blackify: Ihana kun olet ajatellut <3 Juurikin niin... Ja ehkä itse ajattelin, että en myöskään halua odotuksesta hirveesti julkisesti kertoa ja varsinkaan laittaa kuvia :) Kun ikinä ei tiedä minne tieto ja kuvat menevät... Odotus aika on kuitenkin ollut minulle hurjan ihana ja kasvattava monella tapaa <3

Yoana: Kiitos paljon <3 Pyrin ryhdistäytymään blogin osalta nyt hiukan edes :D

Werewolf: Oi, ihana palata kun on noin lämmin vastaanotto :) <3 Ja kiitos paljon ihanista sanoista <3 Pyrin parhaani mukaan nostaa blogia taasen henkiin :)

MoonLily kirjoitti...

Oonki miettiny, että minne oot hävinny, kiva että tulit takas! :D Oi ja paaljon paljon onnea teidän perheelle!!! <3<3 Ja onnea bändin menestykselle! :)

Lady Satin kirjoitti...

MoonLily: Oih, kiitos paljon :) <3

Vivian kirjoitti...

Oi oi, onnea rutkasti teille molemmille ja bändille myös! :) ♥♥♥ Täällä ollaankin mietitty, että mitäköhän siulle mahtaa kuulua, ihania kuulumisia näköjään sielläpäin!

Lady Satin kirjoitti...

Vivian: Kiitos paljon <3 Juu kyllä, kaikki on oikein hyvin:) Yritän tässä kerätä itseni blogi hiljaisuuden jälkeen ja alkaa taas postaamaan jotain mukavaa teille :)

ShaDow kirjoitti...

Mietinkin että koska palaat/palaatko ollenkaan blogimaailmaan mutta onneksi tulit takaisin!JEEE!!

Anne kirjoitti...

Onpas siellä paljon hyviä uutisia, onnea ja tervetuloa takaisin kirjoittamisen pariin. :) Tauko lienee tekee välillä hyvää, itsekin sellaiselta palanneena näin uuden vuoden kunniaksi... :p