torstai 8. tammikuuta 2015

Olisikohan aika lopettaa blogi tauko?

Heips, kaikki lukijat :)
Tovi on vierähtänyt siitä kun olen viimeksi näpytellyt tänne minkään näköistä postausta... Elämä on saanut mullistavia käänteitä ja nyt mietinkin jatkaako vaiko eikö jatkaisi blogia? Tämä blogi on ollut minulle aina todella rakas ja olenkin nauttinut sen kirjoittamisesta :) Siksipä olen päättänyt pitää sen mutta en lupaa palaavani blogin ääreen yhtä ahkerana kirjoittajana kuin ennen... sillä niin kuin sanoin, elämään on tulossa paljon muutosta!

Mitä sitten on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana? 

No ensinnäkin muutettiin mieheni kanssa takaisin Turkuun ja remontoitiin uusi asunto lattiasta kattoon! Tämä vei suurimman osan ajastamme. Nyt kuitenkin kämppä alkaa olla kunnossa (pieniä fiksailuja lukuun ottamatta) ja täytyy kyllä sanoa, että olen äärimmäisen tyytyväinen loppu tulokseen. Pikku hiljaa olemme hankkineet kämppään uusia tavaroita vanhojen tilalle... Ja tätä varmasti jatkuu vielä tovin, kunhan raha tilanne aina antaa siihen mahdollisuuden :)

Bändimme Severnica sai aivan ihanasti tuulta siipiensä alle levyn julkaisun jälkeen ja paljon on ollut haastatteluita (lähinnä ulkomaille) sekä kappaleittemme soittoa ulkomaisilla rock/metal radioasemilla :) Aivan mahtavaa! Kiitokset kaikkille bändimme tukijoille <3 Tulevaisuudessa on tulossa mahdollisesti täällä Suomen kamaralla muutama keikka mutta niistä en kerro vielä sen enempää, koska mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus!

Täällä voi käydä kurkkimassa bändimme kuulumisia paremmin: Severnica

Olen myös tehnyt koko syksyn ajan hurjasti töitä kerätäkseni rahaa kevättä varten ja muutenkin tulevaisuutta varten... Miksikö? No suurin syy siihen ja myöskin blogi hiljaisuuteen on se että, pieni perheemme saa lisäyksen helmikuussa <3 Kyllä, täällä odotetaan esikoisemme syntymistä aivan pienen hetken kuluttua :) Enää ei olla vain minä, mies, liskot ja käärmeet vaan minä, mies, vaavi, liskot ja käärmeet <3 Kuulostaa oudolta :D Mutta kuitenkin aivan ihanalta! Ei malttaisi enää millään odottaa kuukautta <3

Tämä blogi ei tule muuttumaan vauva blogiksi tai odotus blogiksi (odotusta ei ole edes paljoa jäljellä, joten siihen ei olisi edes mahdollisuutta enää). En tule siis julkaisemaan täällä kuvia pikkuisestamme, enkä tule kertomaan hänestä blogin puolella muuta kuin mainintana pieniä asioita. Tämä on yhteinen linjauksemme miehen kanssa, jotta vauva saa tulevaisuudessa itse päättää haluaako hän itsestään tietoja netin ihmeelliseen maailmaan :D

Näihin iloisiin uutisiin on hyvä lopettaa tämä lyhyt postaus :) Katsotaan mitä keksin kirjoittaa teille tänne tulevaisuudessa... Todennäköisesti, bändistä, musiikista, ompeluksista ja muutenkin ihan vain elämän pyörteistä :)

-Lady Satin-