sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Vanhan loppu ja uuden alku!

Pitkän pohdinnan jälkeen päätin, että lopetan tämän blogin pitämisen. En koe, että saisin jatkettua tätä mitenkään järkevästi, varsinkin kun en halua jatkaa blogia samanlaisena kuin ennen.  Joten tulin siihen tulokseen, että perustan ihan uuden blogin, joka kuvastaa minua nykyään huomattavasti enemmän.

Tulen kertomaan uudessa blogissa tämän hetkisestä elämästäni, tyylistä, bändistä, musiikista sekä jakamaan ajatuksiani monen moisten asioiden tiimoilta. En hylkää kokonaan ompelemista sekä vaatteiden suunnittelua mutta en koe sen olevan tällä hetkellä asia josta haluisin pääsääntöisesti blogissa kirjoittaa... Joten tästä syystä avaan uuden sivun, johon pääsen kertomaan tämän hetken elämäni tärkeimmistä asioista :)

Jätän kuitenkin vanhan blogin vielä näkyville, jotta sitä voi jatkossakin selailla.... Katsotaan suljenko sen myöhemmin :)

Kiitokset kaikille lukijoille aivan ihanista kommenteista vuosien aikana! Olette olleet ihan parhaita :) Toivottavasti kuulen teistä jatkossakin uuden blogin puolella! 

Nyt toivotankin kaikki vanhat ja uudet lukijat sydämellisesti tervetulleiksi lukemaan uutta blogiani, joka kantaa nimeä Keijupölyä ja sinfoniaa


 Ystävällisin terveisin
-Lady Satin-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitko lisätä ton uuden blogin blogilistalle? Olisi kivaa jatkaa uuden blogin parissa kun tästä vanhastakin olen tykännyt niin paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisin sen edellisen kommentin voinu tietty laittaa uuden blogin puolelle, mutta aina ei tajua.. :D

La Fèe kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos ja juu, pyrin pistämään sen sinne puolelle myös mahdollisimman pian :)